Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Προσφορά ανθρωπιάς & αγάπης από τον Εξωραϊστικό & Πολιτιστικό Σύλλογο Αμαρουσίου

Σε εορταστική ατμόσφαιρα ο Εξωραϊστικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Αμαρουσίου παρέδωσε στο Δήμο Αμαρουσίου μεγάλη ποσότητα ειδών πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση των ωφελουμένων του Κοινωνικού Παντοπωλείου, των Γευμάτων Αγάπης και της Δημοτικής Ιματιοθήκης. 
Στην καθιερωμένη δράση αλληλεγγύης, εθελοντικής προσφοράς και αγάπης προς τους συμπολίτες μας τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου συγκέντρωσαν μεγάλες ποσότητες από τρόφιμα μακράς διαρκείας, γλυκύσματα, είδη για βρέφη και για την τρίτη ηλικία, καθώς και είδη ένδυσης και υπόδησης σε αρίστη κατάσταση.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης ευχαρίστησε από καρδιάς στο πρόσωπο της Πρόεδρου του Δ.Σ. κας Δήμητρας Τσουκλείδου όλους εκείνους που προσέφεραν από το περίσσευμα της ευαισθησίας και της ανθρωπιάς τους, ώστε όλοι οι συμπολίτες μας να μπορέσουν να γιορτάσουν τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων.
«Ενωμένοι και με πνεύμα συνεργασίας και αλληλεγγύης μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά και να αφήσουμε πίσω μας την κρίση» σημείωσε ο κ. Πατούλης δίνοντας σε όλους τους παριστάμενους τις καλύτερες ευχές του για Υγεία, Ευτυχία και Πρόοδο.

Η πρόεδρος κα Δήμητρα Τσουκλείδου ευχαρίστησε το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη για την ευαισθησία και την κοινωνική προσφορά του στις ευπαθείς ομάδες του Δήμου, αλλά και ευρύτερα, ως Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και του ΙΣΑ.

Στην παράδοση των ειδών παραβρέθηκαν η Αντιδήμαρχος κα Ρένα Χαλιώτη και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ελένη Λέκκα και Ελένη Βλάχου Σταματάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου