Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Γ. Πατούλης: Περιμένουμε από την κυβέρνηση να δώσει άμεσα λύση

                                                          Η ανακοίνωση της ΚΕΔΕ
Άμεση λύση τόσο για τους συμβασιούχους των δήμων όσο και για την αποκομιδή των απορριμμάτων ζητά από την κυβέρνηση ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης.
Στην επίμαχη ανακοίνωση επισημαίνεται «για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί δεν ευθύνονται ούτε οι δήμαρχοι, ούτε οι εργαζόμενοι στους δήμους. Την ευθύνη φέρουν εκείνοι που υποσχέθηκαν λαγούς με πετραχήλια».
Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΚΕΔΕ:
Η Κυβέρνηση οφείλει να δώσει άμεσα μια λύση που θα διασφαλίζει τις θέσεις εργασίας των συμβασιούχων και θα συμβάλει στην τάχιστη έναρξη της αποκομιδής των απορριμμάτων
Πρέπει άμεσα να καθαρίσουν οι πόλεις μας από τα σκουπίδια.
Η Κυβέρνηση οφείλει να δώσει γρήγορα λύση στο πρόβλημα που η ίδια δημιούργησε με τις υποσχέσεις της για μονιμοποίηση των συμβασιούχων.
Οι υποσχέσεις αυτές είναι που έσπειραν ανέμους και σήμερα οι τοπικές κοινωνίες θερίζουν θύελλες ζώντας σε τριτοκοσμικές συνθήκες με τους τόνους των σκουπιδιών να είναι συγκεντρωμένοι στις γειτονιές όλων των πόλεων.
Με τον ερασιτεχνικό τρόπο που χειρίζονται το θέμα συμβάλλουν, ηθελημένα ή μη, στην είσοδο ιδιωτών στην αποκομιδή των απορριμμάτων στους δήμους. Εμείς θα αντισταθούμε σε τέτοιες πρακτικές.
Περιμένουμε αύριο από τη κυβέρνηση να δώσει μια λύση που θα διασφαλίζει τις θέσεις εργασίας των συμβασιούχων με συμβάσεις αορίστου χρόνου και ταυτόχρονα θα συμβάλει προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα η αποκομιδή των απορριμμάτων από τις πόλεις μας.
Δεν μας αξίζει αυτή η ποιότητα ζωής.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ στην αυριανή του έκτακτη συνεδρίαση θα αποφασίσει υπεύθυνα για τη στάση που θα κρατήσουν οι δήμοι.
Για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί δεν ευθύνονται ούτε οι δήμαρχοι, ούτε οι εργαζόμενοι στους δήμους. Την ευθύνη φέρουν εκείνοι που υποσχέθηκαν "λαγούς με πετραχήλια".

ΠΗΓΗ:www.topontiki.gr/article/226961/patoylis-perimenoyme-apo-tin-kyvernisi-na-dosei-amesa-lysi-i-anakoinosi-tis-kede#.WU-gFGgybsE.twitter

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου