Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Απεβίωσε ο Κωνσταντίνος Τριβέλλας

Έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών ο πρώην πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Κωνσταντίνος Τριβέλλας. 
Ο εκλιπών υπήρξε επικεφαλής της ΕΠΟ για επτά χρόνια και επί διοικήσεώς του η Εθνική Ανδρών προκρίθηκε, για πρώτη φορά στην Ιστορία της, σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου, το 1994 στις ΗΠΑ.
Ο Κωνσταντίνος Τριβέλλας γεννήθηκε το 1931 στο Μαρούσι και έκανε τα πρώτα βήματά του ως παράγοντας στον Γυμναστικό Σύλλογο Αμαρουσίου. 
Διετέλεσε για 19 χρόνια πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Αθηνών, ήταν μέλος της Ομοσπονδίας και το 1991 εξελέγη πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της, ενώ επανεξελέγη το 1993 και αποχώρησε τον Νοέμβριο του 1997.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στους συγγενείς και τους οικείους του. 
Η κηδεία του Κωνσταντίνου Τριβέλλα θα γίνει την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου (14:30) από τον ιερό ναό της Μητροπόλεως Αμαρουσίου. 
Η ΕΠΟ θα εκπροσωπηθεί στη νεκρώσιμη ακολουθία από τον αναπληρωτή πρόεδρό της, Μιχάλη Τζανόπουλο, και μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια του καταξιωμένου Μαρουσιώτη, Κωνσταντίνου Τριβέλλα, εξέφρασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γεώργιος Πατούλης.
Σε δήλωσή του ο κ. Πατούλης αναφέρει:
«Εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου για την απώλεια του καταξιωμένου στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου συμπολίτη μας, Κωνσταντίνου Τριβέλλα, ο οποίος υπήρξε ένας έντιμος άνθρωπος και μία δυναμική προσωπικότητα που διακρίθηκε για τις πρωτοβουλίες του στο χώρο του αθλητισμού. Αφήνει πίσω του σημαντική παρακαταθήκη και πλούσιο έργο του για τους συνεχιστές του.
Εκφράζω εκ μέρους όλων των συμπολιτών μας στην οικογένεια του, τα πιο ειλικρινή μου συλλυπητήρια».
Τα θερμά της συλλυπητήρια για το χαμό του Μαρουσιώτη Κωνσταντίνου Τριβέλλα εξέφρασε & η Ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος Δ. Αμαρουσίου κ. Μαίρη Διακολιού.
«Τίμησε, σημειώνει, με την παρουσία & την προσφορά του τον Γυμναστικό Σύλλογο Αμαρουσίου, ενώ έκτοτε ακολούθησε πορεία προόδου στον χώρο του ποδοσφαίρου ως Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων για 19 χρόνια, και Πρόεδρος του ΔΣ της ΕΠΟ.
Επί των ημερών του η Εθνική μας Ομάδα των Ανδρών προκρίθηκε στην τελική φάση του παγκόσμιου Κυπέλλου των Ηνωμένων Πολιτειών, σημειώνοντας πρωτιά στην ιστορία της.
Από τις θέσεις που υπηρέτησε, ποτέ δεν ξέχασε να υποστηρίζει τις ομάδες του Αμαρουσίου».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου