Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Η Ελλάδα αφαίρεσε την ελληνική υπηκοότητα από τον δήμαρχο Χειμάρρας!

                                     Αυστηρό μήνυμα προς εξωμότες
Είναι ξεκάθαρη θέση της ελληνικής κυβέρνησης. Όποιος συνεργάζεται με δυνάμεις εχθρικές ως προς τα εθνικά και λαϊκά συμφέροντα θα αντιμετωπίζει κυρώσεις.
Ο ελληνικής καταγωγής δήμαρχος Χειμάρρας στη βόρεια Ήπειρο, Γιώργος Γκόρος ή αλλιώς Γκιέργκι Γκόρο - όπως συστήνεται τον τελευταίο καιρό ως «εξαλβανισμένος»-, συνεργάστηκε εκτενώς με το καθεστώς Ράμα εις βάρος της γηγενούς Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας.
Εξαιτίας της αντεθνικής συμπεριφοράς του, η οποία έπληξε πρωτίστως τους δημότες του, 
η ελληνική κυβέρνηση του αφαίρεσε την ελληνική υπηκοότητα, αφήνοντάς τον με την αλβανική, αφού τόσο επιθυμεί να είναι Γκιέργκι και όχι Γιώργος.
«Τα τελευταία χρόνια της θητείας του στο Δήμο Χειμάρρας, ο Γκιέργκι Γκόρο, Δήμαρχος Χειμάρρας, ουκ ολίγες φορές παρενέβη σε αποφάσεις και ενέργειες που έπληξαν καίρια τα συμφέροντα Ελλήνων ομογενών στην ευρύτερη περιοχή της Χειμάρρας είτε πρόκειται για εθνικά, ιδιοκτησιακά, κοινοτικά ή θρησκευτικά δικαιώματα. 
Με αποκορύφωμα τις αποφάσεις του για την ισοπέδωση του ναού του Αγίου Αθανασίου και για την ισοπέδωση 18 κατοικιών στο κέντρο της κωμόπολης
Σε συνεργασία με τις αλβανικές Αρχές ο κ. Γκόρος έχει επιδοθεί σε ένα ευρύτερο σχέδιο περιουσιακής αποψίλωσης των συμπατριωτών του», γράφει η βορειοηπειρωτική ιστοσελίδα «tachydromos.org».
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η ενέργεια αυτή αποτελείπράξη παραδειγματισμού για τους Έλληνες πολίτες που σφετερίζονται την ελληνικήιδέα και πράττουν κατά των συμφερόντων της γηγενούς Ελληνικής ΕθνικήςΜειονότητας στη Βόρεια Ήπειρο.
«Είναι κυριαρχικό και αναφαίρετο δικαίωμα της Ελληνικής Πολιτείας να αφαιρεί την ελληνική ιθαγένεια των πολιτών, όταν εκείνοι με τις ενέργειές και τις πράξεις τους διαβάλλουν το ελληνικό έθνος. 
Η απόφασηέχει υπογραφεί, ήδη, από τον αρμόδιο υπουργό, Πάνο Σκουρλέτη και αναμένεται ναδημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (ΦΕΚ)».
                                    ΠΗΓΗ:www.tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου