Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Εξαιρετική η Αποκριάτικη συνεστίαση της Ενορίας του Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου


Στην καθιερωμένη μουσικοχορευτική αποκριάτικη συνεστίαση που διοργάνωσε η Ενορία του Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου στη αίθουσα της Νεανικής Εστίας παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης και πλήθος ενοριτών, την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017.
Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης εξήρε τη λειτουργία της πολιτιστικής «κυψέλης» που υπάρχει στο Πολύδροσο και ευχαρίστησε τους ιερείς του Ιερού Ναού για το πολύπλευρο ποιμαντικό, φιλανθρωπικό και πολιτιστικό έργο που επιτελούν στην περιοχή.
Παράλληλα, τόνισε ότι όπως, ο πολιτισμός ενώνει τους ανθρώπους έτσι θα προσπαθήσουμε να υλοποιηθεί το έργο της πεζογέφυρας στη ρεματιά που θα ενώνει το Πολύδροσο Αμαρουσίου με το Πολύδροσο του Χαλανδρίου. Καταλήγοντας ευχήθηκε Χρόνια Πολλά, Καλή Αποκριά και Καλή Σαρακοστή σε όλους, υπογραμμίζοντας ότι ο Δήμος Αμαρουσίου συμπαραστέκεται σε όλους τους Πολυδροσιώτες.

Την εκδήλωση τίμησαν με το τραγούδι τους ο πρύτανης του δημοτικού τραγουδιού Χρόνης Αηδονίδης και η μαθήτρια του Νεκταρία Καραντζή.
Τραγούδησε επίσης η Παιδική Χορωδία της Νεανικής Εστίας, υπό τη διεύθυνση της καθηγήτριας Μουσικής κας Ελένης Ψαρογιώργου, ενώ την εκδήλωση διάνθισαν χορευτικά, οι χορευτικές ομάδες της Νεανικής Εστίας.

Στη συνεστίαση παραβρέθηκαν επίσης οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δημήτρης Καρλαύτης, Ελένη Βλάχου Σταματάκη.                   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου