Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

«Το όραμα για το ελληνικό σχολείο:σχεδιάζοντας το αύριο της εκπαίδευσης», στις 6:00 μ.μ. στο Δημαρχείο Αμαρουσίου


Στο… τραπέζι το σχολείο του αύριο στην εκδήλωση του ΚΕΑΣΜ στο Δημαρχείο Αμαρουσίου€ $ Μια δύσκολη αποστολή, την οποία όμως σκοπεύουν να φέρουν εις πέρας, ανέλαβαν οι συμμετέχοντας στην εκδήλωση:
 «Το όραμα για το ελληνικό σχολείο: σχεδιάζοντας το αύριο της εκπαίδευσης».
Οι μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη το ελληνικό σχολείο, η αριστεία, η αξιολόγηση και η κλασική παιδεία είναι οι θεματικές που θα αναπτυχθούν από έναν κύκλο εκλεκτών ομιλητών.
Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Χατζηδάκης, ο αναπληρωτής διευθυντής της Γερμανικής Σχολής Αθηνών, Βασίλειος Τόλιας, ο καθηγητής του Πρότυπου Λυκείου Αναβρύτων, δρ Κωνσταντίνος Γούλας, και ο πρόεδρος του Κέντρου Αστικής Μεταρρύθμισης, κλασικός φιλόλογος, Ιωάννης Χουντής, θα αναπτύξουν τις απόψεις τους. Το συντονισμό της εκδήλωσης θα κάνει ο διευθυντής του EleftherosTypos.gr Γιώργος Μιχαηλίδης, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γ. Πατούλης.
Τις προτάσεις της επιτροπής Παιδείας και Κοινωνικών Δικτύων του ΚΕΑΣΜ Αθηνών για αλλαγές στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση θα παρουσιάσει η υπεύθυνη της επιτροπής Φαίη Νικητοπούλου.
Η εκδήλωση οργανώνεται από το Ινστιτούτο Πολιτικών Μελετών Κέντρο Αστικής Μεταρρύθμισης υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου και θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 28 Ιουνίου 6:00 μ.μ. στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δημ. Μόσχα) με δωρεάν είσοδο. 
Να σημειώσουμε ότι θα χορηγηθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης, ενώ θα γίνουν δεκτές και ερωτήσεις από το κοινό στο δεύτερο μέρος της συζήτησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου