Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Το μήνυμα αλληλεγγύης & εθελοντικής προσφοράς των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Δήμου Αμαρουσίου

«Κάνουμε την αγάπη των παιδιών προσφορά, κάνουμε την αγάπη τους πράξη»
Σε ατμόσφαιρα εορταστική, αντιπροσωπεία από τα παιδιά των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών έστειλε εκ μέρους όλων των παιδιών μήνυμα αλληλεγγύης και εθελοντικής προσφοράς στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.        
Τα παιδιά μετέφεραν το μήνυμα της δράσης «κάνουμε την αγάπη των παιδιών προσφορά, κάνουμε την αγάπη τους πράξη» κατά την οποία όλοι οι μικροί φίλοι των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών προσέφεραν τρόφιμα μακράς διαρκείας και παιχνίδια για τις οικογένειες συμμαθητών τους στους Σταθμούς.
Η δράση πραγματοποιήθηκε για δεύτερη χρονιά με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου, με στόχο να ευαισθητοποιηθούν τα παιδιά από μικρή ηλικία να αγαπούν τον συνάνθρωπό τους και προκειμένου να τους εμφυσηθούν οι αξίες της αλληλεγγύης και της εθελοντικής προσφοράς.
Μαζί με το μήνυμα χαράς, αγάπης και αλληλεγγύης, η αντιπροσωπεία των παιδιών από τους Σταθμούς Αγίων Αναργύρων και Νερατζιώτισσας τραγούδησαν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα και παρουσίασαν ένα επίκαιρο σκετς.
Τα παιδιά υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη, ο οποίος συνομίλησε και αντάλλαξε ευχές μαζί τους. Επίσης συνεχάρη την Πρόεδρο του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κα Ελένη Λέκκα, την υπεύθυνη των Σταθμών κα Μαρία Κάβουρα και όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό για την επιτυχία της δράσης ευαισθητοποίησης σε τόσο δύσκολους καιρούς, ενώ ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά» και «Καλές Γιορτές» σε όλους.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος κ. Αθανάσιος Βελής και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Νικόλαος Πέππας, κα Ελένη Βλάχου Σταματάκη και ο κ. Δημήτρης Σμυρνής.                                       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου