Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Για 13η συνεχόμενη χρονιά, η εκστρατεία οικολογικής μετακίνησης «ecomobility»

Την Τρίτη στις 6:00 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο «Δαΐς», η τελική παρουσίαση 

Τα Εκπαιδευτήρια Δούκα σε συνεργασία με τον Δήμο Αμαρουσίου συμμετέχουν για 13η συνεχόμενη χρονιά στην εκστρατεία οικολογικής μετακίνησης  «ecomobility»καταγράφοντας τα προβλήματα μετακίνησης για το δήμο μας.
Οι μαθητές της Γ’  Γυμνασίου συνοδευόμενοι από τον Διευθυντή του Γυμνασίου κ. Αντώνη Ψύρη και την υπεύθυνη καθηγήτρια του προγράμματος κ. Σοφία Σερδέρη επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη και του παρουσίασαν την δουλειά και τις προτάσεις τους σχετικά με την οικολογική μετακίνηση.
Ο κ. Πατούλης είχε εκτενή συνομιλία με όλους τους μαθητές, αντάλλαξε απόψεις μαζί τους και τόνισε πως, αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετέχουν σε τέτοιες δράσεις αποδεικνύοντας ότι η κοινωνία και οι ενεργοί πολίτες ευαισθητοποιούνται, καταθέτουν προτάσεις και λύσεις για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και μετακίνησης αλλά και στην βελτίωση των συνθηκών ελεύθερης πρόσβασης στην πόλη τους.
Ο Δήμος Αμαρουσίου θα συνεχίσει να στηρίζει τέτοιες δράσεις και μάλιστα όταν προέρχονται από μαθητές καθώς η συμβολή τους είναι καθοριστική για το μέλλον της πατρίδας μας.
Στόχος μας είναι να ακούμε, να συνεργαζόμαστε και να συνθέτουμε προτάσεις με σκοπό την αποτελεσματική προσέγγιση λύσεων, κατέληξε ο κ. Πατούλης. 
Η τελική παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28/02/2017 & ώρα 18.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Δαΐς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου