Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Με τη νέα διοίκηση του ΟΑΚΑ συναντήθηκε ο Γιώργος Πατούλης

Κοινή πεποίθηση όλων ότι το ΟΑΚΑ δεν πρέπει να είναι Άβατο για τους πολίτες και χώρος μικροπολιτικών συμφερόντων.
Με τη νέα διοίκηση του ΟΑΚΑ, τον κ. Βασίλη Βελέντζα, Συντονιστή Διευθυντή, και την κα Τζούλια Καπώνη, Διευθύντρια εγκαταστάσεων και εκδηλώσεων συναντήθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα καλό κλίμα και συμφωνήθηκε περαιτέρω συνεργασία ανάμεσα στις δυο πλευρές προκειμένου τα οφέλη για τους δημότες μας να είναι αντάξια για την ιστορία και τον αθλητισμό της πόλης μας.
Ο κ. Πατούλης διεκδίκησε τη  δυνατότητα χρήσης των εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ για τους αθλητικούς συλλόγους και τους κατοίκους του Αμαρουσίου, ενώ επεσήμανε για μια ακόμη φορά ότι το Μαρούσι είναι ένας αδικημένος δήμος αναφορικά με την υποστήριξη του Υπουργείου Αθλητισμού για την δημιουργία νέων αθλητικών εγκαταστάσεων.
Ωστόσο τόνισε ότι στο ΟΑΚΑ δεν υπήρξε ούτε πρόκειται να επιτρέψει να υπάρξει ποτέ Άβατο και πως τέτοιου τύπου απαξιωτικές και προσβλητικές δηλώσεις οι οποίες απέχουν μακράν της πραγματικότητας και του ήθους που έχει επιδείξει όλα αυτά τα χρόνια η δημοτική αρχή δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτές.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, υπογράμμισε ότι στην δύσκολη εποχή που διανύουμε δεν χωρούν αντιπαραθέσεις, δεν βοηθάει η όξυνση και πως μόνο με ενότητα, σύνθεση και αλληλεγγύη μπορούμε όλοι μαζί να τα καταφέρουμε.
Στην συνάντηση συμμετείχαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Σταθούλης, Καρλαύτης & Χαλιώτη.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου