Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Το «Εστιατόριο που τρων τα ΣΥΝεργεία» ... του ΣΥΡΙΖΑ!!!


ΣΥΝεστίαση Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ Κηφισιάς στο «Common Secret»:
Ξεφάντωσαν μέχρι πρωίας οι κ.κ. Νίκος Βούτσης, Πάνος Σκουρλέτης, Γιάννης  Μπαλάφας, Νίκος Φίλης, Χαρά Καφαντάρη & Κώστας Ζαχαριάδης!
Μέχρι πρωίας ξεφάντωσαν το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στο ταπεινότατο  café -restaurant  «Common Secret», o Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ο Υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μπαλάφας, ο πρώην υπουργός Παιδείας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  Χαρά Καφαντάρη, ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ  Κώστας Ζαχαριάδης, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου εσωτερικών Κώστας Πουλάκης, ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Ενέργειας Μιχάλης Βερροιόπουλος, ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΠΑ Θόδωρος Κιτσάκος, ο δήμαρχος Αιγάλεω Δημήτρης Μπίρμπας, ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος κ.α. επίσημοι, οι οποίοι έδωσαν το «παρών» στην ΣΥΝεστίαση της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ της ΚΗΦΙΣΙΑΣ, της πρωτεύουσας των Προλετάριων
Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου που μας έστειλε η Νομαρχιακή Επιτροπή Βόρειας Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ: Η συνεστίαση σημείωσε μεγάλη επιτυχία, αφού η  συμμετοχή των μελών & των φίλων στην εκδήλωση ξεπέρασε κάθε προσδοκία & ήταν μαζικότατη.
Κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας ο Συντονιστής- Γραμματέας της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΚΗΦΙΣΙΑΣ, Στάθης Γρίβας, μεταξύ άλλων ανέφερε:
Δεν ζούμε ένα «success story» αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι  το «true story»  αυτό που παρουσιάζουν τα συστημικά ΜΜΕ. Στόχος είναι το άμεσο κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης και να κερδηθεί το στοίχημα με την ανάπτυξη, κρατώντας την κοινωνία όρθια.
Και κατέληξε λέγοντας :
«Άλλη μια εκδήλωση στην Κηφισιά απέδειξε, ότι υπάρχει ένα ακροατήριο, έξω από τα στενά κομματικά  πλαίσια, που  παρακολουθεί τις απόψεις μας, συνδιαλέγεται μαζί μας και ελπίζει ακόμα ότι μπορούμε να αλλάξουμε τη ζωή του. 
Αυτή την κριτική στήριξη έχει το κόμμα  μας σε όλη την Ελλάδα.»
Οι επίσημοι προσκεκλημένοι που παρέμειναν καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους πολίτες, να ακούσουν τα προβλήματά τους αλλά και να καταγράψουν τις προτάσεις τους.
Η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΚΗΦΙΣΙΑΣ, το επόμενο χρονικό διάστημα, έχει προγραμματίσει μια σειρά εκδηλώσεων με στόχο την ενημέρωση αλλά και το άνοιγμα του κόμματος στην τοπική κοινωνία.
Σ’ αυτή την προσπάθεια θέση έχει κάθε έντιμος δημοκρατικός πολίτης.
Η συνεστίαση ολοκληρώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες.


















Επάνω βλέπετε(το αλίευσε το Παρατηρητήριο Αμαρουσίου από την ιστοσελίδα 
του  «Common Secret»), το Μενού της συγκεκριμμένης νύχτας στο 
«Εστιατόριο που τρων τα ΣΥΝεργεία »...του ΣΥΡΙΖΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου