Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Η Παγκόσμια Απάτη των Καταπιστευμάτων

Από τον Αρτέμη Σώρρα στον King Anthony Santiago Martin
Εδώ και αρκετό καιρό, διάφοροι σύγχρονοι «Χρυσοθήρες», απατεώνες ειδικευμένοι στη χρηματοοικονομική μηχανική, καθώς και διάφοροι εν ενεργεία και «απορφανισμένοι» παράγοντες «Μαύρων Επιχειρήσεων» κρατικών μυστικών υπηρεσιών αναπτύσσουν μια μεγάλη απάτη με κέντρο την Ινδονησία και πρωταγωνιστή ένα πρόσωπο που αποκαλείται η «Αυτού Μεγαλειότης, ο Βασιλεύς Άντονι Σαντιάγκο Μαρτίν»(ΗΜ, King Anthony Santiago Martin). 
Βλέπετε μια φωτογραφία ενός από τους απατεώνες που κυκλοφορούν με το όνομα «Βασιλεύς Άντονι Σαντιάγκο Μαρτίν» επάνω αριστερά. 
Αυτός ο τύπος, για την ακρίβεια ο εκάστοτε αυτοαποκαλούμενος «Βασιλεύς Άντονι Σαντιάγκο Μαρτίν», σύμφωνα με το απατηλό σενάριο που εξύφαναν οι εμπλεκόμενοι κερδοσκόποι και πράκτορες παραπληροφόρησης
συνδέεται με τους ισχυρότερους χρηματοοικονομικούς παράγοντες και τα ισχυρότερα οικονομικά συμφέροντα του κόσμου, που υποτίθεται ότι συγκεντρώνονται σε μια ειδική, άτυπη ομάδα-οργάνωση που αποκαλείται 

«Επιτροπή των 300» (Committee of 300)
Μάλιστα, στην κορυφή της  πυραμίδας της «Επιτροπής των 300» έχουν τοποθετήσει τη Βασίλισσα Ελισάβετ Β’ της Μεγάλης Βρετανίας (βλ. και ://neilkeenan.com/2017/01/).
Η ανωτέρω παραπλανητική αφήγηση δεν σταματά καν εδώ! 
Περιλαμβάνει το απατηλό παραμύθι ότι η Παγκόσμια Τράπεζα (World Bank Group) έχει τη δυνατότητα να παράγει όσο χρήμα θέλει μέσω ειδικών χρηματοοικονομικών πλατφορμών, δια των οποίων υποτίθεται ότι πραγματοποιεί λεγόμενα «Επενδυτικά Προγράμματα Υπεραποδόσεων» (High Yield Investment Programs), γνωστά στην οικονομική εγκληματολογία με το ακρωνύμιο HYIP. 
Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των Η.Π.Α. (U.S. Securities and Exchange Commission), στην ιστοσελίδα της, ορίζει τα HYIP ως εξής:
Μη εισηγμένες επενδύσεις τις οποίες κατά κανόνα εκτελούν μη πιστοποιημένα άτομα - και συνήθως πρόκειται για απάτες. 
Το σήμα κατατεθέν μιας απάτης HYIP είναι η υπόσχεση απίστευτων αποδόσεων με μικρό ή μηδενικό κίνδυνο για τον επενδυτή
Μια ιστοσελίδα HYIP  μπορεί να υπόσχεται ετήσια (ή ακόμη και μηνιαία, εβδομαδιαία, ή ημερήσια!) απόδοση του 30 ή 40 τοις εκατό - ή περισσότερο. 
Ορισμένες από αυτές τις απάτες μπορεί να χρησιμοποιούν τον όρο «prime bank program»(βλ.: www.sec.gov/fast-answers/answers-highyildhtm.html).
Ας επανέλθουμε στην υπόθεση Άντονι Σαντιάγκο Μαρτίν. 
Τα ακόλουθα έγγραφα της Παγκόσμιας Τράπεζας - υποτίθεται σύμφωνα με την πολιτική της «Επιτροπής των 300», της οποίας υποτίθεται ότι ένα είδος θησαυροφύλακα είναι ο αποκαλούμενος «Βασιλεύς Άντονι Σαντιάγκο Μαρτίν» - γράφουν ότι η Παγκόσμια Τράπεζα θα διανείμει κεφάλαια σε διάφορες χώρες και τράπεζες ανά τον κόσμο στο πλαίσιο παγκόσμιων ανθρωπιστικών και διατραπεζικών χρηματοοικονομικών προγραμμάτων
                                                           Η έννοια του καταπιστεύματος
Τα καταπιστεύματα (trusts) δημιουργούνται από κάποιο φυσικό ή νομικό πρόσωπο, που ονομάζεται Ιδρυτής και μεταφέρει περιουσιακά του στοιχεία σε έναν Διαχειριστή (trustee), 
ο οποίος, με τη σειρά του, τα διακρατεί και τα διαχειρίζεται προς όφελος των Δικαιούχων (beneficiaries) σύμφωνα με τους όρους του συμφωνητικού ίδρυσης του trust ή μιας διαθήκης. 
Με τη δημιουργία του trust, το περιουσιακό στοιχείο που παραχωρείται θεωρείται νομικώς περιουσιακό στοιχείο που ανήκει στον Διαχειριστή (trustee). 
Εξ ου και εξασφαλίζεται μυστικότητα. 
Ωστόσο, ο θεσμός του καταπιστεύματος πρωταγωνιστεί σε ποικίλες οικονομικές απάτες, 
όπως η υπόθεση «Βασιλεύς Άντονι Σαντιάγκο Μαρτίν» και η υπόθεση «Αρτέμη Σώρα»
                                         
  

















Όπως βλέπετε στο ανωτέρω Έγγραφο 2 της προαναφερθείσας παγκόσμιας συμμορίας
έχουν τοποθετηθεί οι υπογραφές παγκόσμιων ηγετών, μεταξύ των οποίων της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’ της Μεγάλης Βρετανίας, του Πάπα Βενέδικτου ΙΣΤ’, της Διευθύντριας του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ, του Προέδρου της Κεντρικής Τράπεζας των Η.Π.Α. (FED) Μπεν Μπερνάνκι, 
του Προέδρου των Η.Π.Α. Μπαράκ Ομπάμα, του Γενικού Γραμματέα του Ο.Η.Ε. Μπαν Κι-Μουν, καθώς και μια σφραγίδα (επάνω δεξιά) που έχει την πυραμίδα του αμερικανικού δολαρίου και, σε διάφορες συνωμοσιολογικές αφηγήσεις, θεωρείται ότι είναι σήμα της υπερ-οργάνωσης των Illuminati, καθώς οι προαναφερθέντες απατεώνες και πράκτορες παραπληροφόρησης διαδίδουν ότι, 
στην «Επιτροπή των 300» συμμετέχουν και οι…Illuminati, οι οποίοι σε αυτό το σενάριο συνωμοσιολογίας και εξαπάτησης υποτίθεται ότι συμμετέχουν σε προγράμματα που σκοπό έχουν να μοιράσουν πολλά χρήματα στον κόσμο!
Στην επικεφαλίδα των ανωτέρω εγγράφων, επάνω δεξιά, με μικρά γράμματα, αναγράφεται η ένδειξη ASBLP, που υποτίθεται ότι είναι ένας όμιλος εταιρειών που εκπροσωπεί την «Επιτροπή των 300» και τον «Βασιλέα Άντονι Σαντιάγκο Μαρτίν», ενώ, στο κάτω μέρος, αναγράφεται ότι οι υπογράψαντες είναι «η Επιτροπή των 300 και ο Βασιλεύς Άντονι Σαντιάγκο Μαρτίν». 
Τα στοιχεία που παρατίθενται αναφορικά με τον «Βασιλέα Άντονι Σαντιάγκο Μαρτίν» είναι τα εξής:
Signatory HM, King Anthony Santiago Martin
Κωδική Ονομασία: C3-AM-01, White Spiritual Boy, Spiritual Wonder Boy, Morning Star and King David.
Αριθμός Διαβατηρίου Ηνωμένων Εθνών: UN – 00191-01 (United Nations Organization xx3794724)
Διεύθυνση Αλληλογραφίας
133 Rizal St. San Sebastian, Hagonoy, Bulacan 3002, Philippine Island.
 Σύμφωνα με την εν λόγω παραπλανητική αφήγηση, ο «Βασιλεύς Άντονι Σαντιάγκο Μαρτίν» είναι εντολοδόχος της «Επιτροπής των 300» για να κάνει αναλήψεις κεφαλαίων από τα Παγκόσμια Καταπιστεύματα (Global Collateral Accounts) και να μοιράζει χρήματα σε παγκόσμια ανθρωπιστικά και διατραπεζικά χρηματοοικονομικά προγράμματα
Βεβαίως, οι λογαριασμοί αυτού του τύπου, με κωδικές ονομασίες «Λευκό Πνευματικό Αγόρι»(White Spiritual Boy), «Πνευματικό Περιπλανόμενο Αγόρι», «Εωθινός Αστήρ» και «Βασιλεύς Δαυίδ», αποτελούν απάτες.
Ονόματα λογαριασμών από όπου προέρχονται τα χρήματα
(1) White Mongolian Account – King Bernardo Carpio,
(2) White Vatican Account – Dr Jose Rizal, 
(3) Kiram Account – Antonio Diaz Santiago (Family Origin of King ASM), 
(4) White Eagle Account – Pres. Ferdinard E. Marcos. 
Αυτά τα ονόματα λογαριασμών έχουν χρησιμοποιηθεί από απατεώνες που εμπλέκονται στην υπόθεση «Άντονι Σαντιάγκο Μαρτίν» 
Επίσης, το όνομα ενός ακόμη λογαριασμού αυτής της συμμορίας που έχει αναφερθεί είναι Holy Heaven Father Account (λογαριασμός του Ουράνιου Πατέρα).
Ο απατηλός όμιλος εταιρειών ASBLP, που εκπροσωπεί την «Επιτροπή των 300» και τον «Βασιλέα Άντονι Σαντιάγκο Μαρτίν», αλλά και τους…Illuminati…Βλ. και:
://johndbaptist.blogspot.gr/2008/11/asblp-group-of-companies-and-bank-of.html
Ο πραγματικός Άντονι Σαντιάγκο Μαρτίν ήταν ένας Αυστραλός που νυμφεύθηκε μια Φιλιππινέζα από τον δήμο Hagonoy της επαρχίας Bulacan. 
Αυτός ο Μάρτιν πληρώθηκε ένα εκατομμύριο βρετανικές στερλίνες για να υπογράψει έγγραφα που το έδωσε ο Φιλιππινέζος Πρόεδρος Μάρκος (Ferdinand Edralin Marcos Marcos), με τα οποία έγγραφα ο Μαρτίν (άλλος από τον προαναφερθέντα ψευδο-βασιλέα Μαρτίν) οριζόταν κληρονόμος και διαχειριστής των λογαριασμών. Βλ. και:
www.scribd.com/doc/123294713/Last-Will-and-Testament-of-Ferdinand-Marcos-President-of-the-Philippines
Όταν ο αυθεντικός Άντονι Σαντιάγκο Μαρτίν πέθανε, και επειδή ο θάνατός του δεν έλαβε ιδιαίτερη δημοσιότητα, διεφθαρμένοι πρώην συνεργάτες και πράκτορες της CIA, όπως ο χρηματιστής και πρώην πράκτορας της CIA Αλφρέντο Σόουριν (Alfredo Saurin), συνέλαβαν τη δόλια σκέψη να δημιουργήσουν όχι έναν αλλά πέντε ψεύτικους «Άντονι Σαντιάγκο Μαρτίν» και, με ένα φανταστικό αφήγημα περί «Επιτροπής των 300» και παγκόσμιων καταπιστευμάτων, να δομήσουν μια παγκόσμια χρηματοοικονομική απάτη τύπου «πυραμίδας» (Ponzi scheme). 
Ένας, μάλιστα, εξ αυτών των πέντε ψεύτικων «Άντονι Σαντιάγκο Μαρτίν» έκλεψε και τον ίδιο τον Αλφρέντο Σόουριν και η τελευταία πληροφορία μας γι’ αυτόν είναι ότι κρυβόταν για να σώσει τη ζωή του κάπου στο Χονγκ Κονγκ. 
Ωστόσο, έχει επισημανθεί και έκτος ψεύτικος «Άντονι Σαντιάγκο Μαρτίν», καθώς αυτή η απάτη εξαπλώνεται. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αλφρέντο Σόουριν έχει καλλιεργήσει τη φήμη ότι είναι ο «Ρομπέν των Δασών» της Ασίας, καθώς υποτίθεται ότι κλέβει από την τραπεζική ελίτ για να μοιράσει χρήματα στους φτωχούς.
 Ένας ακόμη πρωταγωνιστικός παράγοντας των δικτύων χρηματοοικονομικής απάτης στη Μαλαισία είναι και ο κλεπτομανής Μαλαισιανός πρωθυπουργός Ναζίμπ Ράζακ (Najib Razak), ο οποίος κατηγορείται ότι καταχράστηκε περί το ένα δισεκατομμύριο δολάρια από το κρατικό επενδυτικό ταμείο της χώρας του (βλ:www.wsj.com/specialcoverage/malaysia-controversy). 
Ο Ράζακ εκμεταλλεύεται τη γενικότερη οικονομική ανομία στη χώρα του και την υπόθεση «Άντονι Σαντιάγκο Μαρτίν» για να συγκαλύψει τις δικές του απάτες.
Άλλα παραδείγματα φανταστικών ιδιοκτητών τραπεζικών λογαριασμών σε προγράμματα εξαπάτησης
King Bernardo Carpio: ο ιδιοκτήτης του Λογαριασμού των Λευκών Μογγόλων (White Mongolian Account). 
Αυτός θα έδιδε τα χρήματα του στους Δήμους που υπέγραφαν με τον Αρτέμη Σώρρα. 
Το όνομα αυτό είναι το όνομα ενός μυθικού προσώπου της φιλιππινέζικης μυθολογίας, το οποίο προκαλούσε τους σεισμούς και εμφανίζεται σαν γίγαντας ανάμεσα σε δύο βράχους, με δύναμη παρόμοια του Ηρακλή, ενώ σε άλλους μύθους παρουσιάζεται ως αντίστοιχος του Άτλαντα.
Dr Jose Rizal: 
ο ιδιοκτήτης του λογαριασμού Λευκό Βατικανό (White Vatican Account)
Πρόκειται για το όνομα ενός εθνικού ήρωα των Φιλιππινών που εκτελέστηκε στις 30 Δεκεμβρίου 1896 στη Μανίλα από απόσπασμα στρατιωτών του ισπανικού Στρατού. 
Ο Dr Jose Rizal αγωνιζόταν για την απελευθέρωση της πατρίδας του από τους Ισπανούς. 
Ήταν φημισμένος συγγραφέας, ποιητής, δημοσιογράφος και οφθαλμίατρος.
                                                                  Δρ Νικόλαος Λάος
                                                   Φιλόσοφος - Σύμβουλος Νοοπολιτικής
                                                                        www.nicolaslaos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου