Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Η συνεστίαση του Συλλόγου Ανεγέρσεως του Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής

Στην καθιερωμένη Ετήσια συνεστίαση του Συλλόγου Ανεγέρσεως του Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής στο Κέντρο Κεραμικής παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης μαζί με δεκάδες φίλους και μέλη του Συλλόγου.
Η φετινή εκδήλωση ήταν αφιερωμένη σε μέλη που έχουν αποχωρήσει από το Δ.Σ., τα οποία τιμήθηκαν για την καθοριστική συμβολή τους  στην κατοχύρωση του χώρου, εκεί όπου σήμερα έχει ανεγερθεί ο Ι.Ν. της Ζωοδόχου Πηγής, αλλά και για τη συμβολή τους στην τοποθέτηση αρχικά ενός μικρού προκατασκευασμένου ναϊσκου για την ικανοποίηση των λατρευτικών αναγκών των κατοίκων της περιοχής. 
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης στο χαιρετισμό του συνεχάρη τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου που παρά τη δύσκολη οικονομικά συγκυρία συνέβαλαν στην ανοικοδόμηση και αποπεράτωση του ναού και εξέφρασε τη διαβεβαίωση ότι ο Δήμος Αμαρουσίου και ο ίδιος προσωπικά είναι αρωγοί  και συμπαραστάτες στην προσπάθεια του Συλλόγου.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου, Δημοτική Σύμβουλος κα Ελένη Βλάχου – Σταματάκη ευχαρίστησε το Δήμαρχο Αμαρουσίου για την αμέριστη υποστήριξή του, καθώς και όλους που συνέβαλαν ακούραστα στην αποπεράτωση του Ι.Ν. που είχε μεγάλη ανάγκη η γειτονιά του Ψαλιδίου. 
Ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Πατέρας Ευγένιος, Προϊστάμενος του Ι.Ν. αφού έδωσε τις πατρικές ευχές του και ακολούθως με τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Πατούλη απένειμαν τις τιμητικές πλακέτες στα τιμώμενα πρόσωπα: Ιάκωβο Γιαμπουρά, Αγγελική Ζιούλη, Ελένη Ιωαννίδου, Φωτεινή Σπυριδάκη, Μηνάς Καρύδης, Σταυρούλα Τσουκλείδου.       
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης οι παριστάμενοι απόλαυσαν πλούσιο γεύμα με κρασάκι και διασκέδασαν με καλή ελληνική μουσική.                                      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου