Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Αύριο στην Πλ. Μικρασιατών το «EBΡΙΤΙΚΟ ΞΕΦΑΝΤΩΜΑ»

Tην Κυριακή, η «5η Δράση Διάθεσης Εγχώριων Αγροτικών Προϊόντων»

ΠΑΣΟΚ-ΝΔ: Ίδια φάρα «δωσίλογων» - «απατεώνων»;

Πριν ένα χρόνο ο Σαμαράς, μέσω ΚεδίκΟΓΛΟΥ κατάγγειλαν το ΠΑΣΟΚ για το κλείσιμο συχνοτήτων και εγκαταστάσεων της ΕΡΤ, καθώς και την απόλυση εργαζομένων.
Διαβάστε και ακούστε τις θορυβώδεις καταγγελίες και θρηνωδίες του ΚεδίκΟΓΛΟΥ ΕΔΩ
Ένα χρόνο μετά η ΝΔ (που ωρυόταν τότε) ΚΑΤΑΡΓΕΙ πραξικοπηματικά την ΕΡΤ!!!
ΤΩΡΑ ήρθε η σειρά των άλλων «δωσίλογων», «απατεώνων» να …καταγγείλουν την κατάργηση της ΕΡΤ από το Σαμαρά, σχίζοντας τα ιμάτιά τους.
Αυτοί που είχαν υπογράψει ΟΛΟΙ, με προεξέχοντα τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησής τους (Βενιζέλο) την κατάργηση της ΕΡΤ!!!
                                                         Διαβάστε τα ντοκουμέντα ΕΔΩ:
                                     ΙΔΙΑ φάρα απατεώνων…
Μας δουλεύουν ασύστολα οι κυβερνητικές «πόρνες» με κομπάρσους τα πολύχρωμα δεκανίκια τους (και τα «αριστερά»): Αυτά μόνος καταγγελτικές δηλώσεις κάνουν, ίδιες ακριβώς με τους κυβερνητικούς πρωταγωνιστές…
Η διαφορά; Απλώς αυτοί βρίσκονται μια ζωή στην «αντιπολίτευση» και έχουν το προνόμιο να ουρλιάζουν εκ του ασφαλούς, παραμένοντας ΠΑΝΤΑ μέσα στην κατοχική Βουλή:
 Παρέχοντας, έτσι, το απαραίτητο κοινοβουλευτικό άλλοθι της κατοχικής «νομιμότητας» της ΕΕ και των μεγάλων «νονών» του χρήματος…

H θεωρία των δύο άκρων ...


Στέϊτ Ντιπάρτμεντ:«Μεταρρύθμιση» το κλείσιμο της ΕΡΤ & οι απολύσεις...

Η εκπρόσωπος του «Στέϊτ Ντιπάρτμεντ», Τζένιφερ Πσάκι, που συχνά αναφέρεται και καταδικάζει τις παραβιάσεις των Ελεθεριών του Τύπου σε όλο τον κόσμο, αρνήθηκε σήμερα να τοποθετηθεί για το κλείσιμο της ΕΡΤ με απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης. Αντίθετα με τις απαντήσεις που έδωσε στις ερωτήσεις μας είναι φανερό ότι θεωρεί «μεταρρύθμιση» το κλείσιμο και την απόλυση χιλιάδων δημοσιογράφων και υπαλλήλων της κρατικής ραδιοτηλεόρασης.
Οι απαντήσεις προκάλεσαν δυσαρέσκεια στο δημοσιογραφικό κόσμο και είναι χαρακτηριστικό ότι μετά το τέλος της ενημέρωσης λάβαμε ηλεκτρονικά μηνήματα συμπαράστασης για τους συναδέλφους της ΕΡΤ από Αμερικανούς δημοσιογράφους.
Είναι επίσης σημαντικό, ότι για το θέμα της παραβίασης των ελευθεριών των δημοσιογράφων στην Τουρκία, η κ. Πσάκι τοποθετήθηκε και κάλεσε την τουρκική κυβέρνηση να προστατεύσει τα δικαιώματα των εκπροσώπων των ΜΜΕ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του www.mignatiou.com η πρεσβεία στην Αθήνα εισηγήθηκε στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ να αποφύγει να τοποθετηθεί, διότι τυχόν τοποθέτηση θα μπορούσε να εκληφθεί ως παρέμβαση εναντίον των μεταρρυθμίσεων, που ανέλαβε να φέρει εις πέρας η Ελλάδα στο πλαίσιο του Ελληνικού Προγράμματος.
Στην καθημερινή ενημέρωση του Στέϊτ Ντιπάρτμεντ, η κ. Πσάκι απάντησε ως εξής στις ερωτήσεις:

H Αγ. Φιλοθέη & η «Επιστροφή στον χώρο του Εγκλήματος»

                 Άντε πάλι τα ίδια ...
Για  να γλυτώσει μετά από την πρώτη προσφυγή μας 1666/2012 (εκκρεμούν άλλες 4), ο Πατούλης  την πλήρη κατάρρευση της λεγόμενης «Ελεγχόμενης Στάθμευσης», ανακοίνωσε ότι θα  «επιστρέψει» τα χρήματα(τα δεκαΕΥΡΑ), που μάζευε από τα σπίτια των δημοτών... ενώ ακόμα,
 όχι μόνο δεν έχει επιστρέψει στους δημότες τον παράνομα αυξημένο 100% φόρο ΤΑΠ(που καταργήσαμε), αλλά συνεχίζει ακόμα να τον εισπράττει μέσω ΔΕΗ!!!
Δυσκολευόμενος(μετά την «άτακτη» υποχώρηση), να βρει χρήματα να πληρώνει τα ρουσφέτια του, ακολουθώντας   την «συμβουλή» Μαγιάκη - «ΚΟΝΤΡΑ στον  ΚΑΙΡΟ»,  άρχισε πάλι(όπως μας  καταγγέλλουν), να γεμίζει κλήσεις τους δημότες, και μάλιστα αυτήν την εποχή που όλοι έχουν ... «πλημυρίσει» χρήματα και δεν ξέρουν τι να τα κάνουν !!!
Αυτό κι αν λέγεται θράσος...
Πήρε ο Πατούλης την ομάδα του και πήγε να  ενημερώσει τους κατοίκους της Αγ. Φιλοθέης ότι:
Ενώ  ο ΟΣΚ(μετά από παρεμβάσεις του Συνδυασμού μας μαζί με την Πρόεδρο του  Εξωραϊστικού Συλλόγου Φωτεινή Κατή), ήταν έτοιμος να κατασκευάσει  το αναγκαίο Γυμνάσιο-Λύκειο(για να λειτουργήσει το 2009), και πληροφόρησε με το  υπ΄αρ. 32-Τ1/8222/07  έγγραφο  προσωπικά τον Πατούλη, ότι είναι ανάγκη να προχωρήσει άμεσα σε ανάρτηση, ο Πατούλης εξυπηρετώντας ιδιώτη έκανε τα πάντα, για να μην γίνει το Σχολείο, αφήνοντας τελικά τα παιδιά της Αγ. Φιλοθέης μέχρι σήμερα στις παράγκες.

«Θάλασσα Θάλασσα», τραγούδια του καημού & του ταξιδιού στο 2ο Γυμνάσιο Πεύκης



Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

«Διορισμένε υπουργέ & υποτακτικέ των χρηματοπιστωτών κ. Γ. Στουρνάρα... »!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ  ΑΠΑΝΤΗΣΗ της ΣΟΦΙΑΣ ΣΑΚΟΡΑΦΑ στον ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ
 «Αγαπητέ κύριε, αγαπητή κυρία, Αποφασίζομεν και διατάζομεν… »
Αυτό υπήρξε με λίγα λόγια το περιεχόμενο της επιστολής του Γιάννη Στουρνάρα προς τους περιφερειακούς σταθμούς που προβάλλουν τις εκπομπές της ΕΡΤ.
Οφείλω μια απάντηση :
Διορισμένε υπουργέ και υποτακτικέ των χρηματοπιστωτών κύριε Στουρνάρα,
Από εσάς περιμένουμε τα πάντα.
Λογοκρισία, φίμωση, απειλές, εκφοβισμούς, φασίζουσες πρακτικές…Οι μόνοι άλλωστε που στηρίζουν τις πρακτικές σας των τελευταίων ημερών είναι οι νεοναζιστές πολιτικοί σας σύμμαχοι.
Και δε γίνεται να μην περιμένω τα πάντα από έναν υπουργό που με την αδίστακτη πολιτική του έχει οδηγήσει το λαό μας στην οικονομική απόγνωση και στην κοινωνική εξόντωση.
Το αντίθετο, οι φασίζουσες πρακτικές βρίσκονται σε πλήρη αντιστοιχία με την πολιτική την οποία εφαρμόζετε, αφού η δημοκρατία δεν αντέχει, δε χωρεί και δε συνάδει με αυτά που γίνονται στην πατρίδα μας τα τελευταία χρόνια.
Αλλά, κύριε Στουρνάρα. Επαναλαμβάνω : αλλά…
Εδώ και ένα χρόνο ασκείτε και εφαρμόζετε πολιτική καταστρατηγώντας το Σύνταγμα και ακυρώνοντας τη Βουλή.

Χωροφύλακας των ιδιωτικών καναλιών ανέλαβε ο Στουρνάρας…

                 Απειλεί ως…Εισαγγελέας όποια μεταδίδουν εικόνες με το σήμα της ΕΡΤ!
                              Λογοκρισία επιβάλλει η κυβέρνηση
Εκεί φθάσαμε… Με λουκέτο να απειλεί η κυβέρνηση δια μέσου του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα τα περιφερειακά – ιδιωτικά κανάλια γιατί μεταδίδουν εικόνα με τα σήματα της ΕΡΤ, με το επιχείρημα ότι δεν λειτουργεί και απαγορεύεται κάθε μετάδοση. 
Όποιο κανάλι παραβιάζει την απαγόρευση, παρανομεί και θα υποστεί κυρώσεις, λέει η διαταγή…
Από πότε ο κ. Στουρνάρας απόκτησε τέτοιες αρμοδιότητες; Που μας γυρίζουν σε εποχές του “Αποφασίζομεν και διατάσσομεν”.
Από πότε ο υπουργός Οικονομικών έχει δικαίωμα να λογοκρίνει το τι θα μεταδώσει το κάθε κανάλι; Και να απειλεί με ποινές;
Αν δεν κάνουμε λάθος το τι προβάλλει ένα κανάλι, αρμόδιο να το κρίνει είναι το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.
Και αν διαπιστώσει ότι παραβιάζει νόμους και αποφάσεις σε σχέση με τις προϋποθέσεις λειτουργιάς και τα όρια εκπομπής του, αυτό θα επιβάλλει πρόστιμα ακόμη και διακοπή λειτουργίας. Ο κ. Στουρνάρας με την επιστολή που έστειλε στα κανάλια διαπράττει το αδίκημα της αντιποίησης Αρχής.
Οπωσδήποτε ο κ. Στουρνάρας δεν λειτουργεί από μόνος του. Εντολές εκτελεί. Και οι απειλές κατά των καναλιών που δεν υπακούουν και ενισχύουν την φωνή της ΕΡΤ και των εργαζομένων της που από την μια στιγμή στην άλλη τους ρίχνουν στον Καιάδα, ένα και μόνο προδίδει:
Τον πανικό που έχει πέσει στο Μαξίμου από τα αντίστροφα αποτελέσματα που προκάλεσε η ασύγγνωστη και γεμάτη αυταρχισμό απόφαση να κλείσει η ΕΡΤ και από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας να εκπέμπει μαύρη εικόνα, πράγμα που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ…

Κλειδώνουν οι εκλογές ... Eπικρατέστερες ημερομηνίες 14 ή 21 Ιουλίου!

 Θα μας πασσάρουν τον Δημήτρη ΑΒRAHAMόπουλο!!!
Μπροστά σε δραματικές εξελίξεις βρίσκεται η χώρα εξ αιτίας της απόφασης του πρωθυπουργού να κλείσει την ΕΡΤ, η οποία όπως φαίνεται προκαλεί το “ατύχημα”, που οδηγεί σε κάλπες μέσα στον επόμενο μήνα, με βάση τα ραγδαία γεγονότα των τελευταίων ωρών.
Η αίσθηση που αγγίζει την βεβαιότητα ότι πάμε σε εκλογές κυριαρχεί πλέον στα επιτελεία και των τριών συγκυβερνώντων κομμάτων. Και σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι και οι ημερομηνίες έχουν πέσει πάνω στο τραπέζι, με επικρατέστερες την Κυριακή 14 Ιουλίου ή την επομένη 21 Ιουλίου.
Ο Αντώνης Σαμαράς επιδιώκει με το λουκέτο στην ΕΡΤ την πλήρη υποταγή Βενιζέλου και Κουβέλη και στην περίπτωση που δεν συναινέσουν στην ψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου, το οποίο θα κατατεθεί μέχρι την Παρασκευή με την μορφή του κατεπείγοντος, θα επικαλεστεί ότι τον ανέτρεψαν και χρεώνονται το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ την προσφυγή σε πρόωρες εκλογές και τις δυσμενείς επιπτώσεις που θα έχει για την χώρα η αστάθεια που θα δημιουργηθεί.
Όμως το επιχείρημα αυτό αποδυναμώθηκε από την έξυπνη ρελάνς των δυο αρχηγών...

Χαπάκια για χάπατα, τέλος...

Είναι αληθινό το δημοσίευμα της «Καθημερινής» (χθες, 12 Ιουνίου 2013) περί μυστικής συνάντησης Σαμαρά - Βενιζέλου - Κουβέλη, την περασμένη Κυριακή;
Αν η συνάντηση αυτή πραγματοποιήθηκε, οι κ.κ. Βενιζέλος καιΚουβέλης έλαβαν γνώσιν - ασφαλώς έλαβαν γνώση των σχεδίων Σαμαρά γιαπραξικόπημα στην ΕΡΤ.
Συνεπώς ο κ. Βενιζέλος και ο κ. Κουβέλης, κάνοντας τους ανήξερους, μας δουλεύουν.
Αν, πάλι, κατά τη συνάντηση εκείνη ο κ. Πρωθυπουργός δεν ενημέρωσε τους συνεταίρους του για τις προθέσεις του, τους δουλεύει. Τους δουλεύει με ιταμό και απεχθή τρόπο.
Αν, τέλος, η συνάντηση δεν έγινε, τούτο δεν σημαίνει ότι ο κ. Πρωθυπουργός δεν είχε την υποχρέωση να ενημερώσει τους συμμάχους του για τον ξαφνικό θάνατο στον οποίον προτίθετο να οδηγήσει τη δημόσια (και πάντα κυβερνητική - κομματική - κρατική) τηλεόραση.
Και στις τρεις περιπτώσεις (τέταρτη δεν υπάρχει) ο κ. Σαμαράς κυβερνά αυταρχικά, όπως μια μαριονέτα της Τρόικας υποχρεώνεται να κυβερνά, με τις άλλες δύο μαριονέτες -της μαριονέτας- να ακολουθούνσπασμωδικά, σαν νευρόσπαστα, άβουλα σαν δεκανίκια.

Με αυτό το πλάνο Σίμος & Σαμαράς θα κάνουν ΥΓΙΗ την ΝΕΑ ΕΡΤ!!!

Οπλίσατε ... Στοχεύσατε!


...Σκοπεύει να επαναφέρει το «ενημερωτικό» καθεστώς της ΥΕΝΕΔ!

Ο γειτονικός Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Χαλανδρίου, μας απέστειλε ανακοινωση για το κλείσιμο της ΕΡΤ. Την αναρτούμε επειδή ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Αμαρουσίου προς το παρόν, τηρεί «σιγήν ιχθύος» ...

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Θέλω πίσω την ΕΡΤ ...




Ολοι στην Πλ. Αγ. Παρασκευής αύριο στις 10:30 π.μ.


Λουκέτο στην κυβέρνηση & ΟΧΙ στην ΕΡΤ

«Σίμο, ποιος διόρισε τον Λιάτσο, τη Ρέτσα & τη Σαλαγκούδη;»

Επίθεση κατά του Σίμου Κεδίκογλου έκανε μέσω του twitter ο πρώην διευθυντής ειδήσεων της ΕΡΤ Γιώργος Κογιάννης, απευθύνοντας το ερώτημα στον κυβερνητικό εκπρόσωπο: «Ποιος έβαλε τον Λιάτσο στην ΕΡΤ;» τον ρωτά:
Και  συνεχίζει να βομβαρδίζει τον κ.Κεδίκογλου με tweets:

Σίμο Κεδ. τον Λιάτσο ποιος τον έβαλε στην ΕΡΤ για να τη μετατρέψει σε Πετρούλα TV;; ΕΣΥ!!.. Ξυπνήστε…
 Σίμο Κεδ. την Ανθή Σαλ. που δεν μπορούσε να πει ούτε το “καλημέρα” ποιος τη διόρισε με 3500 ¤ το μήνα; ΕΣΥ!!.. Ξυπνήστεεε…
Σίμο Κεδ τη Ματίνα Ρέτσα ποιός την έβαλε στην ΕΡΤ με 4000 το μήνα και την έχεις να σηκώνει τα τηλεφωνα στο γραφείο σου;.. Ξυπνήστε!!!…

Aπό το «Ράδιο Αλιβέρι» & τα Κριεζά, στα... ρετιρέ της ΕΡΤ!

Μία πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας ενός χωριού κοντά στο Αλιβέρι, δημοσιογράφος- παρουσιάστρια, απόφοιτος ΙΕΚ, πρώην μέλος του ΠΑΣΟΚ και υποψήφια της ΝΔ, προορίζεται να αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις της ΕΡΤ- απίστευτο και όμως αληθινό!
"Ο Γιώργος Παπανδρέου
 έπεσε από το ποδήλατο...",
 "ο ΓΑΠ παραλίγο να πνιγεί
  κάνοντας κανό στα ανοιχτά",
 "ο ΓΑΠ έπεσε από τη βέσπα,
 κοινωνία άδικη και ψεύτρα...",
 "ο ΓΑΠ τηγάνιζε αυγά μάτια
 και έπαθε εγκαύματα..."
Η Ματίνα Ρέτσα, αν και ζει στο Φάληρο, είναι πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας του Αθλητικού Ομίλου Κριεζών. Την καριέρα της στη δημοσιογραφία την ξεκίνησε στο Αλιβέρι, σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό, κάνοντας πολιτικό ρεπορτάζ. Στο βιογραφικό της αναφέρει ότι εργάστηκε και για τον Flash, χωρίς περαιτέρω πληροφορίες. Αναφέρει επίσης ότι είναι απόφοιτος ΙΕΚ, χωρίς επίσης περαιτέρω πληροφορίες.
Η αλήθεια είναι ότι εξεπλάγην. Με τέτοια προσόντα- είπα, τι να την κάνει την ΕΡΤ. Το CNN ή το BBC έπρεπε να αναλάβει- και βάλε…
 Σερφάροντας στο διαδίκτυο, ανακάλυψα ότι προεκλογικά ο ΒΗΜΑτοδότης είχε αναφερθεί στο πρόσωπό της σχολιάζοντας ότι «ο κ. Αντ. Σαμαράς διαθέτει έναν ιδιαίτερο τρόπο να... κλέβει γυναίκες από το ΠαΣοΚ. Μου λένε ότι υπάρχει και δεύτερη Αρια Αγάτσα. 
Πρόκειται για την κυρία Ματίνα Ρέτσα, δημοσιογράφο. 
Η κυρία Ρέτσα, σύντροφος του κ. Π. Αντωνόπουλου που είναι ο επικεφαλής ασφαλείας του κ. Γ. Παπανδρέου, αποφάσισε να πολιτευθεί με τη ΝΔ στην Εύβοια».

Η Ελλάδα χωρίς ΕΡΤ είναι χαζή, ξανθιά και το επίθετό της είναι Μπόμπολας !!!

Του Κώστα Βαξεβάνη
Με εντολή Σαμαρά, η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα που δεν έχει Δημόσια Ραδιοτηλεόραση. 
Ο βοηθός της Ρούλας ανήγγειλε
 το τέλος της ΕΡΤ
Η απόφαση πάρθηκε με «πράξη νομοθετικού περιεχομένου», γιατί πια δεν έχουμε βασιλιά για να υπογράφει βασιλικά διατάγματα και ο Παττακός είναι μεγάλος σε ηλικία για να υπουργοποιηθεί και να αναλάβει το δύσκολο έργο που (φευ) πρέπει να υλοποιήσει ο Σίμος Κεδίκογλου.
Με μια βιαστική και σύντομη δήλωση, ο αρμόδιος υπουργός ανακοίνωσε το κλείσιμο της ΕΡΤ για να μην επιβαρύνει άλλο πια τον ελληνικό λαό και το άνοιγμα μιας νέας δημόσιας ραδιοτηλεόρασης όλο υγεία και χαρά. 
Κατ’ αρχήν, ακόμη και αυτοί οι μουτζαχεντίν του φιλελευθερισμού, αυτοί οι οποίοι το μόνο Δημόσιο που θέλουν να απομείνει είναι τα χαρτόσημα του Δημοσίου για να πληρώνουμε φόρους, οφείλουν τώρα να καταδικάσουν αυτή την συνταγματική εκτροπή. 
Πριν πάμε στην ουσία για την «υπόθεση ΕΡΤ», πρέπει όλοι να καταλάβουν πως η απόφαση Σαμαρά δεν έχει ούτε την κοινοβουλευτική, ούτε την κοινωνική πλειοψηφία. Ακόμη και τα κόμματα της συγκυβέρνησης δήλωσαν πως διαφωνούν. Ποιά λοιπόν είναι η νομιμοποίηση αυτής της απόφασης;
Από το μεσημέρι της Τρίτης, αυτοί που ακόμη και την κηδεία τους την θέλουν δημοσία δαπάνη, βγήκαν να κατηγορήσουν την ΕΡΤ και να τονίσουν την ανάγκη κατάργησής της, μαζί με όλο το Δημόσιο. Είναι εντυπωσιακό πως αυτοί οι οποίοι δημιούργησαν την κατάσταση που υπάρχει στο Δημόσιο και την ΕΡΤ, χρησιμοποιούν αυτήν την κατάσταση ως επιχείρημα για να καταργήσουν τα πάντα. Όχι για να τα φτιάξουν.

Φοβάται πτώση της κυβέρνησης η Ουάσιγκτον...

Ανησυχία διακατέχει αξιωματούχους στην Ουάσιγκτον που ασχολούνται με τα θέματα της Ελλάδας, μετά την πληροφόρηση που έφτασε στην αμερικανική πρωτεύουσα από την Αθήνα, σύμφωνα με την οποία η συμμαχική κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, κινδυνεύει με κατάρρευση μετά την αψυχολόγητη απόφαση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά να κατεβάσει τα ρολά της ΕΡΤ, που οδήγησε στην ανεργία χιλιάδες εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης.
Πηγές που μίλησαν υπό καθεστώς ανωνυμίας, καθώς δεν είχαν έγκριση να τοποθετηθούν επίσημα, μου ανέφεραν ότι οι πληροφορίες που καταφθάνουν από την Αθήνα προκαλούν έντονη ανησυχία.
 Οι πηγές ομολόγησαν ότι η πιθανή πτώση της κυβέρνησης θα μπορούσε να προκαλέσει ακυβερνησία, ενώ υποστηρίζουν ότι η εκλογική αναμέτρηση που θα ακολουθήσει θα διεξαχθεί υπό καθεστώς απόλυτης πόλωσης και ο κίνδυνος εχκτροχιασμού του Ελληνικού Προγράμματος είναι υπαρκτός.

Y.E. N.Δ

«ΕΛΛΑΣ - ΕΛΛΗΝΩΝ - ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ & ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ»

Από τον ΤσολακΟΓΛΟΥ στον ΚεδικΟΓΛΟΥ        
 Εκτέλεσαν τη δημόσια ραδιοτηλεόραση
                          Χωρίς ΕΡΤ η Ελλάδα 
                                        

                                  Η ΤριςΑθλία Τρι-κυβέρνηση 
                       κατέβασε τους διακόπτες της Δημοκρατίας!!!
                         Βιώνουμε την ΠΟΛΙΤΙΚΗ «ΑΝΟΙΞΗ»
                              μίας Μεταμοντέρνας «Χούντας»
                                    Την «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» 
                            του ΝΕΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ
                          που ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ:
μία  «ΠΑΧΥΣΑΡΚΗ» ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,
μία «ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ» ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ «ΑΡΙΣΤΕΡΑ»
& μία ΝΕΑ Ν.Δ  του ΝΕΟπατριωτισμού των ΑΓΟΡΩΝ

Δείτε εδώ το πρόγραμμα της ΕΡΤ,
όσο το επιτρέπει η TΡΙ-κυβέρνηση

 Τρις- ΜΕΓΙΣΤΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ του ΛΟΥΚΕΤΟΥ, οι ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ της Ενημέρωσης:

Oμάδες Εθνικών Καταστροφών


Σήμερα η εκδήλωση Οργανώσεων του ΚΚΕ για τον πόλεμο & τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο

Εκδήλωση - συζήτηση διοργανώνουν οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ και οι Οργανώσεις Βάσης της ΚΝΕ στο Μαρούσι με θέμα τον πόλεμο και τις ευρύτερες εξελίξεις στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 12 Ιουνίου, στις 19.30, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Β. Σοφίας 9 και Δημ. Μόσχα).
Στην πρόσκλησή τους αναφέρουν: «"...Οι πόλεμοι δε σταμάτησαν ποτέ, ακόμα και σε σχετικά ειρηνικές περιόδους. Όταν όμως τα σύννεφα του πολέμου πυκνώνουν, όταν ένας πόλεμος με γενικότερες διεθνείς διαστάσεις προβάλλει πιο πιθανός, η ανάγκη  μελέτης της πείρας του κομμουνιστικού κινήματος στο θέμα του πολέμου γίνεται επιτακτική..."
Οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ και οι Οργανώσεις Βάσης της ΚΝΕ στο Μαρούσι σε προσκαλούμε στη συζήτηση που θα γίνει την Τετάρτη 12 Ιουνίου στις 19.30, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αμαρουσίου (Β. Σοφίας 9 και Δημ. Μόσχα). 

Στις 7 μ.μ, η Ημερίδα «Οικονομική Κρίση & Ψυχική Υγεία»

   ΠΡΟΣOXΗ:Η Ημερίδα θα διεξαχθεί στα Γραφεία του Συλλόγου «Ο Κρηταγενής Ζεύς»
       (Σπ. Λούη 17, Πλ. Κασταλίας - Κοντά στην Πλατεία Ηρώων, Κέντρο Αμαρουσίου)
 Τα Δ.Σ του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Κέντρου Αμαρουσίου «Η ΚΑΣΤΑΛΙΑ» και του ΣΟΦΨΥ «Συλλόγου Οικογενειών και Φίλων για την Ψυχική Υγεία Β.Α. Αττικής»  σας προσκαλούν, την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013 και ώρα 7 μ.μ, σε  ημερίδα  με θέμα: «Οικονομική Κρίση  και Ψυχική Υγεία».
Η ημερίδα  δεν θα πραγματοποιηθεί  στην Αίθουσα Κεραμικής Έκθεσης, 
όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί, διότι ο Πρόεδρος του ΔΣ του Συνεταιρισμού Αγγειοπλαστών - Κεραμιστών αιφνιδίως υπαναχώρησε...
«Δέχομαι πολλές πιέσεις»(!), μας είπε, αντί άλλης εξήγησης…
Θα πραγματοποιηθεί, την ίδια μέρα και ώρα,  με τη συνδιοργάνωση του Συλλόγου Κρητών Αμαρουσίου, «Ο Κρηταγενής Ζεύς», στα Γραφεία του παραπάνω Συλλόγου  (Σπύρου Λούη 17, Πλατεία Κασταλίας, Κοντά στην Πλατεία Ηρώων, Κέντρο Αμαρουσίου)
Υπενθυμίζουμε ότι η ημερίδα αυτή έχει ως σκοπό να δώσει σε όλους εμάς, που νιώθουμε «έγκλειστοι» σήμερα και «υπό διωγμόν», στην ίδια μας  τη χώρα, «χείρα βοηθείας». Για να σώσουμε το πολυτιμότερο. Την ψυχική και τη σωματική μας, επομένως, υγεία, που απειλείται καθημερινά. Από το χρόνιο άγχος και το φόβο, που γίνεται κάποτε πανικός και από τη χρόνια θλίψη, που συχνά, δυστυχώς, τελευταία, γίνεται κατάθλιψη.
Στην εκδήλωσή μας, θα μιλήσουν οι κ.κ:

Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

«H KAΣΤΑΛΙΑ»: Εκτακτη Γ.Σ. στις 26 Ιουνίου



«Καθαρισμός & συντήρηση διαζωμάτων σε κεντρικές αρτηρίες»

Τον καθαρισμό του υπόλοιπου τμήματος του διαζώματος της Λεωφ. Κηφισίας από την οδό Αγίου Κωνσταντίνου μέχρι το Δαχτυλίδι θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι του Δήμου Αμαρουσίου την Κυριακή 16 Ιουνίου 2013. Ο καθαρισμός θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ στο πλαίσιο της δράσης «Καθαρισμός και συντήρηση διαζωμάτων σε κεντρικές αρτηρίες».
Πριν από περίπου ενάμισι μήνα, οι εργαζόμενοι στο Τμήμα Πρασίνου και στο Τμήμα Καθαρισμού του Δήμου Αμαρουσίου καθάρισαν το διάζωμα στο τμήμα της Λεωφόρου Κηφισίας από την οδό Βασ. Σοφίας μέχρι την οδό Αγίου Κωνσταντίνου στο Μαρούσι.

Το Σάββατο το «EBΡΙΤΙΚΟ ΞΕΦΑΝΤΩΜΑ»

«Εβδομάδα του Ανέμου» στο «The Mall Athens»

Ξεκίνησαν χθες οι εκδηλώσεις της «Εβδομάδας του Ανέμου», που διοργανώνει η «Ελληνική Επιστημονική Ένωση Αιολικής Ενέργειας» (ΕΛΕΤΑΕΝ) στο πλαίσιο του εορτασμού σε όλο τον πλανήτη της Παγκόσμιας Ημέρας του Ανέμου 15 Ιουνίου 2013.
Κάθε μέρα έως το Σάββατο 15 Ιουνίου, από τις από τις 10 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ, σε δύο περίπτερα στο «The Mall Athens» στο Μαρούσι, η «ΕΛΕΤΑΕΝ» με τα μέλη και φίλους της θα ενημερώνει τους πολίτες για τα οφέλη της αιολικής ενέργειας, μοιράζοντας φυλλάδια, περιοδικά, υλικό προώθησης και αναμνηστικά δωράκια.
Για τους μικρούς πολίτες στο περίπτερο του 3ου ορόφου θα υπάρχουν Εκπαιδευτικά Παιχνίδια, όπου με τη βοήθεια παιδαγωγών και εθελοντών θα μπορούν να κατασκευάσουν μια χάρτινη ανεμογεννήτρια ή να βάψουν και να ζωγραφίσουν μια ανεμογεννήτρια.
Στο ίδιο περίπτερο , οι επισκέπτες του «The Mall Athens» θα μπορούν να απολαύσουν την Έκθεση Ζωγραφικής παιδιών νηπιαγωγείων και δημοτικών με θέμα την Αιολική Ενέργεια.

Στις 6:30 μ.μ. η συνεδρίαση του «Δημοτικού Συμβουλίου»

ΕΙΚΟΣΙ ΕΝΝΕΑ(29) θέματα περιλαμβάνει η Ημερήσια Διάταξη της Τακτικής συνεδρίασης του «Δημοτικού Συμβουλίου», η οποία θα διεξαχθεί σήμερα Τρίτη 11 Ιουνίου στις 6:30 μ.μ, στο Δημοτικό Κατάστημα (Β. Σοφίας 9 και Δ. Μόσχα).
Θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις στα παρακάτω θέματα: 
1. Τροποποίηση της υπ' αριθ. 468/2011 Α.Δ.Σ. που αφορά στην Κοινωφελή Eπιχείρηση Αλληλεγγύης & Πρόληψης Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΑΠΔΑ) ως προς τους εκκαθαριστές
2. Τροποποίηση της υπ' αριθ. 468/2011 Α.Δ.Σ. που αφορά στην Κοινωφελή Επιχείρηση Τέχνης & Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου (Κ.Ε.ΤΕ.ΠΟ.Δ.Α.) ως προς τους εκκαθαριστές
3. Τροποποίηση της υπ' αριθ. 468/2011 Α.Δ.Σ. που αφορά στην Κοινωφελή Επιχείρηση Τεχνολογίας & Εκπαίδευσης Δήμου Αμαρουσίου (Κ.Ε.Τ.Ε.Δ.Α.) ως προς τους εκκαθαριστές
4. Ορισμός εκκαθαριστών της Κοινωφελούς Επιχείρησης Ανάπτυξης Δήμου Αμαρουσίου (Κ.Ε.Α.Δ.Α.) λόγω λύσης
5. Συμπλήρωση της με αριθ. 380/2011 Α.Δ.Σ. και ανανέωση της θητείας των μελών του Διοικητικού
Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ "Σχολική Επιτροπή Α'/βάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αμαρουσίου"