Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Aπλήρωτοι παραμένουν 25 εργαζόμενοι στο Λυκόβρυσης-Πεύκης

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποιεί σήμερα  Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου στη 1:00 το μεσημέρι στο Υπουργείο Εσωτερικών το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης  , απαιτώντας την άμεση πληρωμή όλων τωνσυμβασιούχων.                                               
Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με ευθύνη της έχει αφήσει χιλιάδες εργαζόμενους στους δήμους απλήρωτους. Στο δήμο μας 25 συνάδερφοι παραμένουν απλήρωτοι για χρονικό διάστημα που σε ορισμένες περιπτώσεις ξεπερνάει τους 3 μήνες. 

Η κατάσταση για τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους είναι τραγική. Τίθεται πλέον θέμα επιβίωσης.
Από τις αρχές του χρόνου η κυβέρνηση γνώριζε το πρόβλημα που έχει προκύψει με τους επιτρόπους και το ελεγκτικό συνέδριο και αντί να δώσει άμεση λύση όπως είχε υποσχεθεί επέλεξε να πηγαίνει τη ψήφιση της περιβόητης τροπολογίας όλο και πιο πίσω, χωρίς να είναι βέβαιο ότι τελικά θα καλύψει όλους τους συναδέλφους.

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,
Ότι κερδίσαμε το κερδίσαμε με τον αγώνα μας όλοι μαζί! Δύο χρόνια τώρα είμαστε στο δρόμο του αγώνα! Δεν θα σταματήσουμε αν δεν πληρωθούν τα δεδουλευμένα τους όλοι οι συνάδελφοι, αν δεν παραμείνουν όλοι στη δουλειά, αν δεν μετατραπούν οι συμβάσεις τους σε αορίστου χρόνου!
Ξέρουμε πολύ καλά ότι χωρίς τους συναδέλφους οι υπηρεσίες δεν λειτουργούν και στην άκρη παραμονεύει η ιδιωτικοποίηση! Ο αγώνας τους είναι αγώνας όλων των εργαζομένων!
Δεν κάνουμε πίσω από τη μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους!
Απαιτούμε:
Την άμεση πληρωμή όλων των συναδέλφων συμβασιούχων!
Καμιά απόλυση εργαζόμενου!
Διατήρηση όλων των συμβάσεων μέχρι της 31/12/2017 και μετατροπή τους σε αορίστου χρόνου!
                                                      Εκ του ΔΣ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου