Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Το 13ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου επισκέφτηκε το μη Κερδοσκοπικό Σωματείου «Φάρος Τυφλών»

Στους ανθρώπους με προβλήματα όρασης, που ωστόσο παραμένουν ενεργοί πολίτες, αναφέρθηκε η διευθύντρια του μη Κερδοσκοπικού Σωματείου «Φάρος Τυφλών» κα Γεωργία Μήλα κατά την επίσκεψή της στο 13ο Δημοτικού Σχολείου, παρουσία της Προέδρου της Α’ Σχολικής Επιτροπής κας Ελένης Βλάχου- Σταματάκη.    
Η κ. Μήλα μίλησε επίσης για τις κοινωνικές υπηρεσίες που παρέχει ο «Φάρος Τυφλών» στην προσπάθεια που καταβάλλει για την επαγγελματική αποκατάσταση και τη δημιουργία ίσων ευκαιριών προαγωγής του πνευματικού και μορφωτικού επιπέδου των ατόμων με προβλήματα όρασης.
Παρουσίασε επίσης μία σειρά από χειροποίητα προϊόντα που παράγουν στην μονάδα παραγωγής ειδών καθαριότητας του Σωματείου.  
 Η Πρόεδρος της Α’ Σχολικής Επιτροπής κα Ελένη Βλάχου- Σταματάκη μετέφερε τους θερμούς χαιρετισμούς του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη, υπογραμμίζοντας την αμέριστη υποστήριξη και αρωγή του κου Πατούλη στους ευπαθείς συμπολίτες, καθώς επίσης και στο σημαντικό κοινωνικό έργο του Σωματείου.
Από την πλευρά της η διευθύντρια του Σωματείου κα Μήλα επανέλαβε τις εγκάρδιες ευχαριστίες της προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου για την πολύπλευρη στήριξή του, επισημαίνοντας ότι και 
ως Πρόεδρος της ΚΕΔΕ συνέβαλε να διευρυνθεί η δράση του Σωματείου σε περισσότερους Δήμους της χώρας για τη υποστήριξη των ανθρώπων με προβλήματα όρασης.    
            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου