Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Σπύρος Σταθούλης: Φθηνός λαϊκισμός & υποκρισία από την «ΕΝΟΤΗΤΑ»

Η σημερινή Διοίκηση του Δήμου με διεκδίκηση & σχέδιο, αυξάνει τη δημοτική περιουσία
Ο Αναπληρωτής Δημάρχου & Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών & Ακίνητης Περιουσίας Σπύρος Σταθούλης με δήλωσή του επισημαίνει ότι κατά την χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αναδείχθηκε για μια ακόμη φορά ο φθηνός λαϊκισμός και η υποκρισία της  παράταξης της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Έθεσαν προς συζήτηση, τονίζει, το ζήτημα της αξιοποίησης του υπόγειου χώρου στάθμευσης στο κτίριο επί της οδού Χατζηαντωνίου, όπου στεγάζεται πολυκατάστημα τροφίμων, ο οποίος ανήκει σήμερα στο Δήμο Αμαρουσίου.
Κατηγορούν τη Διοίκηση μας ότι ο συγκεκριμένος χώρος παραμένει «κλειστός» και δεν αποφέρει έσοδα στο Δήμο, όταν η παράταξη τους
 Ήταν αντίθετη από την πρώτη στιγμή στην κατασκευή του συγκεκριμένου κτιρίου με τους υπόγειους χώρους στάθμευσης.
 Δεν ψήφισε όταν ήρθε στο Δημοτικό Συμβούλιο την αποδοχή της δωρεάς του υπόγειου χώρου στάθμευσης, από την ιδιοκτήτρια εταιρεία του κτιρίου προς το Δήμο.
 Δεν συναίνεσε ποτέ στη διαγωνιστική διαδικασία που αποφάσισε να υλοποιήσει η Διοίκηση του Δήμου, για την παραχώρηση ενός τμήματος των θέσεων στάθμευσης προ εκμετάλλευση, προκειμένου να υπάρξουν έσοδα για το Δήμο, για την απώλεια των οποίων σήμερα υποκριτικά λένε ότι ενδιαφέρονται.
Μας κατηγορούν για απώλεια εσόδων όταν εμείς ως Διοίκηση διεκδικήσαμε και πετύχαμε την αύξηση της δημοτικής περιουσίας , αποκτώντας από το πουθενά έναν υπόγειο χώρο στάθμευσης προς όφελος του Δήμου.
Η μοναδική αλήθεια για τον υπόγειο χώρο στάθμευσης στο ακίνητο της Χατζηαντωνίου είναι ότι η  Διοίκηση Πατούλη πέτυχε με διεκδίκηση και σχέδιο, να αυξήσει την ακίνητη περιουσία του Δήμου, αποκτώντας ένα ακίνητο αξίας άνω των 750.000 ευρώ. 
Την αλήθεια αυτή, κανείς δεν μπορεί ούτε να αμφισβητήσει, ούτε να ακυρώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου