Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Σήμερα οι εκλογές στον Σύλλογο Επαιδευτικών Π. Ε. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Σήμερα Τετάρτη  23 Νοεμβρίου στις 8:15, θα διεξαχθεί στο 3ο & 11ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου (Φλοίας 33), η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του συλλόγου ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π. Ε. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, με απόφαση που ελλήφθη  στην Τακτική Συνεδρίασή τους που πραγματοποιήθηκε την 3η Οκτωβρίου.
Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:
1.Εκλογή Προεδρείου Γ. Σ.
2.Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής.
3.Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής.
4.Λογοδοσία – Κριτική πεπραγμένων απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου.
5.Κριτική -  Προτάσεις  Μελών του Συλλόγου για το νέο Συνδικαλιστικό έτος στη βάση των προβλημάτων – διεκδικήσεων του κλάδου και αποφάσεις για την περαιτέρω αγωνιστική πορεία του κλάδου.
6. Ενημέρωση Αντιπροσώπων της 85ης Γ. Σ.  του Κλάδου.
7.Ενημέρωση από τους αιρετούς του Π. Υ. Σ. Π. Ε.  και του Α. Π. Υ. Σ. Π. Ε.
8.Παρουσίαση θέσεων συνδυασμών ή μεμονωμένων υποψηφίων.
9.Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Έναρξη ψηφοφορίας : 13:15         Λήξη ψηφοφορίας : 18:30
Για την ψηφοφορία είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα.
Τα ψηφοδέλτια των παρατάξεων ή των μεμονωμένων υποψηφίων για το Δ.Σ., πρέπει να κατατεθούν στον Πρόεδρο του Δ. Σ. συνάδελφο  Δ. Πολυχρονιάδη στο 1ο Δημ. Σχ. Αμαρουσίου έως τις 11 Νοεμβρίου 2016, ημέρα Παρασκευή μέχρι 13:30μ.μ.
Συνάδελφοι, τονίζει σε ανακοίνωσή του το Δ.Σ. του Συλλογου, η παρουσία  όλων στη Γ.Σ είναι απαραίτητη & επιβεβλημένη, αφού η Γ. Σ. της 23ης  Νοεμβρίου είναι η κορυφαία στιγμή έκφρασης της βάσης του συλλόγου(των συναδέλφων) αναφορικά με τα συνδικαλιστικά πεπραγμένα της δράσης του κατά τη συνδικαλιστική χρονιά που μας πέρασε (2015 - 2016).
Μέλη του Συλλόγου μας είναι όλοι οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν με κάθε είδους σχέση εργασίας στα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία της περιοχής ευθύνης του Συλλόγου μας και είναι ταμειακώς εντάξει. Οι συνάδελφοι αναπληρωτές μπορούν με 5 ευρώ να εγγραφούν μέλη στο Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π. Ε. Αμαρουσίου καταβάλλοντας τη συνδρομή τους στα μέλη του Δ. Σ. του Συλλόγου μας από την ημέρα της πρόσληψης και τοποθέτησής τους στα σχολεία της περιοχής ευθύνης του Συλλόγου μας ή ακόμα και την ημέρα της διεξαγωγής της τακτικής Γ. Σ. του Συλλόγου μας.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΣΟΙ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π. Ε. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΜΑΣ 
ΠΟΥ ΧΟΡΗΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ Δ/ΝΣΗ Π. Ε. Β΄ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 23Η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΕΝΕΡΓΗΘΕΙ Η ΤΑΚΤΙΚΗ Γ. Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ Γ. Σ. ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ.
Το δικαίωμα της ελεύθερης επιλογής προσφέρει την ευκαιρία σε όσους δεν επιθυμούν να παρευρεθούν  στις εργασίες της Γ. Σ. , να παραμείνουν στο χώρο εργασίας τους και να ασκήσουν τα καθήκοντά τους .
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π. Ε.  ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ                  
Μαρούσι 4/10/2016                                                                                                          
Αρ. Πρ.: 173

Ταχ. Δ/νση: Κηφισίας 211                                           

Τ. Κ. 15124 Μαρούσι                                                 

Τηλ. : 210 80 20 697                                                                                        

Πληροφ.: Δ. Πολυχρονιάδης (6945394406)    

Email:syll2grafeio@gmail.com                                              

Δικτυακός τόπος: www.syllogosekpaideutikonpeamarousisou.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου