Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Ο Δήμος Αμαρουσίου στηρίζει τα Σώματα Ασφαλείας

Γ. Πατούλης: Η κοινωνία αναγνωρίζει τη διαχρονική προσφορά της ομάδας «ΔΙΑΣ», η οποία εργάζεται υπό αντίξοες και επικίνδυνες πολλές φορές συνθήκες λόγω και των τρομερών ελλείψεων τόσο υλικοτεχνικών όσο και μηχανολογικών εξοπλισμών
             ----------------------------------------------------------------------------------------
Με τον Διοικητή της Ομάδας «ΔΙΑΣ», Αστυνομικό Υποδιευθυντή κ. Αθανάσιο Κάμπρα, τον Διοικητή της Βορειανατολικής Αττικής της Ομάδας «ΔΙΑΣ», Αστυνόμο Α’ κ. Βασίλειο Κάβουρα και τον Διοικητή Αθηνών της Ομάδας «ΔΙΑΣ», Αστυνόμο Β’ κ. Πέτρο Λαγουδάκο συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης όπου και συζητήθηκαν θέματα ασφάλειας και παραβατικότητας στο Δήμο Αμαρουσίου, τρόποι και δυνατότητες βελτίωσης.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης ευχαρίστησε για την αμέριστη στήριξη τους και την συνεχή προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά προκειμένου στον Δήμο μας να έχομε καθημερινή και 24ωρη ασφάλεια με συνεχείς περιπολίες και τους διαβεβαίωσε πως ο Δήμος Αμαρουσίου και ο ίδιος προσωπικά βρίσκεται στο πλευρό τους για οτιδήποτε χρειαστούν.


Παράλληλα ο κ. Πατούλης επισήμανε ότι η κοινωνία αναγνωρίζει τη διαχρονική προσφορά της ομάδας «ΔΙΑΣ», η οποία εργάζεται υπό αντίξοες και επικίνδυνες πολλές φορές συνθήκες λόγω και των τρομερών ελλείψεων τόσο υλικοτεχνικών όσο και μηχανολογικών εξοπλισμών.
Από την πλευρά μας τόνισε ο κ. Πατούλης θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν ως Αυτοδιοίκηση συμβάλλοντας ουσιαστικά στην αναβάθμιση συνθηκών λειτουργίας της ομάδας «ΔΙΑΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου