Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

14ο Αθλητικό Camp Δήμου Αμαρουσίου

Ένα χαρούμενο και δημιουργικό καλοκαίρι, με πλούσια αθλητικά δρώμενα και παιχνίδι  θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν τα παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου, που θα συμμετάσχουν στο 14ο Αθλητικό Camp, που διοργανώνει ο Δήμος Αμαρουσίου για τους θερινούς μήνες.         
Μέσα από δράσεις αθλητικές και αγωνίσματα  όπως, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Κολύμβηση Τένις, Ταε Kwon Do, Παιδική Zumpa, Βόλεϊ, Γυμναστική, Ρυθμική Γυμναστική, Τοξοβολία, Χαντ Μπολ, Σχοινοδιαπέραση, Παραδοσιακοί Χοροί, αλλά και με τη θεωρητική διδασκαλία για την ιστορία των αθλημάτων, τα παιδιά μαθαίνουν να αγαπούν το παιχνίδι και τον αθλητισμό, καλλιεργώντας παράλληλα τις αξίες της ευγενούς άμιλλας και του αθλητικού ήθους.
Όλες οι δραστηριότητες ακολουθούν ένα επιστημονικά σχεδιασμένο πρόγραμμα, υπό την καθοδήγηση έμπειρων  Καθηγητών Φυσικής Αγωγής και μέσα σ’ ένα ασφαλές και καθαρό περιβάλλον. 
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης μαζί με τις θερμές ευχές του σε όλα τα παιδιά για ένα ευχάριστο και εποικοδομητικό καλοκαίρι σημειώνει:

«Διαρκής επιδίωξή μας είναι να προσφέρουμε στα παιδιά μας δημιουργικές διεξόδους, μαθαίνοντας τους τα οφέλη της άθλησης και του υγιεινού τρόπου ζωής. Για το σκοπό αυτό, διοργανώνουμε  στο Δήμο μας κατά τους θερινούς μήνες για 14η  χρονιά το Αθλητικό Camp , στο οποίο μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες ο ελεύθερος χρόνος των παιδιών είναι πλούσιος σε νέες εμπειρίες, δράση και γνώση.
Λαμβάνοντας υπόψη μας τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα, διατηρούμε  για 6η συνεχή χρονιά  τη συμμετοχή στα καλοκαιρινά αθλητικά προγράμματα  στο ήδη χαμηλό κόστος, στηρίζοντας στην πράξη τις οικογένειες της πόλη μας, ώστε να μπορούν να συμμετάσχουν όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά στο Αθλητικό Camp.»
Οι εγγραφές για το Αθλητικό Camp 2016 ξεκινούν την Τετάρτη 1 Ιουνίου, στο Τμήμα Αθλητικής Ανάπτυξης Δήμου Αμαρουσίου (Δημοτικό Κολυμβητήριο, Αναξαγόρα & Κυπρίων Αγωνιστών).    
Οι τέσσερεις περίοδοι του Αθλητικού Camp είναι:
Α’ περίοδος:  από 17/6 - 1/7/ 2016
Β’ περίοδος:   από 4/7 – 15/7/ 2016
Γ’ περίοδος:    από 18/7 – 29/7/ 2016
Δ’ περίοδος:  από 29/8 έως 9/9/2016
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως τις 10 Ιουνίου (α’ περίοδος), 29 Ιουνίου (β’ περίοδος), 8 Ιουλίου (γ’ περίοδος) και 29 Ιουλίου (δ’ περίοδος). 
Όπως κάθε χρόνο θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, βάσει της ημερομηνίας υποβολής της αίτησης συμμετοχής.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Αθλητικής Ανάπτυξης Δήμου Αμαρουσίου στο τηλ. 210  61.07.650.                        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου