Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Φάρμακα & φαρμακευτικό υλικό για τις ανάγκες μαθητών Γυμνασίων, Λυκείων & ΕΠΑΛ

Φάρμακα και φαρμακευτικό υλικό πρώτης ανάγκης για την κάλυψη των μαθητών τη σχολική χρονιά 2016 - 2017 παρέλαβαν οι Διευθυντές/ ντριες των Γυμνασίων, Λυκείων και ΕΠΑΛ της πόλης από τη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αμαρουσίου, η οποία προχώρησε στην αγορά τους για να τα διαθέσει στα σχολεία.   
Η παράδοση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, με τη συμμετοχή του Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Παιδείας κου Δημήτρη Καρλαύτη και του Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κου Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη  
Στο καλωσόρισμά του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης ευχαρίστησε  τους παριστάμενους για τη προσφορά τους στη νεολαία μας από τις θέσεις ευθύνης που κατέχουν, υπογραμμίζοντας ότι η εύρυθμη  λειτουργία των σχολείων αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για το Δήμο Αμαρουσίου και τον ίδιο προσωπικά.
Μάλιστα ζήτησε «να υπάρχει αμφίδρομη επικοινωνία και συνεργασία με όλους, προκειμένου να πραγματοποιηθεί το καλύτερο για την πόλη και τα παιδιά μας 


Παράλληλα, με αφορμή τις δαιδαλώδεις διαδικασίες που απαιτούνται για κάθε παρέμβαση στις σχολικές μονάδες, τόνισε ότι «οι τοπικές κοινωνίες θα πρέπει να αποφασίζουν για την πόλη τους, που γνωρίζουν τις εκάστοτε ανάγκες.
Είμαστε η μόνη χώρα που οι κεντρικές κυβερνήσεις δεν αφήνουν τις τοπικές κοινωνίες να αναπτυχθούν» επεσήμανε ο κ. Πατούλης.  
Ειδική αναφορά έκανε στο ζήτημα της φύλαξης των σχολικών μονάδων, σημειώνοντας ότι είναι ένα θέμα το οποίο έχει θέσει σε κυβερνητικό επίπεδο, ώστε μέχρι να διαμορφωθεί η σταθερή φύλαξη, οκταμηνίτες να αναλάβουν το έργο αυτό, καθώς αρκετά σχολεία μετά τις ώρες διδασκαλίας  χρησιμοποιούνται και ως χώροι άθλησης.  
Τέλος  ο Δήμαρχος Αμαρουσίου προανήγγειλε ότι στα 17 Νοεμβρίου 2016 θα πραγματοποιηθεί η τελετή βράβευσης τω επιτυχόντων στα ΑΕΙ και ΤΕΙ.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν οι Διευθυντές/ ντριες:
1ο Γυμνάσιο Δήμητρα Χατζέλη, 2ο Γυμνάσιο Κωνσταντίνος Δημουλάς, 3ο Γυμνάσιο Γεώργιος Βλάχος, 4ο Γυμνάσιο Αγγελική Σταματούρου, 6ο Γυμνάσιο Ελένη Λάλου, 8ο Γυμνάσιο Αντώνης Γωνιαδάκης.
Επίσης από το 5ο Γυμνάσιο η Υποδιευθύντρια Μαρία Βουτσά, ενώ εκ μέρους του7ου Γυμνασίου και του Πειραματικού Αναβρύτων τα φάρμακα παρέλαβαν καθηγητές των σχολείων.     
Επίσης οι Διευθυντές/ ντριες των Λυκείων:
1ο Λύκειο Στέλλα Καφούρου, 2ο Λύκειο Χρυσάνθη Μπρη, 3ο Λύκειο Φωτεινή Μαρία Αναστασίου, 4ο Λύκειο Γεώργιος Μπάριαμης, 5ο Λύκειο Λητώ Μάρθαρη, 9ο Λύκειο Νικόλαος Δαμιανός, ΕΠΑΛ Αναβρύτων  Ευτέρπη Δήμητρα Σωτηροπούλου, 1ο ΕΠΑΛ Θεόδωρος Καρλαύτης, 2ο ΕΠΑΛ Στέφανος Κεσκινίδης, 3ο ΕΠΑΛ Ευάγγελος Αρώνης, 3ο ΕΚ Αναστασία Μακελλαράκη. Παραβρέθηκε επίσης ο Υποδιευθυντής του 8ου Λυκείου Γεώργιος Γιαννίτσας, ενώ εκ μέρους του 6ου Λυκείου και του Πειραματικού Αναβρύτων παρέλαβαν τα φάρμακα καθηγητές του σχολείου.        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου