Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Προς κατάρρευση η ανθρωπότητα το 2017;

Tο 2017 θα σημάνει το τέλος του κόσμου, κανείς δεν θα επιβιώσει, αυτό δείχνουν όλα τα σημεία των καιρών σύμφωνα με τους υποστηριχτές διαφόρων θεωριών συνωμοσίας.
Μια ακραία χριστιανική οργάνωση, στην ιστοσελίδα της Signs of End Times (σημάδια ότι πλησιάζει το τέλος του κόσμου), υποστηρίζει ότι υπάρχουν οι αποδείξεις βάσει της Βίβλου ότι έρχεται το τέλος του κόσμου.
Μερικά από τα σημάδια που αναφέρουν είναι οι συχνές φυσικές καταστροφές και οι σεισμοί, χαρακτηριστικό, όπως λένε, της επικείμενης καταστροφής που μέλλει να έρθει. Μάλιστα αναφέρουν ότι από την αρχή του 2017 έχουν καταγραφεί 4.000 σεισμοί.
Επίσης υποστηρίζουν πως η μείωση του πληθυσμού των νυχτερίδων, των ψαριών και των μελισσών είναι ακόμη ένα σημείο.
«Ποτέ άλλοτε στην ιστορία της ανθρωπότητας δεν έχουν σημειωθεί τέτοια φαινόμενα με αυτή τη συχνότητα και ένταση και σε τόσα διαφορετικά σημεία της Γης» γράφουν.

Σύμφωνα με την Daily Mail, λίγα είναι γνωστά για το ποιος βρίσκεται πίσω από την ιστοσελίδα. 
Επίσης η συγκεκριμένη ιστοσελίδα φιλοξενεί και άλλους συνωμοσιολογικούς διαδικτυακούς τόπους όπως έναν που «αποκαλύπτει» την αλήθεια σχετικά με την κόλαση και τον παράδεισο εκτιμώντας ότι η κόλαση είναι η Γη.
Όπως και να έχει η συνωμοσιολόγοι επιμένουν πως όλα τα σημάδια είναι εμφανή και μας δίνεται η ευκαιρία για να μετανοήσουμε.
Αυτά όμως έχουν ανησυχήσει του φυσιολογικούς χριστιανούς όπως για παράδειγμα τον Carl Olson, εκδότη του καθολικού περιοδικού Catholic World Report, ο οποίος χαρακτηρίζει όλους τους παραπάνω ισχυρισμούς ως σκουπίδια.
Δεν υπάρχει καμία ημερομηνία για το τέλος του κόσμου, λέει και προσθέτει ότι η έλευση του Χριστού μπορεί να συμβεί σε αρκετούς αιώνες ή χιλιετίες από σήμερα. 
Η αναμονή του Κυρίου δεν πρέπει να προκαλεί απελπισία, φόβο και τρόμο στον κόσμο.
Ωστόσο οι φανατικοί, ιδίως στις ΗΠΑ, συνεχίζουν με υπολογισμούς και προβλέψεις οι οποίες συνήθως και κάθε χρόνο πέφτουν έξω, ευτυχώς για εμάς.
                                                         ΠΗΓΗ:www.huffingtonpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου