Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Σάλος στις τάξεις των μελών του Συλλόγου ΑΘΜΟΝΕΩΝ

       Αιτία η  υπογραφή συμφώνου συνεργασίας μεταξύ
Λαογραφικού Μουσείου - Αθμονέων & Δήμου Αμαρουσίου
Στο φύλλο 2219/17.11.2012 της εφημερίδος ΑΜΑΡΥΣΙΑ δημοσιεύεται ανακοίνωση της διοίκησης του Συλλόγου των Αθμονέων η οποία ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους τούτου (!) ότι στις 31 Οκτωβρίου τρ. έτους σε μια σεμνή τελετή - έτσι γράφει η ανακοίνωση - υπεγράφη σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ Λαογραφικού Μουσείου - Αθμονέων και Δήμου Αμαρουσίου και δη του Δημάρχου κ. Γιώργου Πατούλη και της νομίμου εκπροσώπου του Συλλόγου κ. Ρούλας Μπογδάνου - Καλύβα κλπ. κλπ.
Η ανακοίνωση αυτή προξένησε σάλο στις τάξεις των μελών, ανάμεικτα συναισθήματα και πολλά ερωτηματικά τα οποία χρήζουν αμέσου απαντήσεως, όχι στο παρόν σχόλιο δια του τοπικού Τύπου, αλλά δια της συγκλήσεως εκτάκτου γενικής συνελεύσεως, στην διάρκεια της οποίας θα δοθούν οι απαραίτητες απαντήσεις και εξηγήσεις για την απόφαση της Διοίκησης
να ενσωματωθεί ή να απορροφηθεί ή να τεθεί υπό την κηδεμονία του Ιστορικού και Λαογραφικού Μουσείου Αμαρουσίου.
Το ΔΣ του Συλλόγου οφείλει σεβόμενο τον εαυτό του και τα μέλη του, να αναλάβει τις ευθύνες του και την καταστατική του υποχρέωση να ενημερώσει τα μέλη του και τα επιζώντα ιδρυτικά του μέλη για τον σκοπό της υπογραφείσης συμφωνίας - θα τολμήσω να πω κρυφίως, διότι κατά τη διάρκεια της 25ετούς και πλέον παρουσίας του στα δρώμενα της πόλης μας ως ανεξάρτητο, αυτοδύναμο και αδέσμευτο συλλογικό όργανο, ουδέποτε προέκυψε θέμα να γίνει αρωγός, δεκανίκι, υμνητής, πετροβολητής ουδενός, ούτε ποτέ απασχόλησε με τα εσωτερικά του προβλήματα, έχει δε δείξει προς κάθε κατεύθυνση ότι ήταν, είναι και θα είναι -πιστεύω-φίλος με όλους.

Εναλλακτικός σχεδιασμός για τη διαχείριση των απορριμμάτων

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ της δ.κ. «ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ»
Πραγματοποιήθηκε στις 29.11.2012 στο Δημαρχείο Αμαρουσίου η προγραμματισμένη εκδήλωση για τη διαχείριση των απορριμμάτων.
Το θέμα αναλύθηκε εμπεριστατωμένα από τους δύο κύριους ομιλητές :
• Θωμά Μπιζά μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΠΟΕ ΟΤΑ και
• Τάσο Κεφαλά από την πρωτοβουλία συνεννόησης για τη διαχείριση των απορριμμάτων.
Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος της Λυκόβρυσης Δ. Φωκιανός, ο περιφερειακός σύμβουλος Κ. Κανελλάκης, ο δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου Δ. Πολυχρονιάδης, εκπρόσωποι του σωματείου και του συλλόγου εργαζομένων του Δήμου Αμαρουσίου, τοπικών συλλόγων, της Ένωσης Γονέων Αμαρουσίου καθώς και άλλοι ενδιαφερόμενοι συμπολίτες μας.
Στη συζήτηση έγινε ενημέρωση για την πορεία του περιφερειακού σχεδιασμού διαχείρισης απορριμμάτων στην Αττική.
Και από τους δύο ομιλητές τονίστηκε ότι ο προς υλοποίηση σχεδιασμός είναι περιβαλλοντοκτόνος και κοινωνικά και οικονομικά ασύμφορος.
Υλοποιείται για να εξυπηρετηθούν συγκεκριμένα εργολαβικά συμφέροντα με όχημα εκβιαστικά διλήμματα για επιβολή προστίμων από την Ε.Ε και απώλεια κοινοτικών πόρων.

Το Δ.Σ του Συλλόγου «ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ & Κ.Α.Τ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ»

  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ - ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ &ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
                                «ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ & ΚΑΤ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ»
                                                    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Κατόπιν της σχετικής καταχώρησης της ίδρυσης του Συλλόγου μας στα βιβλία του Πρωτοδικείου Αθηνών και των  εκλογών που διεξήχθησαν στις 11 Νοεμβρίου 2012, εξελέγη και συγκροτήθηκε σε σώμα το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ως εξής:
                                              Διοικητικό Συμβούλιο:
                                      Πρόεδρος: Χατζηπρίμος Θωμάς
                                     Αντιπρόεδρος: Νάσιος Δημήτριος
                        Γενικός Γραμματέας: Παντελούκας Παναγιώτης
                                      Ταμίας: Βούλγαρης Γεώργιος
                                        Μέλος: Χανιώτη Ευγενία
                                   Μέλος: Νικολόπουλος Δημήτριος
                                     Μέλος: Χρυσικοπούλου Ελένη
               Αναπληρωματικά μέλη: Παπαδάκη Ευφροσύνη, Θωμάκος Θωμάς,
                            Μπακάλης Βασίλειος, Δενδρινός Παναγιώτης
                                              Εξελεγκτική Επιτροπή:
                             Πρόεδρος: Ταμβάκη-Ιωνά Φρειδερίκη
                    Μέλη: Κοκκινίδη Χρυσούλα, Μαρνέλης Ιωάννης
                      Αναπληρωματικό Μέλος: Πουλάκης Ευάγγελος
                               ●

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Οι «Ρεμπέτ Ασκέρ» απόψε στο «Ιδιόμελο»

Μουσική βραδιά με σμυρναίϊκα και ρεμπέτικα τραγούδια σήμερα Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου
Σήμερα Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου η μουσική κοινότητα «Ρεμπέτ Ασκέρ» έρχεται στο «Ιδιόμελο» με Σμυρναίϊκα και ρεμπέτικα τραγούδια.
Με φυσικό ήχο, χωρίς συνοδεία μικροφώνου, αλλά με συνοδεία κρασιού, οι «Ρεμπέτ Ασκέρ» θα κάνουν ένα ταξίδι στις ρίζες της λαϊκής μας μουσικής παράδοσης.
Ωρα έναρξης: 21.00
Είσοδος: 10 ευρώ
«Ιδιόμελο», χώρος τέχνης:
Ελευθερίου Βενιζέλου 17, Μαρούσι
(200 μέτρα από το Σταθμό ΗΣΑΠ)
Τηλέφωνο για κρατήσεις: 210 68 17 042

«LUNA PAPA» στις 8:30μ.μ. στο «ΣΤΕΚΙ +»

                                     ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ
 Σ' ένα μικρό χωριό κοντά στη Σαμαρκάνδη, η δεκαεπτάχρονη Mάμλακατ ονειρεύεται να γίνει ηθοποιός. Mια νύχτα με φεγγάρι, την αποπλανεί ένας μυστηριώδης ξένος, που ισχυρίζεται ότι είναι φίλος του Tομ Kρουζ. O άνδρας εξαφανίζεται μέσα στη νύχτα, αφήνοντας τη Mάμλακατ έγκυο.
Για τον πατέρα της, Σαφάρ, και τον αδελφό της, Nασρεντίν, το ξέπλυμα της ντροπής και η αποκατάσταση της οικογενειακής τιμής είναι πράγματα αυτονόητα, κι έτσι, ξεκινούν μαζί με τη Mάμλακατ, για να βρουν τον υπεύθυνο. Mέσα στην κοιλιά της Mάμλακατ, ο Xαμπίμπουλα, που η μητέρα του συνέλαβε τη μοιραία εκείνη νύχτα, βιώνει κι αυτός τις απίστευτες περιπέτειες και τα περίεργα ατυχήματα που θα περάσουν οι τρεις συγγενείς του, στην αναζήτηση του πατέρα του. Tο Λούνα Πάπα είναι ένα φανταστικό και κωμικοτραγικό ταξίδι μέσα από τα άγρια τοπία της Kεντρικής Aσίας, όπου η παράδοση και η δεισιδαιμονία αντιπαραβάλλονται με το χάος του σύγχρονου κόσμου.
Σκηνοθεσία: Bakhtiar Khudojnazarov, Σενάριο: Irakli Kwirikadze.
Φωτογραφία: Martin Gschlacht, Dusan Joksimovic, Rostislav Pirumov, Rali Ralchev.
Mοντάζ: Kirk von Heflin, Evi Romen. Ήχος: Rustam Akhadov.
Σκηνικά: Negmat Dzhuraev.
Kοστούμια: Zebo Nasirova. Mουσική : Daler Nasarov.
Hθοποιοί: Chulpan Khamatova, Moritz Bleibtreu, Ato Mukhamedshanov, Polina Raykina, Merab Ninidze.

Σήμερα το «αφιέρωμα στα αξέχαστα τραγούδια του Ελληνικού Κινηματογράφου»

Βάφτισε «μείωση» την επιβάρυνση των Δημοτικών Τελών, ο «Μάγος» Πατούλης!

Νέα Χαράτσια, μέσω της… «μείωσης» των δημοτικών τελών!!!
Η δημοτική παράταξη του κ. Πατούλη, απομονωμένη από όλες τις άλλες παρατάξεις, ψήφισε την αύξηση της χρηματικής επιβάρυνσης των δημοτών της πόλης μας και την βάφτισε «μείωση δημοτικών τελών».
Το επικοινωνιακό σύστημα της Δημοτικής Αρχής, βαφτίζοντας το κρέας ψάρι, πανηγυρίζει συσκοτίζοντας την αλήθεια που δυστυχώς θα φανεί πολύ γρήγορα με τους καινούργιους λογαριασμούς της ΔΕΗ.
Το «Τέλος Ακίνητης Περιουσίας» (Τ.Α.Π.) διπλασιάζεται (αύξηση 100%).
Ο «Φόρος Ηλεκτροδοτούμενων Χώρων» (Φ.Η.Χ.) αναπροσαρμόζεται με αύξηση του συντελεστή κατά 25%, με την δικαιολογία ότι τα επιπλέον χρήματα θα δοθούν στα σχολεία, ενώ επί μία πενταετία (μέχρι σχεδόν το τέλος του 2011) ουδέποτε τα απέδωσε στις σχολικές επιτροπές .
Το «τυρί της φάκας» είναι το επικοινωνιακό τρυκ της οριζόντιας μείωσης των δημοτικών τελών κατά 7% .
Οι ρυθμίσεις αυτές αυξάνουν τα ετήσια έσοδα του Δήμου κατά 2.000.000 ευρώ περίπου, χαρατσώνοντας κυρίως τις κατοικίες.
Ο κ. Πατούλης για μια ακόμα φορά μεταμορφώνεται σε «καλό Δρ.Τζέκυλ» και κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας «προτάσσει το στήθος του» για να ανακόψει την μνημονιακή λαίλαπα...
Μόλις όμως σβήσουν οι τηλεοπτικές κάμερες, μεταμορφώνεται σε κυβερνητικό κ. Χάϋντ, «βάζει πλάτη» και σπεύδει να συμμορφωθεί με τις απαιτήσεις της μνημονιακής συγκυβέρνησης, που υπαγορεύει την κάλυψη των αναγκών των Δήμων μέσω της αύξησης του «Τέλους Ακίνητης Περιουσίας»  (Τ.ΑΠ).
Και αυτό πριν ακόμα εγκατασταθεί η επιτροπεία των δανειστών μας, που θα περικόπτει συνέχεια δαπάνες και θα επιβάλλει και άλλους φόρους για να ξεπληρωθούν τα υπέρογκα χρέη του Δήμου.
Στον αντίποδα αυτής της πολιτικής, η Δημοτική Κίνηση «ΚΟΝΤΡΑ στον ΚΑΙΡΟ» πρότεινε:

«Μειώνει» 7 % τα δημοτικά τέλη ο Δήμος Αμαρουσίου!

                Για τις ευπαθείς ομάδες πολιτών, «πλήρης απαλλαγή» ή «μείωση» κατά 50%
Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία όσον αφορά τόσο στα οικονομικά της Αυτοδιοίκησης, όσο και στην οικονομική κατάσταση των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων, ο Δήμος Αμαρουσίου αποφάσισε να μειώσει κατά 7% το ύψος των ανταποδοτικών τελών που πληρώνουν νοικοκυριά και επιχειρήσεις, για το 2013.
Παράλληλα και την επόμενη χρονιά θα ισχύσει η απαλλαγή ή η μείωση κατά 50% από την καταβολή δημοτικών τελών, που αφορά σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού, αλλά και σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις και επαγγελματίες της πόλης.
Οι στόχοι της νέας δημοτικής πολιτικής ανταποδοτικών τελών:
Ενίσχυση της ανταποδοτικότητας, ελάφρυνση νοικοκυριών και επιχειρήσεων, διασφάλιση ομαλής λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών.
Η πολιτική τελών για την επόμενη χρονιά υπηρετεί τρεις στόχους:
Ο πρώτος στόχος είναι η ενίσχυση της ανταποδοτικότητας των δημοτικών τελών δηλ. τα χρήματα που πληρώνουν τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις προς το Δήμο, να τους επιστρέφονται πίσω με την μορφή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου. Στο πλαίσιο αυτό προβλέφθηκε και η υλοποίηση ενός επενδυτικού προγράμματος που αφορά στην ενίσχυση του εξοπλισμού της υπηρεσίας, ύψους 2 εκατ. ευρώ.
Ο δεύτερος στόχος μας είναι να ελαφρύνουμε τα νοικοκυριά που οι αντοχές τους δοκιμάζονται από την κρίση. Αλλά παράλληλα και να ενισχύσουμε την επιχειρηματικότητα, δίνοντας κίνητρα στις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες μέσω του χαμηλότερου ύψους των δημοτικών τελών είτε να εξακολουθήσουν να λειτουργούν στο Μαρούσι είτε να επιλέξουν την πόλη μας προκειμένου να δραστηριοποιηθούν.
Ο τρίτος στόχος μας είναι να αποτρέψουμε την οικονομική κατάρρευση του Δήμου μας και συνακόλουθα των υπηρεσιών που σήμερα προσφέρουμε στους συμπολίτες μας, μετατοπίζοντας το κέντρο βάρος της τοπικής φορολόγησης από τα μικρά νοικοκυριά, στις μεγάλες ιδιοκτησίες.
                               Περισσότερα έσοδα από τους οικονομικά ισχυρότερους

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

«ΟΧΙ περικοπές στα χαμόγελα των παιδιών»!

Νέα Ανακοίνωση σχετικά με τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που οργανώνει, εξέδωσε ο «Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 16ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου». Στην ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:
«Αρκετά με τις περικοπές! Περικοπές στα χαμόγελα, στη χαρά και στις όμορφες αναμνήσεις των παιδιών μας, δεν θα κάνουμε. Γι’ αυτό, το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων & Γι’ αυτό, το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 16ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου αποφάσισε να διοργανώσει στο χώρο του σχολείου
« Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις», που περιλαμβάνουν γιορτή & πάρτυ με αρκετές εκπλήξεις & φαγητό για τα παιδιά, καθώς και Χριστουγεννιάτικο Παζάρι για τους μεγάλους.
Όσο τα παιδιά μας θα χαίρονται και θα διασκεδάζουν με όσα ετοιμάζουμε για εκείνα, εμείς θα γνωριζόμαστε καλύτερα μεταξύ μας πίνοντας καφέ, ζεστή σοκολάτα ή τσάι και ψωνίζοντας από το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι χρήσιμα αντικείμενα για το σπίτι ή δωράκια για τους φίλους, στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο τα έσοδα του Συλλόγου για να μπορεί να παράγει έργο.
Τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου συγκεντρώνουμε είδη για το Παζάρι μέχρι και την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012. Αν θέλετε να προσφέρετε κάτι για το Παζάρι, όπως είδη για το σπίτι, χριστουγεννιάτικα, χειροποίητες δημιουργίες, χειροποίητα γλυκά κ.α., μπορείτε να έρθετε σε συνεννόηση με τα μέλη του Συλλόγου στα στοιχεία επικοινωνίας που θα βρείτε πιο κάτω.
 Τα είδη στο Παζάρι θα προσφέρονται σε χαμηλές τιμές με σκοπό οι επισκέπτες να προμηθευτούν είδη που χρειάζονται σε προσιτές τιμές, αλλά και να ενισχυθούν τα έσοδα του Συλλόγου.

Δημοτικό Συμβούλιο στις 6:00 μ.μ.

ΔΕΚAΤΡΙΑ(13) θέματα περιλαμβάνει η Ημερήσια Διάταξη της Τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία θα διεξαχθεί σήμερα Τρίτη 4 Δεκεμβρίου στις 6:00 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα (Β. Σοφίας 9 και Δ. Μόσχα).
Θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις στα παρακάτω θέματα:
1. 'Εγκριση Επιχειρησιακού Προγράμματος Δήμου Αμαρουσίου 2011-2014
2. 'Εγκριση Διαδικασίας Κατάρτισης Επιχειρησιακού Προγράμματος Δήμου Αμαρουσίου 2011-2014
3. Αναμόρφωση (8η) προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2012
4. Αναπροσαρμογή των συντελεστών του τέλους καθαριότητας και φωτισμού έτους 2013
5. Αναπροσαρμογή του συντελεστή Φ.Η.Χ. για την ενίσχυση των κονδυλίων λειτουργικών δαπανών και συντήρησης των σχολείων έτους 2013

Συνεδριάζει στη 1:00 το μεσημέρι, η «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ»

ΤΡΙΑ(3) θέματα περιλαμβάνει η Ημερήσια Διάταξη της συνεδρίασης της «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ», η οποία θα διεξαχθεί σήμερα Τρίτη 4 Δεκεμβρίου στις 1:00 το μεσημέρι στο Δημοτικό Κατάστημα (Β. Σοφίας 9 και Δ. Μόσχα), σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010
Θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις στα παρακάτω θέματα:
1. Εκ νέου κρίση της υπ' αριθμ. πρωτ. 52115/13.7.2011 ένστασης του Γ. Μεταξά, ΕΔΕ, μετά
την από 6.6.2012 απόφαση της Επιτροπής του άρθρ. 152 του ν. 3463/2006 (Θέμα 1ο) που διατυπώθηκε στο υπ' αριθμ. 12/6.6.2012 Πρακτικό της.
2. Έγκριση δέσμευσης πιστώσεων προϋπολογισμού Δήμου Αμαρουσίου οικονομικού έτους 2012
3. Έγκριση απόδοσης λογαριασμού χρηματικού εντάλματος προπληρωμής.

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Τρικολόρ κυβέρνηση με πολύχρωμο ...όραμα !

Στις 11:00 π.μ η συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

ΕΠΤΑ(7) θέματα περιλαμβάνει η Ημερήσια Διάταξη της Τακτικής συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, η οποία θα διεξαχθεί στις 11:00 π.μ σήμερα 3 Δεκεμβρίου, στο Δημοτικό Κατάστημα (Β. Σοφίας 9 και Δ. Μόσχα).
Θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις στα παρακάτω θέματα:
1. «Προέγκριση ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ», της HASA MARIE, επί της οδού Ναυαρίνου αρ.55 στο ισόγειο, στο Μαρούσι»
2. "Προέγκριση ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος "ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟΥ με
καθίσματα χωρίς παρασκευαστήριο" της εταιρείας ΤΕΡΚΕΝΛΗΣ Α.Ε., εντός του Εμπορικού
Κέντρου The Mall Athens στο 3ο Επίπεδο, επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου αρ.35, στο
Μαρούσι"
3. Έγκριση χορήγησης αδείας λειτουργίας μουσικών οργάνων "ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ - ΜΠΑΡ" της
εταιρείας "Ν. ΜΑΡΚΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε." που βρίσκεται στο Μαρούσι, επί της Λ. Κηφισίας
αρ.10-12.
4. Έγκριση ή μη διαμόρφωσης υφιστάμενου περιπτέρου (υποθ. κ. Αντωνίου Ρέλλα)

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Επαναλαμβάνεται η «Ποιητική Παράσταση»

Mετά την ευμενή υποδοχή της πρώτης παράστασης, η ομάδα της «Ατρύμων Art», θα παρουσιάσει για μια ακόμα φορά στο χώρο τέχνης «Ιδιόμελο»(Σάββατο 8 Δεκεμβρίου),
 ένα σκηνικό αφιέρωμα σε ποιήματα της Αλίκης Καλομενοπούλου,
 από την ποιητική της συλλογή «Λόγος γραφής» (εκδόσεις Γαβριηλίδης).
Συμμετέχουν: Μαρία Κασάπογλου, Γιάννης Παπαθύμνιος, Εριφύλλη Σαββίδη, Μαίρη Σταγάκη και Τένια Τζιμέα.
Κιθάρα, τραγούδι: Γεωργία Δεληγιαννοπούλου
Σκηνική επιμέλεια: Μανώλης Γιούργος, Γεωργία Δεληγιαννοπούλου
Διεύθυνση: Ιδιόμελο χώρος τέχνης,
Ελευθερίου Βενιζέλου 17 και Β. Κων/νου, Μαρούσι
Κρατήσεις: 210 68 17 042
Εναρξη: 8:00 μ.μ.
Εισιτήριο: 5 ευρώ

Συναυλία Ζωής και Ελπίδας για τα Παιδιά

Συναυλία Ζωής και Ελπίδας για τα Παιδιά με τη συμμετοχή 21 αγαπημένων και νέων ταλαντούχων καλλιτεχνών διοργανώνουν ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών και ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου στις 8 μ.μ. στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του Ο.Α.Κ.Α.
Καταξιωμένοι καλλιτέχνες με σημαντική διαδρομή στο ελληνικό μουσικό πεντάγραμμα και πολλοί ακόμα νέοι ταλαντούχοι ερμηνευτές από το χώρο της μουσικής και του θεάματος, ενώνουν τις φωνές τους στη σκηνή του Κλειστού Γηπέδου Μπάσκετ του Ο.Α.Κ.Α σε μία Συναυλία για τα Παιδιά, τη Ζωή και την Ελπίδα.
Τα έσοδα από τη συναυλία( που υλοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου και του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών), θα διατεθούν για τα ανασφάλιστα και παιδιά με ιδιαίτερες ικανότητες που στηρίζει πανελλαδικά το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής.
Με αλφαβητική σειρά συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: