Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Βασίλης Κόκκαλης:«Χτίζει» πολιτική καριέρα, στηριζόμενος στο ψέμα & τον λαϊκισμό ο Γ. Καραμέρος!!!

Το  Ψαλίδι έχει ανάγκη από έργα & όχι απο τις «κούφιες» υποσχέσεις του  Αντιπεριφερειάρχη...
Με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσε ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αττικής κ. Καραμέρος, μετά τη συνάντηση του με τον εξωραϊστικό σύλλογο Ψαλιδίου,  ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Έργων και Μελετών του Δήμου Αμαρουσίου Βασίλης Κόκκαλης επισημαίνει τα παρακάτω:
Οι δηλώσεις του κ. Καραμέρου μετά τη συνάντησή του με κατοίκους από την περιοχή του Ψαλιδίου, αποδεικνύουν τον πολιτικό καιροσκοπισμό ενός ανθρώπου που «χτίζει»  πολιτική καριέρα, στηριζόμενος στο ψέμα & το λαικισμό.
Λέει συνειδητά ψέματα ο κ. Καραμέρος όταν ισχυρίζεται ότι για τη διάλυση της εργολαβίας του έργου της αντιπλημμυρικής προστασίας του Ψαλιδίου, ευθύνεται ο Δήμος Αμαρουσίου. 
Γνωρίζει πως αποκλειστικά υπεύθυνος για την εξέλιξη αυτή, είναι ο διορισμένος από τη σημερινή Κυβέρνηση Διοικητής του ΙΚΑ, ο οποίος παράνομα  δεν χορηγούσε στο Δήμο Αμαρουσίου, αλλά και σε δεκάδες άλλους Δήμους , ασφαλιστική ενημερότητα. 
Η διοίκηση του ΙΚΑ ερμήνευε όπως ήθελε την ισχύουσα νομοθεσία, υπό την ανοχή της πολιτικής ηγεσίας του αρμόδιου Υπουργείου, κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βαλτώσουν δεκάδες έργα σε όλη την Ελλάδα. 

Για το λόγο αυτό τόσο ο Δήμος Αμαρουσίου όσο και άλλοι Δήμοι, έχουν προσφύγει στη Δικαιοσύνη καταθέτοντας αγωγές κατά της διοίκησης του ΙΚΑ , γιατί παρανόμως καθυστερούσαν τις ασφαλιστικές ενημερότητες από 6 έως 8 μήνες.
Λέει συνειδητά ψέματα ο κ. Καραμέρος όταν ισχυρίζεται ότι ο Δήμος Αμαρουσίου δεν έχει διαχειριστική επάρκεια για να εκτελέσει έργα. 
Γιατί η αλήθεια είναι ότι  Δήμος Αμαρουσίου έχει και διαχειριστική επάρκεια, αλλά και στελέχη με εμπειρία, για να σχεδιάσει και να υλοποιήσει σημαντικά έργα. 
Μόνο τα τελευταία 9 χρόνια έχουν εκτελεστεί στο Μαρούσι δεκάδες μικρά και μεγάλα έργα σε όλη την πόλη , σε κάθε γειτονιά της ( από κλειστά γυμναστήρια και έργα αντιπλημμυρικής προστασίας , μέχρι την κατασκευή 5 νέων βρεφονηπιακών σταθμών). 
Όταν στο Μαρούσι η σημερινή Διοίκηση έκανε έργα, ο κ. Καραμέρος έψαχνε να βρει που πέφτει η πλατεία του Ηλεκτρικού Σταθμού κι εκλιπαρούσε να πάρει το χρίσμα του υποψήφιου Δημάρχου για λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ.
Λέει συνειδητά ψέματα ο κ. Καραμερος όταν ισχυρίζεται πως δεν είναι απαραίτητο έργο, η κατασκευή νέου Παιδικού Σταθμού στο Ψαλίδι . 
Η αλήθεια είναι ότι ο Δήμος έχει καταθέσει ώριμη προς χρηματοδότηση μελέτη στις υπηρεσίες της Περιφέρειας, για να κατασκευαστεί ένας σταθμός απαραίτητος για την κάλυψη των αναγκών των οικογενειών της περιοχής. 
Απο που προκύπτει ότι δεν είναι απαραίτητος; 
Ρώτησε τις οικογένειες ή βγάζει τα δικά του αυθαίρετα συμπεράσματα για να καλύψει την ανεπάρκειά του;
Λέει συνειδητά ψέματα ο κ. Καραμερος όταν ισχυρίζεται ότι οι υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου δεν έχουν στείλει τις απαραίτητες μελέτες για τη χρηματοδότηση έργων στην πόλη. 
Η αλήθεια είναι ότι η Διοίκηση της Περιφέρειας έχει υποσχεθεί έργα που το ύψος του προϋπολογισμού τους ξεπερνά το 1,4 δις ευρώ, ενώ τα διαθέσιμα κονδύλια φτάνουν μόλις στο 20% . και για να δικαιολογήσουν την «πολιτική μαυρογυαλούρου» που με συνέπεια υπηρετούν, κρύβονται πίσω από δήθεν ελλείψεις στις μελέτες που τους υποβάλλονται. 
Γνωρίζουμε καλά ότι ο κ. Καραμέρος έχει εγκρίνει έργο ύψους 25 εκατομμυρίων ευρώ σε γειτονικό μας Δήμο, για το οποίο δεν υπάρχει καν μελέτη, παρά μόνον προμελέτη. 
Ας αφήσει τα παραμύθια ο αντιπεριφερειάρχης & ας σοβαρευτεί επιτέλους.
Αν το έχει ξεχάσει, να του θυμίσουμε ότι έχουν κατατεθεί από τον Δήμο Αμαρουσίου προς την Περιφέρεια Αττικής ώριμες μελέτες και μάλιστα με δικά μας έξοδα για ουσιαστικά έργα ανάπτυξης του Δήμου μας πάνω από 19.000.000 ευρώ,  τις οποίες η Περιφέρεια οφείλει να χρηματοδοτήσει.
Ας καταλάβει ότι με ανέξοδες υποσχέσεις, ασύστολα ψέματα και επαφές χωρίς πολιτικό περιεχόμενο αλλά δημοσίων σχέσεων με εξωραϊστικούς συλλόγους , δεν θα καλύψει την ανεπάρκεια του.
Η αλήθεια θα λάμψει και η ανικανότητά του θα αναδειχθεί άμεσα.
Το Μαρούσι και η περιοχή του Ψαλιδίου δεν έχουν ανάγκη από ψέματα , αλλά από έργα.
Αν οι οπαδοί του καθεστώτος Βενεζουέλας θέλουν να μας γυρίσουν 100 χρόνια πίσω, να γνωρίζουν ότι θα παραμείνουμε όρθιοι και θα παλέψουμε για τα δίκαια αιτήματα μας, προασπίζοντας τα συμφέροντα και τις περιουσίες των πολιτών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου