Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Η βαριά πολιτική κληρονομιά της Μ. Διακολιού & η υπογειοποίηση του σταθμού ΗΣΑΠ

 «Με όποιον δάσκαλο καθίσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις»!!!  
Η δημοτική σύμβουλος της αντιπολίτευσης κ. Μ. Διακολιού, μην έχοντας να αντικρούσει τα συγκροτημένα επιχειρήματα της Διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου, σχετικά με το παρκινγκ της πλατείας Ευτέρπης, επιχειρεί «να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα». 
Και ο πιο αδαής αντιλαμβάνεται ότι στη σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία που διέρχεται η Πατρίδα μας, η πρότασή της για υπογειοποίηση του σταθμού ΗΣΑΠ στο Μαρούσι δεν είναι απλά ανέφικτη. 
Είναι ουτοπική.
Είναι προφανές ότι η κ. Διακολιού ζει στη δική της εικονική πραγματικότητα.
Προτείνει μια παρέμβαση
 χωρίς προηγουμένως να την έχει κοστολογήσει
και κυρίως , χωρίς να μας λέει πως θα χρηματοδοτηθεί.
 Επίσης, δεν μας λέει αν η υπογειοποίηση που προτείνει αφορά μόνον το σταθμό ΗΣΑΠ, ή το σύνολο της γραμμής που συνδέει το Μαρούσι με την Κηφισιά και την Ειρήνη, που διχοτομεί το προάστιό μας.
Η κα Διακολιού αποδεικνύεται ότι δεν διαθέτει επαρκείς τεχνοκρατικές γνώσεις, αφού με μεγάλη ανευθυνότητα  κι ευκολία προβάλλει  ανεδαφικές προτάσεις , σε μια πόλη που χρειάζεται υπεύθυνες και ρεαλιστικές λύσεις.
Είναι εμφανής η επιρροή που της άφησε η συμμετοχή της στη Διοίκηση Τζανίκου, στο πρόγραμμα της οποίας συμπεριλαμβανόταν τότε και  η υπογειοποίηση της Λεωφόρου Κηφισίας.
Ο σοφός λαός μας έχει για την περίπτωσή της μια παροιμία:  
με όποιον δάσκαλο καθίσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου