Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Κλειστό & ανοίκιαστο παραμένει επί 3 χρόνια το Γκαραζ της Χ"Αντωνίου!!!

Άλλο ένα «κατόρθωμα» της Διοίκησης Πατούλη
Με αφορμή τη στυγερή δολοφονία που συνέβη στο σούπερ μάρκετ της οδού Χατζηαντωνίου & χωρίς καμία απολύτως διάθεση ανάμιξης σε μια εγκληματική πράξη, που διερευνάται από τη Δικαιοσύνη, θα θέλαμε να αναφερθούμε στην εξέλιξη του θέματος από πλευράς Δήμου.
Στα τέλη του 2009 ο κ. Δήμαρχος για να αιτιολογήσει την άρση της απαλλοτρίωσης του οικοπέδου από τον Δήμο για κατασκευή σούπερ μάρκετ, μεταξύ άλλων, δήλωνε: 
«Το κτίριο θα περιλαμβάνει και υπόγειο χώρο στάθμευσης 5 ορόφων. 
Από αυτούς οι 3 θα παραχωρηθούν στο Δήμο, προκειμένου να χρησιμοποιούνται για την στάθμευση των κατοίκων (δωρεάν) και των επισκεπτών της περιοχής».
Σήμερα εφτά περίπου χρόνια μετά η κατάσταση έχει ως εξής:
Αντί για πέντε γκαράζ κατασκευάστηκαν μόνο τρία και αντί για τρία ο Δήμος πήρε στην ιδιοκτησία του μόνο ένα, χωρητικότητας μόλις 26 αυτοκινήτων.
Παρόλο που η πράξη δωρεάς έγινε της 26.7.2013, σήμερα, τρία χρόνια μετά, ο χώρος παραμένει κλειστός και δεν έχει αποδοθεί προς χρήση.
Η διενέργεια του πλειοδοτικού διαγωνισμού για την εκμίσθωση του σε ιδιώτη εκκρεμεί από της 5.6.2015 και μάλιστα της 26.5.2016 αποφασίστηκε να ορισθεί νέα ημερομηνία διαγωνισμού.
Δεν έχει ακόμα καθοριστεί η διαδικασία με την οποία οι κάτοικοι θα δικαιούνται δωρεάν χρήση του γκαράζ, ούτε και ο τρόπος λειτουργίας έλεγχου του συστήματος εισόδου-εξόδου στον χώρο, που επαφίεται και αυτός στον μισθωτή.
Είναι προφανής η αναξιοπιστία του κ. Δημάρχου αλλά και η αναποτελεσματικότητα της διοίκησης του.
Και ας μην τα ρίξει και αυτή τη φορά στην έλλειψη προσωπικού, που είναι μεν υπαρκτή, πλην της δεν μπορεί να δικαιολογήσει τριετείς καθυστερήσεις με ανάλογη απώλεια εσόδων για το Δήμο της τάξεως των 18.000€ ετησίως
                                                       Μαρούσι 6 Ιουνίου 2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου