Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017

Στις 3:30 μ.μ. η 18η(εξ αναβολής) συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής

ENTEKΑ(11) θέματα περιλαμβάνει η  18η(εξ αναβολής) συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, η οποία θα διεξαχθεί σήμερα Πέμπτη 25 Μαΐου στις 3:30 μ.μ. στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου - Χολαργός).
Θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις στα παρακάτω θέματα:
1. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Βύρωνα για την κατασκευή του έργου με τίτλο: 
«Επισκευές – Συντηρήσεις πλατειών και λοιπών κοινόχρηστων χώρων Δήμου Βύρωνα» συνολικού προϋπολογισμού 55.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.)
Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Ε. Κυπριανίδου
2. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Βύρωνα για την κατασκευή του έργου με τίτλο:
«Ανακατασκευή στέγης και εσωτερικές διαρρυθμίσεις κτιρίου παλαιού ΔημαρχείουΔήμου Βύρωνα, συνολικού προϋπολογισμού 280.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).
Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Ε. Κυπριανίδου
3. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ τηςΠεριφέρειας Αττικής και του Δήμου Καισαριανής για την εκτέλεση της παροχήςυπηρεσίας με τίτλο:
«Εργασίες συντήρησης και επιδιόρθωσης χλοοτάπητα δημοτικού σταδίου Καισαριανής», συνολικού προϋπολογισμού 24.600,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).
Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Ε. Κυπριανίδου
4. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ τηςΠεριφέρειας Αττικής και του Δήμου Παπάγου – Χολαργού για την κατασκευή του έργουμε τίτλο:
«Ανάπλαση πλατείας Εθνικής Αντίστασης και παιδικής χαράς», συνολικούπροϋπολογισμού 728.248,98 €(συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).
Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γ. Καραμέρος
5. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αγίου Δημητρίου για την κατασκευή του έργου μετίτλο:
«Διαπλάτυνση της Λεωφόρου Αγίου Δημητρίου από Θεομήτορος έως Γράμμου», συνολικού προϋπολογισμού 5.385.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).
Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χ. Καπάταης
6. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ τηςΠεριφέρειας Αττικής και του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης για την κατασκευή τουέργου με τίτλο: «Ασφαλτοστρώσεις διαφόρων οδών Δήμου Ελληνικού – 2Αργυρούπολης», συνολικού προϋπολογισμού 1.000.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).
Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χ. Καπάταης
7. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ τηςΠεριφέρειας Αττικής και του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού για την κατασκευήτου έργου με τίτλο: «Διαμόρφωση Τμημάτων Ο.Τ. 384 και Ο.Τ. 385 περιοχή Μυκονιάτικα Δ.Κ. Αγίων Αναργύρων», συνολικού προϋπολογισμού 660.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).
Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σπ. Τζόκας
8. Έγκριση σύναψης και όρων της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της ΠεριφέρειαςΑττικής και του Δήμου Ασπροπύργου για το έργο «Ανακατασκευή οδού Αγ. Γεωργίου του Δήμου Ασπροπύργου», συνολικού προϋπολογισμού 1.700.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).
Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ι. Βασιλείου
9. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Πειραιά για την κατασκευή του έργου με τίτλο:
«Εργασίες επισκευής και συντήρησης Ράλλεια Πειραματικά Σχολεία Πειραιά», συνολικού προϋπολογισμού 190.348,43 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).
Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γ. Γαβρίλης
10. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Περάματος για την παροχή υπηρεσίας με τίτλο:
«Ανάπλαση παιδικών χαρών Δήμου Περάματος», συνολικού προϋπολογισμού518.155,95 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).
Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γ. Γαβρίλης
11. Χωροθέτηση λαϊκής αγοράς Κάτω Ηλιούπολης, ημέρα Τρίτη, του Δήμου Ηλιουπόλεως(Δ΄ Αθηνών).
Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Στ. Κοροβέσης
=====================================================================
 Γραφείο Τύπου Περιφέρειας Αττικής
Τηλέφωνα: 213 2063501, 210 6993404, 213 2063807

Fax: 213 2063513e-mail: pressoffice@patt.gov.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου