Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Υπέροχη η συναυλία του Μάριου Φραγκούλη

Άγγιξε τις καρδιές των θεατών η συναυλία του Μάριου Φραγκούλη με τους καλεσμένους του Θ. Βουτσικάκη και Δ. Σελεμίδου, στα εγκαίνια του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου
Στα θαύματα της ελληνικής μουσικής και της διεθνούς πορείας του ταξίδεψε τους θεατές ο κοσμαγάπητος Μάριος Φραγκούλης μαζί με τους καλεσμένους του, τραγουδιστές της νέας γενιάς, Θοδωρή Βουτσικάκη και Δήμητρα Σεμελίδου, ανοίγοντας την αυλαία του φετινού Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου.
Από τη σκηνή του Αίθριου Θεάτρου ο Μάριος χάρισε απλόχερα στο κοινό μερικά από τα ωραιότερα ελληνικά και ξένα τραγούδια που υπογράφουν οι πιο σπουδαίοι συνθέτες και στιχουργοί. Δημιουργίες των Piovani, Jose Maria Cano, Lucio  Dalla, Χατζηδάκι, Κραουνάκη Νικολακοπούλου, Ρεμπούτσικα, Ιωαννίδη, Ξαρχάκου και Γκάτσου.      
Οι θεατές είχαν την ευκαιρία απολαύσουν σε πρώτη παγκόσμια εκτέλεση καινούργια τραγούδια της Ελένης Καραϊνδρου, της Δήμητρας Γαλάνη και του Γιώργου Ανδρέου, καθώς και νέες συνθέσεις του ίδιου του Μάριου Φραγκούλη, σε στίχους του αγαπημένου του στιχουργού Παρασκευά Καρασούλου.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, καλωσόρισε και ευχαρίστησε το πλήθος των πολιτών που τιμούν και φέτος με την παρουσία τους το Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου και συνεχάρη τον κ. Φραγκούλη και τους τραγουδιστές που τον πλαισίωναν Θοδωρή Βουτσικάκη και Δήμητρα Σελεμίδου για το μήνυμα της ελπίδας και της αγάπης για τη ζωή που στέλνουν τόσο μέσα από το ελληνικό, όσο και το διεθνές ρεπερτόριο τους. 
Χαρακτήρισε δε «ως μία υπέροχη συγκυρία το γεγονός ότι ένας τόσο σημαντικός καλλιτέχνης απόλυτα συνδεδεμένος με την έννοια του πολιτισμού, όπως ο Μάριος Φραγκούλης, εγκαινιάζει του Φεστιβάλ Αμαρουσίου».
«Για εμάς ο πολιτισμός δεν αποτελεί πολυτέλεια. Αντίθετα πιστεύουμε ότι μπορεί να γίνει το όχημα για την αλλαγή του κλίματος. Επιδίωξή μας δεν είναι απλά η διασκέδαση, αλλά η αληθινή ψυχαγωγία των ανθρώπων του Δήμου μας και των επισκεπτών μας, γεγονός που και το φετινό Φεστιβάλ μπορεί να προσφέρει σε όλους» σημείωσε ο κ. Πατούλης.  
Τη συναυλία παρακολούθησαν σημαντικές  προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό χώρο. 
Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, η Λίνα Νικολακοπούλου, η Βάνα Μπάρμπα, ο συνθέτης Γιώργος Ανδρέου και ο Γιώργος Περρής έδωσαν το «παρών» στα εγκαίνια του Φεστιβάλ.
Επίσης παραβρέθηκαν η Αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων Ρένα Χαλιώτη, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νικόλαος Πέππας και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δημήτρης Σμυρνής, Πέτρος Κόνιαρης, Ελένη Βλάχου -Σταματάκη, Κων/νος Βλάχος και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ψαλιδίου Δημήτρης Θεοχάρης.    
Το Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου συνεχίζεται αύριο Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017 με την παράσταση «3 ΛΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ 2 ΧΟΡΕΥΟΥΝ». 
Παίζουν:
Λευτέρης Ελευθερίου, Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλο, Βανέσα Αδαμοπούλου,
Νεφέλη Παπαδερού, Γιάννης Χατζηγεωργίου, Τατιάνα Καλαντζή & Sleeping Band.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου