Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Ανακοίνωση του ΕΠΑΜ για το θέμα της αποκομιδής των απορριμμάτων

Η Τοπική Οργάνωση Αμαρουσίου - Πεύκης - Λυκόβρυσης του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου εκφράζει την ικανοποίησή της, που έστω με διαφορά 6 ημερών, βλέπει μερίδα της αντιπολίτευσης του Δήμου, καθώς και εκπρόσωπους συλλογικοτήτων, να συμπορεύονται με την ανακοίνωση της σχετικά με τις μεθοδεύσεις και τις κρυφές συμφωνίες του Δημάρχου Αμαρουσίου και προέδρου της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη με τον ύπατο ΦΟΥΧΤΕΛ για το θέμα της αποκομιδής των απορριμμάτων και της ανάθεσης κοινωνικών δομών σε ιδιωτικά συμφέροντα. 
Η ανακοίνωση του Ε.ΠΑ.Μ. εκδόθηκε μία μέρα μετά το έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο και αφορούσε στον εμπαιγμό του κατοχικού υπουργού Π. Σκουρλέτη και του προέδρου της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη  απέναντι στους εργαζόμενους συμβασιούχους (παρατασιούχους).

Είμαστε κοντά σε κάθε προσπάθεια ενωτικής δράσης και δημιουργίας ενιαίου μετώπου ανατροπής της μνημονιακής κατάστασης, που επιδιώκουν να επιβάλουν τόσο η μνημονιακή και κατοχική κυβερνηση, όσο και ο δήμαρχος Γ. Πατούλης.
Δεν αρκούν ομόφωνες αποφάσεις για τη στήριξη του «δίκαιου αγώνα» των συμβασιούχων, αλλά επιβάλλεται η ενημέρωσή τους να είναι ξεκάθαρη και βασισμένη σε στοιχεία !
                                    ==========================================
                                               Για την Τ.Ο. Αμαρουσίου - Πεύκης - Λυκόβρυσης
                                                                          Η γραμματέας
                                                                       Ειρήνη Αντωνίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου