Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Με το Σύλλογο «Πολεοδομική Αποκατάσταση Τώρα» συναντήθηκε ο Γ. Πατούλης

Την εξέλιξη της διαδικασίας για την ένταξη στο σχέδιο πόλης της περιοχής Κάτω Σωρός- Τύμβος Μαρμαράδικα, αλλά και την εξέλιξη του σχεδίου για την 3η ανάρτηση συζήτησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης με το Δ.Σ. του Συλλόγου «Πολεοδομική Αποκατάσταση Τώρα», με τη συμμετοχή της Αντιδημάρχου Πολεοδομίας Ρένας Χαλιώτη.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η Πρόεδρος κα Ελισάβετ Τρίφωνος και τα μέλη του Δ.Σ. ενημερώθηκαν μεταξύ άλλων από τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες ότι ο Δήμος Αμαρουσίου αναμένει την απάντηση του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αναφορικά με τη διαχείριση των 23 μικρών ιδιοκτησιών, οι οποίες πρέπει επίσης να ρυθμιστούν, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης στην τοποθέτησή του υποσχέθηκε ότι θα είναι κοντά στους μικρούς και μεγάλους ιδιοκτήτες, ώστε να υπάρξει η καλύτερη διαχείριση για την ένταξη της περιοχής στο σχέδιο πόλης.
«Η ένταξη της περιοχής είναι ψηλά στην ατζέντα των προτεραιοτήτων μας. Είναι ένα στοίχημα που θέσαμε από την πρώτη στιγμή το 2007, όπου μαζί αγωνιζόμαστε από τότε για την ένταξη στο σχέδιο. Είμαστε δίπλα σας και θα πράξουμε ότι χρειασθεί για την επίτευξη του κοινού μας στόχου.»
Στη συνάντηση εκτός από την Πρόεδρο κα Ελισάβετ  Τρίφωνος συμμετείχαν επίσης τα μέλη του Δ.Σ.: Αντώνης Αραπάκης, Σοφία Τρύφωνος, Δημήτρης Βούρδης, Αθανάσιος Κόκκινος και Ρένα Δεσποτοπούλου.                                  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου