Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Στις 11:00 π.μ. η παράδοση του νέου ποδηλατοδρομου

Παράδοση του νέου ποδηλατοδρομου και διεξαγωγή ποδηλατάδας στο Δήμο Αμαρουσίου με αθλητικό, κοινωνικό , ιατρικό & περιβαλλοντικό χαρακτήρα.
 Ο Δήμος Αμαρουσίου σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Ασθενών με Πνευμονική Υπέρταση και με αφορμή την παράδοση του νέου ποδηλατοδρόμου, σας προσκαλεί στην ποδηλατάδα που θα πραγματοποιηθεί ΣΗΜΕΡΑ 21 Μαΐου 2017 και ώρα 11:00 π.μ. υπό την Αιγίδα του Δήμου και με την στήριξη της ΚΕΔΑ, στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Πνευμονικής Υπέρτασης.
 Η ποδηλατική βόλτα που θα διεξαχθεί με σκοπό την ευαισθητοποίηση  του κοινού και της ιατρικής κοινότητας για τη νόσο, θα ξεκινήσει στις 11:00 π.μ. με αφετηρία την διασταύρωση των οδών  ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ & EΥΖΩΝΩΝ, διανύοντας 4 χιλιόμετρα έως την διασταύρωση των οδών ΦΑΙΑΚΩΝ & ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
Η συμμετοχή σας θα στηρίξει τον κοινωνικό μας σκοπό.
                                                             Με εκτίμηση
                                                 Ο Δήμαρχος  Αμαρουσίου                                               

                                                      Γεώργιος Πατούλης

Παραδίδεται στους πολίτες του Αμαρουσίου το μεγάλο έργο του ποδηλατόδρομου συνολικού μήκους 3.780μ.
Ο Δήμος Αμαρουσίου πιστός στη δέσμευσή του για βελτίωση και αναβάθμιση της ποιότητας  της ζωής των πολιτών του παραδίδει στους πολίτες του Αμαρουσίου τον νέο Ποδηλατόδρομο  συνολικού μήκους 3.780 μ. περίπου ο οποίος  εντάσσεται στο έργο της «Βιοκλιματικής Αναβάθμισης Γειτονιών του Δήμου μέσω της Διαδρομής πεζών και ποδηλάτων».
Παράλληλα ο  Δήμος Αμαρουσίου σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Ασθενών με Πνευμονική Υπέρταση και με αφορμή την παράδοση του νέου ποδηλατοδρόμου, σας προσκαλεί στην ποδηλατάδα που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Μαΐου 2017 και ώρα 11:00 π.μ. υπό την Αιγίδα του Δήμου και με την στήριξη της ΚΕΔΑ, στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Πνευμονικής Υπέρτασης.
Η ποδηλατική βόλτα που θα διεξαχθεί με σκοπό την ευαισθητοποίηση  του κοινού και της ιατρικής κοινότητας για τη νόσο, θα ξεκινήσει στις 11:00 π.μ. με αφετηρία την διασταύρωση των οδών  ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ & EΥΖΩΝΩΝ, διανύοντας 4 χιλιόμετρα έως την διασταύρωση των οδών ΦΑΙΑΚΩΝ & ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου