Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Στο κλειστό γυμναστήριο «Σπύρος Λούης» το 2ο Κύπελλο Πυγμαχίας

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού & αγωνιστικότητας πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο «Σπύρος Λούης» το 2ο Κύπελλο Πυγμαχίας, με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου.
Στον αγωνιστικό στίβο κατέβηκαν 32 αθλητές από 10 συλλόγους του Λεκανοπεδίου Αττικής, σε ένα φιλικό παιχνίδι που σκοπό έχει να καλλιεργήσει στους νέους αθλητές την εμπειρία αλλά και να αναδείξει την μαχητική πολεμική τέχνη.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης δήλωσε «ενθουσιασμένος που για 2η χρονιά διοργανώνεται στο δήμο μας το 2ο Κύπελλο Πυγμαχίας, τονίζοντας πως ο Δήμος Αμαρουσίου θα συνεχίσει με όλες του τις δυνάμεις να στηρίζει κάθε πρωτοβουλία που στόχο έχει να προάγει τον αθλητισμό και να φέρνει την νεολαία κοντά στους χώρους άθλησης.
Ειδικότερα, όπως είπε, που η πυγμαχία ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα αθλήματα των αρχαίων Ελλήνων με πειθαρχημένη και γενναιόδωρη συμπεριφορά σύμφωνη με τα αθλητικά ιδεώδη, διδάσκοντας ήθος και ευγενή άμιλλα».

Η διοργάνωση της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας σε συνεργασία με τον Γυμναστικό Σύλλογο Πυγμαχίας Αμαρουσίου, και την επιμέλεια της είχε ο καταξιωμένος προπονητής του Μαρουσιώτικου Συλλόγου κ. Νίκος Ανδρεάδης.
Ο Θοδωρής Ριτζάκης νικητής στα 69 κιλά

Στον αγώνα στην κατηγορία των 69 κιλών που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου 19 Νοεμβρίου, στο κλειστό «Σπύρος Λούης», πρωταθλητής  αναδείχτηκε ο Θοδωρής Ριτζάκης του Παναθηναϊκού Α.Ο. κερδίζοντας τον Χασάν Αμανατίδη του Αλέξανδρου Αχαρνών με ΤΚΟ.
Πρόκειται για μια σπουδαία διάκριση για τον πυγμάχο του Τριφυλλιού, ενόψει και του Πανελληνίου Πρωτθλήματος Elite που ακολουθεί, τον επόμενο μήνα. 
Την απονομή του τροπαίου έκανε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο. Δημήτρης Μπαλτάκος. 
Στους αγώνες επίδειξης ακαδημιών που προηγήθηκαν, την παράσταση «εκλεψαν» οι νεαροί πυγμάχοι του Συλλόγου, Παρασκευάς Καλλέας και Ίκαρος Ουίλιαμς. 
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν  επίσης, ο Αντιδήμαρχος κ. Βασίλης Κόκκαλης, 
ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Νικόλαος Πέππας & ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Πέτρος Κόνιαρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου