Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Στην συνεστίαση του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου ο Γ. Πατούλης

Στη ζεστή και φιλική συνεστίαση του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου, σε γνωστό μεζεδοπωλείο της πόλης, συμμετείχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης μαζί με φίλους και μέλη του Προσκοπισμού.
Η συνεστίαση είχε στόχο την οικονομική ενίσχυση των δράσεων του Συστήματος, καθώς και των μελών του που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης χαιρετίζοντας την πρωτοβουλία του 1ου Συστήματος Προσκόπων, μίλησε με θερμά λόγια για την εθελοντική κοινωνική και περιβαλλοντική προσφορά  των προσκόπων στην τοπική κοινωνία.
«Στηρίζουμε το έργο και τις δράσεις του προσκοπικού κινήματος, καθώς συμβάλλουν στην καλλιέργεια του πνευματικού και ψυχικού κόσμου των νέων μας, τους καλλιεργούν τις αρχές και τις αξίες της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης, αλλά και του ελληνικού πολιτισμού.

Τα μέλη του 1ου Συστήματος Προσκόπων ανελλιπώς συμμετέχουν σε κάθε πρωτοβουλία και δράση του Δήμου Αμαρουσίου. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς για τη εθελοντική προσφορά τους» σημείωσε ο κ. Πατούλης.
Στη συνεστίαση που έδωσε την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να περάσουν μία όμορφη βραδιά διασκέδασης, παραβρέθηκαν επίσης:
Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Ρένα Χαλιώτη, 
ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Νικόλαος Πέππας, 
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. 
Δημήτρης Καρλαύτης, Αθανάσιος Βλαχοπιώτης, Ευθύμιος Τσίγκας, 
καθώς και εκπρόσωποι τοπικών συλλόγων και φορέων. 
Εκ μέρους του 1ου Συστήματος συμμετείχαν ο Αρχηγός του Συστήματος κ. Νίκος Μπόγδανος, η Πρόεδρος κα Μαργαρίτα Γεωργοπούλου της Επιτροπής Συμπαράστασης και τα μέλη της Επιτροπής                                                         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου