Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Οι μασκαράδες της Αποκριάς & οι μασκαράδες της «Αριστερής» κυβέρνησης

Όταν το ακυβέρνητο άκρο βάζει μπόμπες στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, είναι «πλήγμα κατά της Δημοκρατίας». 
Όταν ρίχνει μπόμπες στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ μέρα παρά μέρα, ρουκέτες στα γραφεία της ΝΔ, μολότοφ στα γραφεία του Ποταμιού και της ΔΗΜΑΡ και σπάει τα γραφεία του ΚΚΕ, είναι... Δευτέρα.
Η είδηση δεν είναι ότι καμιά τριανταριά μεταμφιεσμένοι μασκαράδες επιτέθηκαν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην Κουμουνδούρου, με μολότοφ και έσπασαν αυτοκίνητα, τραυματίζοντας έναν αστυνομικό. 
Η είδηση είναι ότι ο λαός έχει αφήσει τα γραφεία του αριστερού καρνάβαλου σε μακάρια ησυχία, την ώρα που το κόμμα του απολίτικου τσούρμου τού πίνει το αίμα καθημερινά για να ταΐζει τα πολιτικά του στελέχη και τους συγγενείς και φίλους τους. Και, φυσικά, να ταΐζει αυτούς που υποτίθεται ότι πολεμά: Τους δανειστές!
Και η είδηση είναι ότι το κόμμα αυτό, που στεγάζει το μεγαλύτερο ξεπούλημα ιδεολογίας τα τελευταία 70 χρόνια στη χώρα, είχε το θράσος να βγάλει ανακοίνωση μετά την επίθεση με την οποία χαρακτηρίζει την καταδρομή «δολοφονική» και «επίθεση κατά της Δημοκρατίας»!
Θράσος, γιατί τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στα Εξάρχεια και οι φρουροί αστυνομικοί τους δέχονται επιθέσεις με μολότοφ μέρα παρά μέρα και πυρά με καλάσνικοφ, αλλά για τον ΣΥΡΙΖΑ, την κυβέρνηση και τον ανεκδιήγητο υπουργό κ. Τόσκα δεν τρέχει τίποτε! Αυτές δεν είναι δολοφονικές επιθέσεις, είναι ρουτίνα!
Οι επιθέσεις με ρουκέτες και με γκαζάκια και μολότοφ στα γραφεία της ΝΔ είναι ιδεολογικές επιθέσεις που στα κρυφά τις χειροκροτάμε και στα φανερά απλώς τις καταδικάζουμε, αλλά δεν χαρακτηρίζονται ποτέ ούτε δολοφονικές ούτε επιθέσεις κατά της Δημοκρατίας!

Οι επιθέσεις στα γραφεία του Ποταμιού και της ΔΗΜΑΡ έχουν την ίδια τύχη, όταν το γραφείο τύπου της Κουμουνδούρου τις πάρει χαμπάρι ανάμεσα στις τόσες ασχολίες που έχει να ξύνει τα νύχια του. Το ίδιο και με τα σπασμένα γραφεία του ΚΚΕ.
Και όλα αυτά, σύμφωνα και με τη δήλωση του πρωθυπουργού στη Βουλή την Παρασκευή, δεν είναι καν άξια λόγου να συζητιόνται, ούτε να απασχολούν τη μακαριότητα του ανεκδιήγητου κ. Τόσκα. Μέχρι να δοκιμάσει τη γλύκα τους το κόμμα του. 
Όχι απλώς ο Αλ. Φλαμπουράρης στο σπίτι του στα Εξάρχεια!
Γιατί τέτοια σφοδρότητα χαρακτηρισμών κατά των επιτιθέμενων χτες; Μα, γιατί είναι «του χώρου». 
Είναι η καταδίκη της πολιτικής τους «από μέσα». 
Γι αυτό τέτοιος πόνος και μένος! 
Η ανακοίνωση είναι αποκαλυπτική:
«Η δολοφονική επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα πλήγμα κατά της Δημοκρατίας». 
Η ανακοίνωση προδίνει την πρεμούρα του κόμματος για τους επιτιθέμενους και την ιδεολογία τους, ήδη από τον χαρακτηρισμό τους: «Δεν έχουν σχέση ούτε με το λαϊκό κίνημα ούτε με οποιαδήποτε ιδεολογία»! Γιατί, αν έχουν σχέση μπορεί να γίνουν παράδειγμα και για άλλους που βλέπουν την ανερμάτιστη και ανιδεολογική πολιτική μας. Και τότε, ούτε τα γραφεία του κόμματος ούτε εμείς οι ίδιοι θα είμαστε ασφαλείς στη χώρα.
Κι εδώ, πρέπει να θαυμάσουμε τις αστυνομικές και ασφαλίτικες ικανότητες των συγγραφέων της ανακοίνωσης. Αναγνώρισαν αμέσως τους επιδρομείς και διαπίστωσαν ότι είναι άνθρωποι του υποκόσμου και μάλιστα... περιθωριοποιημένοι! 
Με ταχύτητα μιας ώρας από το χτύπημα! Τους ξέρουν με τα μικρά τους ονόματα, αλλά πού να το πουν και πώς να τους συλλάβουν που θα καεί η Αθήνα!
Γι' αυτό και ακολουθεί η ηρωϊκή κατάληξη σαν άλλοι Σαμουήλ στο Κούγκι (και να με συμπαθάνε κι ο Σαμουήλ κι οι σύντροφοί του για την ύβρι): 
Δεν πρόκειται να φοβηθούνε γιατί αυτοί, λέει, πολεμάνε τη διαπλοκή και τα συμφέροντα για την υπεράσπιση των σδυνάτων! Με τις υπόγειες συμφωνίες με τους Μπόμπολες, τους Κυριακού, τους Μαρινάκηδες, τους Σαββίδηδες, τους Αγγελόπουλους, τα μεγάλα τραπεζικά στελέχη, τους μεγαλοεπιχειρηματίες της ενέργειας και των πρώτων υλών και όλα τα λαμόγια του παλιού συνδικαλισμού, που όλοι μαζί τίναξαν το κράτος στον αέρα χέρι- χέρι με τις εγκληματικές κυβερνήσεις.
Η είδηση δεν είναι ότι μασκαράδες επιτέθηκαν στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. Η είδηση είναι ότι ο λαός δεν έχει επιτεθεί ακόμα στους μασκαράδες του ΣΥΡΙΖΑ. Κι αντί να ευχαριστούν την τύχη τους βρίζουν κιόλας!

                                                        Γ. Παπαδόπουλος - Τετράδης
                                                                ΠΗΓΗ:www.liberal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου