Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

1750 δρομείς στους 4ους Αγώνες Δρόμου Αμαρουσίου «Σπύρος Λούης»!

 Με σύμμαχο τον καλό καιρό περισσότεροι από 1750 δρομείς κάθε ηλικίας μαζί με το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη έλαβαν μέρος στους 4ους Αγώνες Δρόμου Αμαρουσίου «Σπύρος Λούης», με σκοπό να τιμήσουν  τον Μαρουσιώτη Χρυσό Ολυμπιονίκη του Μαραθωνίου Δρόμου Σπύρο Λούη, να γευτούν τη χαρά του αθλητισμού και να στείλουν μήνυμα στήριξης και αλληλεγγύης στους ευπαθείς συμπολίτες μας.
Τιμητική ήταν η συμμετοχή στους Αγώνες της Διευθύντριας της ΕΘΝΟΑ Ηλιάνας Κλοκώνη, της Προέδρου των Ολυμπιονικών Βούλας Κοζομπόλη, της Πρωταθλήτριας και κατόχου του ρεκόρ Ελλάδος στο Μαραθώνιο Δρόμο Μαρίας Πολύζου και της Ομάδας «Marathon Team Greece By Maria Polyzoy  και εκπροσώπων του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.
Επίσης της Χάλκινης Ολυμπιονίκης στη Ρυθμική Γυμναστική Κλέλιας Πανταζή και του Χρυσού Ολυμπιονίκη στο Ταε Κβο Ντο Μιχάλη Μουρούτσο.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης δίνοντας το σύνθημα για την έναρξη των Αγώνων εξέφρασε την ικανοποίησή του για την μεγάλη ανταπόκριση των πολιτών στο κάλεσμα για συμμετοχή στους Αγώνες και ιδιαίτερα των νέων.

«Μέσα από το μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός για την πόλη μας τιμούμε τον Σπύρο Λούη που δόξασε το Μαρούσι και τη χώρα μας, μοιραζόμαστε τη χαρά του αθλητισμού και προτρέπουμε τους νέους μας να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και το τρέξιμο. Είναι πολύ ενθαρρυντικό και ελπιδοφόρο που σήμερα εδώ μαζί μας βρίσκονται εκατοντάδες παιδιά και έφηβοι συμμετέχοντας στους Αγώνες.
 Ευχαριστούμε από καρδιάς το «Όραμα Ελπίδας» για τη μεγάλη συμβολική συμμετοχή του, καθώς και τους Ολυμπιονίκες μας και όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία των Αγώνων.»
Οι δρομείς, με τη συμβολική συμμετοχή στους Αγώνες του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη, παρουσία των εγγονών του Σπύρου Λούη, Σπύρου και Νίκου Λούη, έτρεξαν στις διαδρομές: 1χλμ. για παιδιά μέχρι 12 ετών, 5 χλμ. για τους έφηβους και ενήλικες και 10 χλμ. για ενήλικες.
Στην αθλητική εκδήλωση συμμετείχαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης τερμάτισε στο Αγώνα 10 χλμ. , οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης , Ρένα Χαλιώτη και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δημήτρης Καρλαύτης, Πέτρος Κόνιαρης και Ευάγγελος Κάββαλος, τερμάτισε στον αγώνα 5χλμ.    
Πρώτοι νικητές τερμάτισαν:
Παιδικός Αγώνας 1χλμ
Αγόρια
1ος  Σάλπας Βασίλης
2ος Σολδάτος Μιχαήλ
3ος Νέμπης Στέφανος
Κορίτσια
1η Βασιλογιαννακοπούλου Εμμέλεια
2η Μπάρα Ηλιάννα
3η Τσάπαλη Αγγελική
Αγώνας Δρόμου 5χλμ.
Άνδρες
1ος Ψαρογιάννης Τάσος
2ος Κοροβέσης Σωτήρης
3ος Πέτρου Μάριος
Γυναίκες
1η Τσάπαλη Μαρία Άννα
2η Agata  Ewa  Christoula
3η Τσιμπρικίδου Ηλέκτρα
Αγώνας Δρόμου 10 χλμ
Άνδρες
1ος Μπέης Κυριάκος
2ος Γεωργούλιας Αλέξης
3ος Γεωργόπουλος Χριστόφορος
Γυναίκες
1η Σαμπατακάκη Χριστίνα
2η Κασιώνη Ευαγγελία
3η Αμπατζή Ελισάβετ
Οι Αγώνες ολοκληρώθηκαν με την απονομή στους νικητές από το Δήμαρχο Αμαρουσίου των κυπέλων και των μεταλλίων. Όλοι οι συμμετέχοντες που τερμάτισαν στους αγώνες έλαβαν αναμνηστικό μετάλλιο συμμετοχής.
Μέρος των εσόδων από τις εγγραφές των δρομέων θα διατεθούν στο Ταμείο Αλληλοβοήθειας Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων του Δήμου Αμαρουσίου για την υποστήριξη των ευπαθών συμπολιτών.  
Την επιμέλεια των Αγώνων είχε αναλάβει η All About Running. Μεγάλοι χορηγοί των Αγώνων ήταν το Kinder+ SPORT, η WIND, χορηγοί  η RUNNER STORE, η PUMA και υποστηρικτής η ΒΙΚΟΣ.    
Για τα αποτελέσματα ανά αγώνα μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά 
στο:www.runnermagazine.gr/apotelesmata-agonon/4oi-agones-dromo
€ « » $  ●▲▼◄►

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου