Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Τι στήνεται στον Έβρο με τους «Επαγγελματίες» Τούρκους Κομάντος ;


Οι Τούρκοι Μόνιμοι Επιλοχίες Χαλίτ Τσετίν και ο Φατίχ Αρικ  που φέρεται να ανήκουν στην Μονάδα των Τούρκων Κομάντος θα παραμείνουν κρατούμενοι μέχρι να εξεταστεί το αίτημα πολιτικού ασύλου που υπέβαλλαν την περασμένη Δευτέρα 15 του μηνός!
Σύμφωνα με πληροφορίες, καθώς δεν υπήρξε επίσημη ενημέρωση από την Αστυνομία και την ΕΥΠ, την περασμένη Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου οι δύο κομάντος εισήλθαν από τον Έβρο με τα πόδια.
Δύο ημέρες αργότερα παρουσιάστηκαν με Έλληνα δικηγόρο; 
Στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας και παραδόθηκαν αποκρύπτοντας όμως την πραγματική τους ταυτότητα.
Αμέσως ενημερώθηκε το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ και λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για Κομάντος;  
Σύμφωνα πάντα με την ενημέρωση που έλαβαν από τις τουρκικές αρχές όταν ζήτησαν στοιχεία για να τους ταυτοποιήσουν.
Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι οι δύο  στρατιωτικοί πρόκειται για επαγγελματίες  έχουν αρνητική στάση και παρά τις ερωτήσεις των αστυνομικών sic  επιμένουν να κρατούν τα στόματα τους ερμητικά κλειστά.
Μάλιστα όχι μόνο απέκρυπταν ότι είναι στρατιωτικοί αλλά δήλωναν και άλλα επαγγέλματα συγκεκριμένα ηλεκτρολόγοι σε μια προσπάθεια να θολώσουν τα νερά και να  κρατήσουν μυστική την ιδιότητα τους. 55
Τα ερωτήματα όμως παραμένουν  και δεν φαίνεται η υπόθεση να είναι τόσο απλή …ούτε μπορεί να  πάρουμε απλά ώς μια αίτηση ασύλου και τελειώσαμε !
1.Πρόκειται για επαγγελματίες Στρατιωτικούς, μόνο τέτοιοι υπηρετούν στην  Μονάδα που έχει εκπαιδευτεί και μπορεί να εκτελέσει & αποστολές δολοφονίας  στόχων  και εκτός Τουρκίας!
2. Που κρύβονταν εδώ και τόσους μήνες και πως κατάφεραν να μην συλληφθούν παραμένοντας τόσους μήνες σε μια χώρα που ο ένας καρφώνει τον άλλον ακόμη και σε Στρατιωτικές  Μονάδες !

3.Αν ήθελαν να διαφύγουν με το μπάχαλο που επικρατεί στην Ελλάδα με το προσφυγικό ,θα μπορούσαν να παραμείνουν  στη χώρα χωρίς κανείς να τους πάρει χαμπάρι …Μην ξεχνάτε ότι έχουν ειδική εκπαίδευση και δεν πρόκειται απλούς Κομάντος ! olwPisr
Μην ξεχνάμε  ότι Οι Κομάντος αυτοί  έχουν επιλεγεί να προστατεύουν τους Τούρκους Αξιωματούχους και μπορούν να επιβιώσουν παντού σε όλα τα εδάφη και με όλες τις συνθήκες …
4.Παρουσιάστηκαν με δικηγόρο και βέβαια στην Ελλάδα αφού ανακάλυψαν ,άγνωστο πως την ιδιότητα τους αντί να τους μεταφέρουν σε φυλακές με την παρουσία της ΕΥΠ και του Στρατού ..
Ενημέρωσαν το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ και το Υπουργείο με αποτέλεσμα να «διαρρεύσει η πληροφορία » ,σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες  η πληροφορία διέρρευσε  σε εφημερίδα από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη!
•Ο Λ.Μπλαβέρης επισημαίνει: 
πως είναι δυνατόν επί οκτώ μήνες οι δύο Τούρκοι να διέφυγαν τη σύλληψη, όταν κατηγορούνταν όπως λένε οι πληροφορίες ως μέλη της μονάδας που είχε αναλάβει τη δολοφονία Ερντογάν. 
Να προσθέσουμε ότι σύμφωνα μ΄ όσα έχουν μεταδοθεί από τη Τουρκία όλοι οι κομάντος που είχαν αναλάβει αυτή την επιχείρηση έχουν εδώ και καιρό συλληφθεί.
 •Ο Χρήστος Καπούτσης  ερωτα: 
πότε συνελλήφθησαν τελικά οι Τούρκοι; 
Ενημερώθηκαν οι τουρκικές αρχές; 
Γιατί η σύλληψη κρατήθηκε τόσες μέρες μυστική; 
Έχει εξακριβωθεί ότι είχαν συμμετοχή στο πραξικόπημα και μάλιστα στην επιχείρηση κατά Ερντογάν;
                                                             ΠΗΓΗ:veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου