Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

«ΟΧΙ περικοπές στα χαμόγελα των παιδιών»!

Νέα Ανακοίνωση σχετικά με τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που οργανώνει, εξέδωσε ο «Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 16ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου». Στην ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:
«Αρκετά με τις περικοπές! Περικοπές στα χαμόγελα, στη χαρά και στις όμορφες αναμνήσεις των παιδιών μας, δεν θα κάνουμε. Γι’ αυτό, το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων & Γι’ αυτό, το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 16ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου αποφάσισε να διοργανώσει στο χώρο του σχολείου
« Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις», που περιλαμβάνουν γιορτή & πάρτυ με αρκετές εκπλήξεις & φαγητό για τα παιδιά, καθώς και Χριστουγεννιάτικο Παζάρι για τους μεγάλους.
Όσο τα παιδιά μας θα χαίρονται και θα διασκεδάζουν με όσα ετοιμάζουμε για εκείνα, εμείς θα γνωριζόμαστε καλύτερα μεταξύ μας πίνοντας καφέ, ζεστή σοκολάτα ή τσάι και ψωνίζοντας από το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι χρήσιμα αντικείμενα για το σπίτι ή δωράκια για τους φίλους, στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο τα έσοδα του Συλλόγου για να μπορεί να παράγει έργο.
Τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου συγκεντρώνουμε είδη για το Παζάρι μέχρι και την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012. Αν θέλετε να προσφέρετε κάτι για το Παζάρι, όπως είδη για το σπίτι, χριστουγεννιάτικα, χειροποίητες δημιουργίες, χειροποίητα γλυκά κ.α., μπορείτε να έρθετε σε συνεννόηση με τα μέλη του Συλλόγου στα στοιχεία επικοινωνίας που θα βρείτε πιο κάτω.
 Τα είδη στο Παζάρι θα προσφέρονται σε χαμηλές τιμές με σκοπό οι επισκέπτες να προμηθευτούν είδη που χρειάζονται σε προσιτές τιμές, αλλά και να ενισχυθούν τα έσοδα του Συλλόγου.

Όποιος έχει την διάθεση να προσφέρει λίγο από τον χρόνο του για να βοηθήσει ως εθελοντής τη μέρα της γιορτής, θέλουμε να ξέρει ότι είναι ευπρόσδεκτος και εξαιρετικά χρήσιμος, οπότε καλό είναι να επικοινωνήσει μαζί μας.
Όλοι οι γονείς, οι φίλοι σας, οι γείτονές σας και όποιος συγγενής σας θέλετε να έρθει παρέα με εσάς, είστε καλοδεχούμενοι, όπως βεβαίως και όλα τα παιδιά. Φυσικά θα είναι μεγάλη μας χαρά να είναι κοντά μας και όλοι οι δάσκαλοι και το προσωπικό του σχολείου. Χίλιοι καλοί χωράνε!
Φορέστε χαμόγελα και σημειώστε στο ημερολόγιό σας :
Χριστουγεννιάτικη Γιορτή - Πάρτυ για τα παιδιά και Χριστουγεννιάτικο Παζάρι για τους μεγάλους
16ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου – Μ.Αλεξάνδρου 44
Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012
Από τις 11:00 ως τις 16:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου