Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Θ. Αμπατζόγλου:Το δικό μου μοντέλο διοίκησης θέλει τον πολίτη πρωταγωνιστή

O Θεόδωρος Αμπατζόγλου είναι ο εκλεκτός της Νέας Δημοκρατίας για να συνεχίσει το έργο του Γιώργου Πατούλη στο Μαρούσι. 
Ο Δήμος Αμαρουσίου, θεωρείται και όχι άδικα, επιχειρηματικός μητροπολιτικός δήμος αφού εκεί παράγεται το 25% του ΑΕΠ της χώρας.
Ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Αμπατζόγλου, αισθάνεται έτοιμος για αυτή τη νέα πρόκληση και αισιόδοξος αφού όπως αναφέρει χαρακτηριστικά «Θεωρώ ότι η δική μου υποψηφιότητα συγκεντρώνει τρία ισχυρά σημεία. 
Πρώτον, έχω την απαραίτητη γνώση, τη διοικητική και οργανωτική εμπειρία, για να διαχειριστώ ένα Δήμο σαν το Μαρούσι. 
Δεύτερο, έχουμε μια πολύ καλή ομάδα. 
Στο ψηφοδέλτιό μας συμμετέχουν έμπειρα και ικανά στελέχη, καταξιωμένα στον πολιτικό, κοινωνικό και επαγγελματικό στίβο.
Αυτή η ικανή ομάδα μπορεί να διοικήσει έναν Δήμο με υψηλές απαιτήσεις. 
Και το τρίτο, έχουμε ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα, που ανταποκρίνεται στις σημερινές αλλά και τις μελλοντικές ανάγκες της πόλης και των πολιτών της».

Εισβολή - «παρέμβαση» Ρουβίκωνα & στα My Market Αμαρουσίου!

Εισβολή σε σουπερ μαρκετ της αλυσίδας My Market πραγματοποίησε την Πέμπτη ο Ρουβίκωνας όπως ενημέρωσε σε ανάρτηση του σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.
Με αυτή την παρέμβαση απευθυνόμαστε στους ίδιους τους εργαζόμενους της αλυσίδας My Market. 
Η ιστορία έχει δείξει ότι μόνο μέσα από την αυτοοργάνωση και συμμετοχή σε σωματεία βάσης θα απαλλάξουμε τους εαυτούς μας από αυτή την εξευτελιστική πραγματικότητα. 
Η εποχή των δουλεμπόρων δεν τέλειωσε ποτέ. 
Η ενεργή αντίσταση είναι ευθύνη του καθενός και της καθεμίας ξεχωριστά, και όλων μας μαζί. 
Τα αφεντικά κάνουν τη δουλειά τους. 
Ας κάνουμε κι εμείς τη δική μας.
Ρουβίκωνας: Παρέμβαση στα My Market Αμαρουσίου
«Όσα τα κέρδισες με τα μαρτύρια τα παζαρεύουν πάλι στα χαρτιά»
Σήμερα, Πέμπτη 28/3 κάναμε ακόμα μια επίσκεψη σε κατάστημα του ομίλου METRO ΑΕΒΕ, αυτή τη φορά στο κατάστημα My Market στο Μαρούσι. 
Η αφορμή της παρέμβασης έχει ήδη αναλυθεί σε κείμενο μας πριν απο δύο ημέρες και δεν είναι άλλη από την κατάπτυστη επιστολή που έστειλε μια περιφερειακή διευθύντρια στους υπαλλήλους των καταστημάτων, και όσα ακολούθησαν μετά την δημοσιοποίησή της. 
Εχουμε εκατοντάδες διαφορετικές αφορμές για να παρεμβαίνουμε σε κάθε χώρο δουλειάς, είτε μικρότερων είτε μεγαλύτερων επιχειρήσεων, είτε ντόπιων είτε πολυεθνικών, οι αιτίες όμως είναι σταθερά οι ίδιες.
Τα αφεντικά με πρόσχημα και όχημα την οικονομική κρίση έχουν αποθρασυνθεί.

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Κάλεσμα συμμετοχής στους 6ους Αγώνες Δρόμου «Σπύρος Λούης» - Olympians Run International από την Μαρίνα Πατούλη


Με το σύνθημα «ο Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων συμμετέχει στους φετινούς Αγώνες Δρόμου “Σπύρος Λούης” Olympians Run International», η Πρόεδρος Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη,  έδωσε το στίγμα της στήριξης του κορυφαίου αθλητικού θεσμού του Δήμου Αμαρουσίου που διεξάγεται για έκτη συναπτή χρονιά προς τιμή του Μαρουσιώτη Ολυμπιονίκη Μαραθωνοδρόμου Σπύρου Λούη.
Δίνοντας το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αμαρουσίου με επίκεντρο τη διεξαγωγή των 6ων Αγώνων Δρόμου «Σπύρος Λούης» - Οlympians Run International την Κυριακή 14 Απριλίου 2019, στο σύντομο μήνυμά της η κ. Πατούλη, απηύθυνε προσκλητήριο προς τα μέλη του Ομίλου, ενήλικες και παιδιά, να αγωνιστούν και να βιώσουν τη χαρά του αγώνα και της συμμετοχής για έναν κοινωνικό σκοπό. 

Υποψήφιες με το «# Ενωμένο Μαρούσι» οι κ.κ. Αγγελική Βυρίνη & Παναγιώτα Ντάντα

Δύο δυναμικές γυναίκες, η Αγγελική Βυρίνη & η Παναγιώτα Ντάντα στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Καραμέρου
 Η Αγγελική Βυρίνη και η Παναγιώτα Νταντά ενισχύουν με τις δυνάμεις τους από σήμερα, 26/03/2019, τον ανεξάρτητο συνδυασμό # Ενωμένο Μαρούσι και υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Καραμέρο. 
Με την ανακοίνωση των νέων υποψηφιοτήτων ο επικεφαλής του συνδυασμού δήλωσε: 
«# Ενωμένο Μαρούσι ισχυρό, με δύο ακόμη δυναμικές συνδημότισσες μας. Είμαστε στην τελική ευθεία για τις εκλογές που θα φέρουν την αλλαγή που χρειάζεται το Μαρούσι. Στην πορεία μας θα έχουμε την πολύτιμη αρωγή και την ουσιαστική συμμετοχή της Αγγελικής Βυρίνη και  της Παναγιώτας Ντάντα. Είναι νέοι άνθρωποι με επαγγελματικές επιτυχίες και πάνω από όλα διάθεση και ικανότητες να βοηθήσουν τον τόπο μας. Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία και όρεξη για δουλειά και προσφορά».
Από την πλευρά τους οι νέες υποψήφιες δημοτικοί σύμβουλοι επισήμαναν μεταξύ άλλων:
Αγγελική Βυρίνη: 

Παρουσιάστηκαν 10 ακόμα νέοι υποψήφιοι της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ»


Σε μια επιτυχημένη συγκέντρωση  που έγινε το Σάββατο 23-3-2019 παρουσιάστηκαν 10 ακόμα νέοι υποψήφιοι για τις δημοτικές εκλογές του Μαϊου. Τους υποψήφιους παρουσίασε ο επικεφαλής  και υποψήφιος Δήμαρχος Λ. Μαγιάκης και τους ευχαρίστησε για την απόφαση τους να στηρίξουν  τον εκλογικό αγώνα της παράταξης με τη συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο.
Σε σύντομη ομιλία του ο Λ. Μαγιάκης ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για την πορεία του προεκλογικού αγώνα και τις βασικές θέσεις του συνδυασμού.
Σημείωσε τη μεγάλη αποδοχή που συναντά η παράταξη στη Μαρουσιώτικη κοινωνία και εμφανίστηκε αισιόδοξος για το εκλογικό αποτέλεσμα.
Όπως ανακοίνωσε το λεπτομερές πρόγραμμα του συνδυασμού είναι υπό επεξεργασία και θα ανακοινωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αύριο η μουσική βραδιά «Το όνειρο του παιδιού» από τον Σύλλογο Ζακύνθου

Στις 12:30 μ.μ. η συνεδρίαση του ΔΣ της ΚΕΔΕ

Η Συζήτηση & λήψη απόφασης επί του ψηφισθέντος νομοσχεδίου του Υπουργείου Εσωτερικών «Προώθηση της ουσιαστικής ισότητας των φύλων, πρόληψη και καταπολέμηση της έμφυλης βίας - Ρυθμίσεις για την απονομή Ιθαγένειας - Διατάξεις σχετικές με τις εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση - Λοιπές διατάξεις αρμοδιότητας ΥΠΕΣ» & η Συμφωνία – Πλαίσιο μεταξύ ΔΕΔΔΗΕ και Δήμων για το φωτισμό οδών, πλατειών και λοιπών υπαίθριων χώρων των Δήμων, με χρήση στοιχείων του εναερίου Δικτύου διανομής ηλεκτρικής ενέργειας αρμοδιότητας ΔΕΔΔΗΕ, για την εγκατάσταση φωτιστικών σωμάτων, θα απασχολήσουν σήμερα στις 12:30 μ.μ. την συνεδρίαση του Διοικητικό Συμβουλίου της ΚΕΔΕ, η οποία θα διεξαχθεί στα γραφεία της Ενωσης 

Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Ο Christian Ronig το Σάββατο στη «BABEL»


Την Πέμπτη η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της κίνησης «Εκτός των Τειχών»

Στις 6:30 μ.μ. η συνεδρίαση του «Δημοτικού Συμβουλίου»


ΣΑΡΑΝΤΑ (40) θέματα περιλαμβάνει η Ημερήσια Διάταξη της Τακτικής συνεδρίασης του «Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου» (7/2019), η οποία θα διεξαχθεί σήμερα Τρίτη 26 Μαρτίου, στις 6:30 μ.μ, στο Δημοτικό Κατάστημα (Β. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα), σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν.3852/2010.
Θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις στα παρακάτω θέματα:

1. Α΄ Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος έτους 2019 
2. 2η Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Αμαρουσίου οικονομικού έτους 2019 
3. 1η Αναμόρφωση προυπολογισμού του Ν.Π.Δ.Δ. << Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου >> οικονομικού έτους 2019 
4. Διαγραφή οφειλών λόγω διακοπής ηλεκτροδότησης σύμφωνα με άρθρο 222 του ν.4555/2018 (Υπόθεση Σ.Ο με αρ.καρτ.12201) 
5. Διαγραφή οφειλών Τέλους Ακίνητης Περιουσίας (Τ.Α.Π.) και επαναβεβαίωση οφειλετών (υπόθεση Μ.Γ. με αριθμό 194704 και Μ.Ε. με αριθμό καρτέλας Μ.Ε. 194703) 
6. Διαγραφή οφειλών από επιστραφέντα ανεξόφλητα Δημοτικά Τέλη (υπόθεση Θ.Σ. με αριθμό 182554) 
7. Διαγραφή οφειλών για χρέωση δαπάνης αγωγού αποχέτευσης για το ακίνητο επί της οδού Δέγλερη 9 Υπόθεση: -  Χ.Β. του Ν. με αρ.καρτ.074562 ID 69672 - Χ.Ν. του Α. με αρ.καρτ. 048878 ID 44458 
8. Α) Επικαιροποίηση της υπ΄αρ. 360/2012 Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου περί εφαρμογής του αρ. 33 Ν. 4067/2012 <<Νέος Οικοδομικός Κανονισμός>> Β) Διαγραφή των προσαυξήσεων για τους υπόχρεους που αναφέρονται στην υπ΄ αριθμ. 167/2010 Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου 

Στις 10:00 π.μ. η συνεδρίαση της «Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Αμαρουσίου»

ΔΥΟ (02) θέματα περιλαμβάνει η Ημερήσια Διάταξη της Τακτικής συνεδρίασης της «Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Αμαρουσίου» (4/2019) η οποία θα διεξαχθεί σήμερα Τρίτη 26 Μαρτίου στη 10:00 π.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα (Β. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα), σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 στο Δημοτικό Κατάστημα (Β. Σοφίας 9 και Δ. Μόσχα).
* Θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις στα παρακάτω θέματα:
1. Τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου στα Ο.Τ. 590-591 και 1139 της Π.Ε.13 "Κάτω Σωρός" του Δήμου Αμαρουσίου

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019

Εύγε στην Παιδική χορωδία Διστόμου: «Μην παραχαράσσετε την ιστορία»!

Στο Δίστομο μια παιδική χορωδία μετά την δοξολογία της Κυριακής... 
ξέφυγε από τα καθιερωμένα. 
                 

Mε Λοίζου, Αρβανίτη & Τσιρώνη, ο Εθνομηδενισμός του Συριζοφασισμού δεν κολώνει!!!

Ενώπιον 2 χιλιάδων Αστυνομικών η παρέλαση για αποτρέψουν τις «επευφημίες» του κόσμου, στη λαοπρόβλητη κυβέρνηση Τσίπρα!
                                           

Γιώργος Πατούλης: Χρόνια Πολλά!

«Χρόνια Πολλά» από τον Γιώργο Καραμέρο...

Israel ישראל ‏ :«Αγαπητή Ελλάδα, Καλή Εθνική Γιορτή»!

US Mission to NATO:Today, we congratulate our friends and @NATO Allies in #Greece on the 198th anniversary of their independence