Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016

Εκλεψαν ακόμη & την μητέρα του πρωθυπουργού!!!

Θύμα ληστείας έπεσε η μητέρα του Αλέξη Τσίπρα το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής!!!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Freddo, η μητέρα του πρωθυπουργού συνειδητοποίησε την κλοπή του κινητού της τηλεφώνου επιστρέφοντας σπίτι της το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, αμέσως μετά την επίσκεψή της σε κοιμητήριο των Αθηνών.
Η κ. Αρίστη Τσίπρα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ενημέρωσε την ασφάλεια του πρωθυπουργού για την απώλεια και ο αστυνομικός ενημέρωσε τα κεντρικά της Ασφάλειας, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό του κινητού, με στόχο να μην καταλήξει αυτό σε δεύτερα χέρια στο Μοναστηράκι ή την Ομόνοια και διαρρεύσουν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα.
Με τα τεχνικά μέσα της ΕΥΠ και της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος το κινητό εντοπίστηκε σε μονοκατοικία στα Άνω Λιόσια χθες το απόγευμα, από το στίγμα που έδωσε το GPS.

Ο δράστης ήταν ένας νεαρός αθίγγανος 26-28 ετών που μαζί με συνεργούς του είχε συστήσει συμμορία που έκανε τέτοιες κλοπές σε νεκροταφεία και νοσοκομεία.
Όπως είπε στους αστυνομικούς σκόπευε να πουλήσει το κινητό αλλά δεν πρόλαβε. Η συσκευή παραδόθηκε στη μητέρα του πρωθυπουργού, η οποία ευχαρίστησε τους αστυνομικούς, αν και όπως είπε, «δεν ήταν ανάγκη να μπουν σε τέτοια διαδικασία».
                                               ΠΗΓΗ:www.koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου