Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Αθρόα η προσέλευση & στην 25η Χριστουγεννιάτικη Δράση Διάθεσης Εγχωρίων Αγροτικών Προϊόντων

Η προσέλευση των πολιτών στην 25η Χριστουγεννιάτικη Δράση Διάθεσης  Αγροτικών Προϊόντων από το Δήμο Αμαρουσίου, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016, ήταν η πολυπληθέστερη από κάθε άλλη φορά.
 Εκατοντάδες καταναλωτές προμηθεύτηκαν εποχικά προϊόντα αρίστης ποιότητας σε πολύ χαμηλές τιμές, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς  από τη μεγάλη ποικιλία που διατέθηκε χωρίς μεσάζοντες απευθείας από τους παραγωγούς,
200 διαφορετικά είδη προσφέρθηκαν από 55 παραγωγούς, με το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο φετινής παραγωγής να γίνεται ανάρπαστο από τις πρώτες ώρες κιόλας της δράσης, όπως και όλα τα βασικά είδη διατροφής. 
Μεγάλη ζήτηση επίσης από τους καταναλωτές είχαν τα Χριστουγεννιάτικα γλυκά, οι ξηροί καρποί, τα κάστανα, τα ρόδια κ.α.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης κατά την επίσκεψή του στο χώρο διεξαγωγής της 25ης Χριστουγεννιάτικης Δράσης διάθεσης Εγχωρίων Αγροτικών Προϊόντων αντάλλαξε εγκάρδιες ευχές με τους πολίτες και τους παραγωγούς και δέχθηκε τα θερμά συγχαρητήρια τους για την πρωτοβουλία αυτή, που υλοποιείται σταθερά στο Δήμο Αμαρουσίου τα 4 τελευταία χρόνια της οικονομικής κρίσης, αλλά και για την άψογη οργάνωση και τάξη, με ευθύνη του κου Παντελή Τσιτσιμπάση.  

Ο κ. Πατούλης ευχαρίστησε τους εθελοντές και το προσωπικό των Εξωτερικών Συνεργείων για την υποστήριξη της δράσης, καθώς και τους παραγωγούς που διαθέτουν μέρος των προϊόντων για τους εθελοντές και τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αμαρουσίου.
Στη δράση παραβρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Βασίλης Κόκκαλης και Ρένα Χαλιώτη και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Νικόλαος Πέππας, Δημήτρης Καρλαύτης,  Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Ελένη Λέκκα και Παναγιώτης Σαγρής.  

Η επόμενη Δράση Διάθεσης Εγχωρίων Αγροτικών Προϊόντων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2016
                                           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου