Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Στις 3:30 μ.μ. η 33η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής

ΔΕΚΑ ΤΡΙΑ θέματα(μεταξύ των οποίων & η συζήτηση & λήψη απόφασης για τους πλειστηριασμούς 1ης κατοικίας), περιλαμβάνει η 33η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, η οποία θα διεξαχθεί σήμερα Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου στις 3:30 μ.μ. στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου-Χολαργός).
Θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις στα παρακάτω θέματα:
1. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αιγάλεω για την κατασκευή του έργου με τίτλο: 
"ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΑΛΣΟΥΣ ΑΙΓΑΛΕΩ", συνολικού προϋπολογισμού 700.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.). (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σπ. Τζόκας)
2. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και Δήμου Μεγαρέων για το έργο: "ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΕΠΙΣΚΕΥΩΝ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΡΕΩΝ" συνολικού προϋπολογισμού 650.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.). 
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ι. Βασιλείου)
3. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Πεντέλης για την εκπόνηση της μελέτης με τίτλο: 
"ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΣΧΟΛΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Δ.Κ. ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ, ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ Δ.Κ. ΝΕΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ, ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΛΥΚΕΙΟΥ Δ.Κ. ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ", συνολικού προϋπολογισμού 10.740,38 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γ. Καραμέρος)
4. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Μπενάκειου Φυτοπαθολογικού Ινστιτούτου για το ερευνητικό έργο: "Ερευνητικό Πρόγραμμα για την εκτίμηση των πληθυσμιακών διακυμάνσεων και την αξιολόγηση της υγειονομικής σημασίας των κουνουπιών στην Περιφέρεια Αττικής", συνολικού προϋπολογισμού 70.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.). 
(Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Β. Λάσκαρη - Κρασοπούλου)
5. Έγκριση προσθήκης φωτεινών σηματοδοτών στη Λ. Μαραθώνος, στο ύψος των στάσεων 9η ΚΤΕΛ και 4η ΚΤΕΛ (αριθμός 201), στο Δήμο Μαραθώνα.
(Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Β. Λάσκαρη - Κρασοπούλου)
6. Έγκριση προσθήκης φωτεινών σηματοδοτών στην οδό Βασ. Κωνσταντίνου, στο ύψος της οδού Ηλία Βενέζη, στο Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης.
(Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Β. Λάσκαρη - Κρασοπούλου)
7. Έγκριση σκοπιμότητας και δαπάνης έως ποσού 2.000,00 € (πλέον Φ.Π.Α.) για τη συμμετοχή της Περιφέρειας Αττικής στον εορτασμό της 3ης Δεκεμβρίου, Παγκόσμιας Ημέρας Αναπηρίας. (Εισηγήτρια η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Π. Τσαβαλιά)
8. Έγκριση σκοπιμότητας για την συμμετοχή της Περιφέρειας Αττικής ως εταίρου στο υπό σύσταση Κέντρο Πρόληψης κατά των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας, στην Π.Ε. Ανατολικής Αττικής με έδρα το Δήμο Μαραθώνα - Νέας Μάκρης και για την ετήσια οικονομική συμμετοχή της σε αυτό, ποσού 40.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.). 
(Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Αικ. Θανοπούλου)
9. Έγκριση των επιλέξιμων φορέων παιδικής προστασίας σύμφωνα με τις υπ’ αριθμ. 222/2016 & 301/2016 αποφάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής και καθορισμός του ύψους της επιχορήγησής τους. 
(Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Αικ. Θανοπούλου)
10. Λήψη απόφασης για την απόδοση ανταποδοτικού τέλους λαϊκών αγορών στους δήμους της Περιφέρειας Αττικής για τα έτη 2014 και 2015. 
(Εισηγητής ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Στ. Κοροβέσης)
11. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας.
12. Συζήτηση και λήψη απόφασης κατόπιν αιτήματος του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής (Σ.Υ.Π.Α.) για το ζήτημα της αναγνώρισης προϋπηρεσίας εκτός δημοσίου τομέα των υπαλλήλων της Περιφέρειας Αττικής.
13.Έγκριση μελέτης εγκατάστασης και λειτουργίας νέας φωτεινής σηματοδότησης του κόμβου Θορικού-Γαλάζιας Ακτής, στο Δήμο Σαρωνικού. 
(Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Β. Λάσκαρη - Κρασοπούλου)
==========================================================
Γραφείο Τύπου Περιφέρειας Αττικής
Τηλέφωνα: 213 2063501, 210 6993404, 213 2063807
Fax: 213 2063513
e-mail: pressoffice@patt.gov.gr
=========================================================

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου