Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Στις 6.30 μ.μ. η προκαταρκτική διαβούλευση για τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του MALL

Με απόφαση της Διοίκησης του Δήμου πραγματοποιείται σήμερα Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου, στις 6.30 το απόγευμα, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, προκαταρκτική συζήτηση ενημέρωσης – διαβούλευσης, με αντικείμενο τη «Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων γα την έκδοση Ειδικού Χωρικού Σχεδίου νομιμοποίησης του ΜΑLL».
Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης θα γίνει από τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου παρουσίαση του ιστορικού και της νομικής διάστασης της κατασκευής του MALL, καθώς και τα οικονομικά στοιχεία που συνδέονται με το Δήμο.
Τέλος, οι αρμόδιες τεχνικές υπηρεσίες θα παρουσιάσουν τις απόψεις τους πάνω στο σχέδιο της Μελέτης.
Επίσης, στο πλαίσιο της ίδιας εκδήλωσης θα γίνει ενημέρωση των κατοίκων για την πορεία εκτέλεσης των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη σε όλη την πόλη.
Στην εκδήλωση έχουν κληθεί να παραστούν όλες οι Δημοτικές Παρατάξεις, οι Σύλλογοι και Φορείς της πόλης, καθώς και οι κάτοικοι.
Λόγω της σημαντικότητας των θεμάτων, η παρουσία των κατοίκων του Αμαρουσίου στη σημερινή εκδήλωση είναι απαραίτητη.
Μετά τη σημερινή προδιαβούλευση θα ακολουθήσει την Παρασκευή 30-9-2016 η τελική διαβούλευση πάνω στο συγκεκριμένο θέμα, τα συμπεράσματα της οποίας θα εισαχθούν προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου