Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Εκοψαν την πίττα για το 2017, οι Σύλλογοι Κατοίκων Πολύδροσου & Προστασίας ρεματιάς Πεντέλης - Χαλανδρίου

Το Δ.Σ του Συλλόγου Κατοίκων Πολύδροσου για την ποιότητα ζωής και τον πολιτισμό, ευχαριστεί τα μέλη, τις φίλες και τους φίλους του, για τη συμμετοχή τους στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας.
Σε κοινή εκδήλωση  παρουσία μελών και φίλων του Συλλόγου Πολυδρόσου και  του Συλλόγου Προστασίας ρεματιάς Πεντέλης Χαλανδρίου στο κέντρο Νερόμυλος, κόπηκαν η πρωτοχρονιάτικες πίτες των Συλλόγων.
Παρόντες στην εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Χαλανδρίου κ. Σίμος Ρούσος, οι αντιδήμαρχοι Χαλανδρίου κ. Κουράσης, κ. Χριστούλη, κ. Γκάγκας, ο δημοτικός σύμβουλος Χαλανδρίου κ. Γ. Θωμάς & οι δημοτικοί σύμβουλοι Αμαρουσίου κ. Μ. Διακολιού και κ. Γ. Κορομπίλης
Η ανταπόκριση της τοπικής κοινωνίας στην πρωτοχρονιάτικη εκδήλωσή μας επιβάλλει να ενισχύσουμε την οργανωτικότητά μας και να διορθώσουμε τυχόν παραλείψεις.

Αυτό υποσχόμαστε να φανεί στις προσεχείς δραστηριότητες σε κοινές δράσεις με συμμετοχή και άλλων συλλόγων και φορέων.
Και του χρόνου !!!
Η Ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος Αμαρουσίου Μαίρη Διακολιού η οποία  παρέστη στην κοινή εκδήλωση κοπής πίτας των συλλόγων Πολυδρόσου και Προστασίας Ρεματιάς Χαλανδρίου, δήλωσε τα εξής:
«Πρόκειται για δύο ενεργούς συλλόγους που δρουν σε σύμπνοια με μεθοδικότητα για την επίτευξη των σκοπών τους και καταφέρνουν να «ταράζουν τα νερά» με την αποτελεσματικότητά τους.

Είχα και έχω την τιμή να συνεργαστώ στενά και με μαχητικότητα με τις διοικήσεις και τα μέλη τους, και αυτήν την συμπόρευση θα συνεχίσω αταλάντευτα και στο μέλλον».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου