Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Με το προσωπικό καθαριότητας των Σχολείων της πόλης συναντήθηκε ο Γ. Πατούλης

Με το προσωπικό καθαριότητας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και τους Σχολικούς Τροχονόμους είχε συνάντηση ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων τους τη νέα σχολική χρονιά.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016, με τη συμμετοχή του Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κ. Δημήτρη Καρλαύτη, του Προέδρου της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη και της Προέδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κας Ελένης Βλάχου Σταματάκη.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου υποδεχόμενος το προσωπικό των σχολείων της πόλης, μίλησε για το σημαντικό έργο που έχουν αναλάβει στον ευαίσθητο τομέα της εκπαίδευσης, όσον αφορά στην ασφαλή πρόσβαση των παιδιών στα σχολεία και στην εξασφάλιση ενός καθαρού και υγιεινού περιβάλλοντος.
«Ανήκετε στη μεγάλη οικογένεια του Δήμου Αμαρουσίου και το γραφείο μου θα είναι πάντα ανοικτό, όπως και τα γραφεία των Προέδρων των Σχολικών Επιτροπών για κάθε  πρόβλημα που σας απασχολεί.
Επιτελείτε ένα σημαντικό λειτούργημα που συνδέεται με την ασφάλεια και την υγιεινή στο χώρο των σχολείων.

Είμαι βέβαιος ότι θα ανταποκριθείτε με ευσυνειδησία στα καθήκοντά σας που είναι πολύ σημαντικά, καθώς αφορούν μικρά παιδιά.

Μέλημά και κοινός στόχος μας είναι να εξασφαλίζουμε ένα καθαρό και ασφαλές περιβάλλον για τα παιδιά μας» σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Πατούλης.
Ακολούθως  οι εργαζόμενοι συνομίλησαν και αντάλλαξαν απόψεις με τους Προέδρους των Σχολικών Επιτροπών πάνω στο αντικείμενο της εργασίας τους.
Για τη νέα σχολική χρονιά, στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση θα εργασθούν στο τομέα καθαριότητας 43 άτομα
Για την κάλυψη όλων των ωρών λειτουργίας των δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων της πόλης, με πρωτοβουλία του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη τα 14 εξ αυτών άτομα προσελήφθησαν από την Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή με 11μηνη σύμβαση έργου.
Στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση θα εργασθούν επίσης 16 σχολικοί τροχονόμοι και στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση 20  άτομα στον τομέα καθαριότητας.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου