Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Το ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «ΝΕΑ ΑΡΧΗ για την Αττική»

Υποψήφιος Περιφερειάρχης: Πατούλης Γεώργιος










Το ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Aνεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής»

Υποψήφιος Περιφερειάρχης:Γιάννης Σγουρός

Το ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ»

     Υποψήφια Περιφερειάρχης:ΔΟΥΡΟΥ ΡΕΝΑ



Το ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ για την Αττική»

Υποψήφιος Περιφερειάρχης:Παναγιώταρος Ηλίας 










Το ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση Αττικής»

Υποψήφιος Περιφερειάρχης: Πρωτούλης Ιωάννης
                                     

Το ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Ανυπότακτη Αττική»

         Υποψήφια Περιφερειάρχης:Τσίχλη Μαριάνα

Το ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική»

               Υποψήφιος Περιφερειάρχης: Τουλγαρίδης Κωνσταντίνος

Το ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Αττική Πράσινη Περιφέρεια»

          Υποψήφιος Περιφερειάρχης: Παπαδάκης Νικόλαος

Το ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Οικολογική Συμμαχία για την Περιφέρεια Αττικής»

               Υποψήφιος Περιφερειάρχης: Δημητρίου Γεώργιος

Το ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Δημιουργία - Θάνος Τζήμερος»

                               Υποψήφιος Περιφερειάρχης: Τζήμερος Γλαύκος Αθανάσιος


Το ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική»

Υποψήφιος Περιφερειάρχης:Κούρτης Ανδρέας

Πάνος Βραχνός:Είμαι των έργων & έτοιμος να υπηρετήσω ουσιαστικά το Μαρούσι»

     Από το χειρουργείο... στον δήμο Αμαρουσίου
Με έντονη κοινωνική προσφορά & παρουσία στα κοινά
Λίγο πριν την αυλαία των εκλογών της Κυριακής 26ης Μαΐου ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πάνος Βραχνός, επικεφαλής του συνδυασμού «ΜΑΡΟΥΣΙ - ΚΑΘΑΡΗ ΓΡΑΜΜΗ»
Όπως λέει ο επιτυχημένος χειρουργός, διευθυντής επί σειρά χρόνων στο τμήμα Κ.Α.Τ. είναι αποφασισμένος να αλλάξει τα πάντα στο πολύπαθο Μαρούσι και να αναλάβει ο ίδιος από τη θέση του Δημάρχου να οδηγήσει το δήμο στην καινούρια εποχή. 
Με όραμα και όρεξη για δουλειά ο χειρουργός γιατρός σήμερα Παρασκευή 24 Μαΐου στις 7:00 μ.μ. έξω από το δημαρχείο Αμαρουσίου μιλά με τους συμπολίτες του στην μεγάλη του προεκλογική συγκέντρωση. 
Με 15ετή παρουσία στα δημοτικά πράγματα θεωρείται ίσως από τους πιο ισχυρούς άντρες της τοπικής Αυτοδιοίκησης με γνώση, εμπειρία, πειθαρχία, συνέπεια λόγων και έργων. 
Η έντονη κοινωνική του προσφορά τον ενέταξε σε ελάχιστο χρονικό διάστημα στους πλέον σημαντικούς ισχυρούς άντρες της τοπικής Αυτοδιοίκησης με εκείνον να βρίσκεται πάντα στο πλευρό ευπαθών κοινωνικών ομάδων προκειμένου να προσφέρει όπου και όποτε χρειαζόταν τις υπηρεσίες του ως γιατρός, μέσα από την έντονη δραστηριότητα των «Γιατρών της Αγάπης»

Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Γ. Καραμέρος:«Με πάθος για την αλλαγή, με Νέο Δήμαρχο να πάμε την πόλη μας μπροστά»!

Μήνυμα Νίκης & Ενότητας από τους Μαρουσιώτες 
από την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση 
Παρουσία εκατοντάδων δημοτών που γέμισαν τον πεζόδρομο της Ερμού και με μια ιδιαίτερα συναισθηματική και ενθουσιώδη ομιλία για το Μαρούσι, ο Γιώργος Καραμέρος, πραγματοποίησε την κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση ως υποψήφιος Δήμαρχος με το συνδυασμό # Ενωμένο Μαρούσι. 
Ευχαρίστησε θερμά και αρκετές φορές τον κόσμο για την συγκινητική υποδοχή επισημαίνοντας από την αρχή ότι η παράταξη # Ενωμένο Μαρούσι δεν λογοδοτεί σε κόμματα και κομματικά στελέχη αλλά μόνο στους ανθρώπους της πόλης. 
«Το ψηφοδέλτιο μας, το ψηφοδέλτιο που γράφει «Ενωμένο Μαρούσι», τόνισε χαρακτηριστικά, δεν φτιάχτηκε σε κομματικά γραφεία και πίσω από κλειστές πόρτες, δημιουργήθηκε στις γειτονιές της πόλης μας».
Τον κ. Καραμέρο προλόγισε η 17χρονη μαθήτρια της Β’ Λυκείου, η Ραλλού Γιαννιού, που πρωταγωνίστησε στο πρόσφατο σποτ του συνδυασμού για την συμμετοχή των νέων που ψηφίζουν για πρώτη φορά στις εκλογές. 
Ο Υποψήφιος Δήμαρχος περιέγραψε στην ομιλία του ένα Μαρούσι όπως πρέπει να γίνει για τα νέους αλλά και τους μεγαλύτερους σε ηλικία. Προέταξε το κεντρικό σύνθημα: 
«Με πάθος για την αλλαγή, με Νέο Δήμαρχο να πάμε την πόλη μας μπροστά». 
Αναφέρθηκε στην προεκλογική περίοδο, τις δυσκολίες, τα «χτυπήματα», τις σκληρές δηλώσεις, εκτιμώντας ότι τελικά οι πολίτες έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους και θα αξιολογήσουν βάσει προγράμματος που μπορεί να εκφράσει την απαίτηση του Μαρουσιώτικου λαού για αλλαγή με νέους ανθρώπους, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «να κριθούμε για τις ιδέες μας, τις προτάσεις μας, το πρόγραμμά μας, για το ποιος μπορεί να εκφράσει την αλλαγή που τόσο έχει ανάγκη η πόλη μας, για να ανοίξουν επιτέλους οι πόρτες του δήμου σε νέους ανθρώπους, για το ποιος έχει το πιο ολοκληρωμένο σχέδιο για την πόλη μας. Ας κριθούμε για το ποιος μπορεί να γυρίσει σελίδα στην πόλη μετά από 13 χρόνια».

«Μαρούσι Μπορείς»:Ο κ. Νώντας, η Μαρίνα & οι «Three and the Koukos Band», στην προεκλογική συγκέντρωση του Συνδυασμού!


Σε μια ζεστή, φιλική βραδιά εξελίχθηκε η προεκλογική συγκέντρωση που οργάνωσε ο συνδυασμός «ΜΑΡΟΥΣΙ ΜΠΟΡΕΙΣ» λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες της Κυριακής.
«Πλήθος» κόσμου, συγκεντρώθηκε στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού, επί της Βασ. Σοφίας,  όπως διαβάζουμε απο το λογαριασμό του υποψηφίου δημάρχου Επαμεινώνδα Γαρδέλη στο facebook... για να δηλώσει την στήριξή του του στο πρόσωπο του υποψηφίου Δημάρχου Αμαρουσίου. 
Ο κόσμος σύμφωνα με την ανάρτηση έλεγε:
Να «Ο δικός μας άνθρωπος, ο Νώντας»(όπως όλοι τον αποκαλούν!!!), επισημαίνοντας παράλληλα ότι  

για περισσότερες από δύο δεκαετίες βρίσκεται καθημερινά δίπλα τους & τα προβλήματά τους, υπηρετώντας με συνέπεια & αυταπάρνηση τον Δήμο Αμαρουσίου.
 Ωστόσο σύμφωνα με φωτορεπορταζ του ιστολογίου Βορείων Προαστίων «www.voreini.gr», στην κεντρική προεκλογική ομιλία του κυρ Νώντα & της σταρ Μαρίνας Σταυράκη - Πατούλη, το παρών έδωσαν μόνο τρεις & ο κούκος ή όπως θάλεγε & ο αείμνηστος Λουκιανός Κηλαηδόνης, το συγκρότημα του Μαρουσσιώτικου λαού  «Three and the Koukos Band»!
Στο μεταξύ σύμφωνα με το ίδιο ιστολόγιο & όχι μόνο, 
Ηδη «Κύκλοι της Ν.Δ. στο Μοσχάτο δήλωσαν ότι η όλη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τις μεθοδεύσεις της  κ. Πατούλη και το εμφανές πλέον μποϊκοτάζ της υποψηφιότητας Αμπατζόγλου από τον απερχόμενο δήμαρχο, προκαλεί το αίσθημα των ψηφοφόρων της ΝΔ».

Μ. Διακολιού:«Aν ενωθούμε όλοι, μπορεί να φέρουμε μεγάλες αλλαγές σε αυτά που μας έχουν μάθει ότι είναι δεδομένα & μη αναστρέψιμα»!

Εξαιρετικής ποιότητας η κεντρική πολιτική ομιλία της υποψήφιας Δημάρχου
Τις τρεις θεμελιώδεις αρχές που, όπως ισχυρίστηκε, την διαφοροποιούν από τους ανθυποψηφίους της, ανέλυσε στην  κεντρική προεκλογική της ομιλία η υποψήφια Δήμαρχος Αμαρουσίου της Δημοκρτικής Συμπαράταξης Πολιτών, με τον Συνδυασμό «Μαρούσι Αδέσμευτη Φωνή με τη Μαίρη Διακολιού», η οποία πραγματοποιήθηκε χθες στον Πυρήνα Τέχνης & πολιτισμού «BABEL» 
Οι αρχές αυτές είναι:
1.Εφαρμογή Μεθόδου
2.Αναδιανομή των πόρων
3.Επανένωση της τοπικής κοινωνίας
1.Για την Εφαρμογή Μεθόδου
«Εμείς έχουμε τρεις θεμελιώδεις αρχές που μας διαφοροποιούν από όλους τους υπόλοιπους συνδυασμούς. 
Μία από αυτές τις αρχές έχει να κάνει με το θέμα της μεθόδου, δηλαδή, δεν περιοριζόμαστε να κάνουμε προγραμματικές διακηρύξεις, αντιθέτως, ερχόμαστε και λέμε ότι οι πολίτες είναι εκείνοι που θα θέσουν τα προβλήματά τους, και είναι η επιστήμη, που θα προσδιορίσει το ποιες λύσεις είναι κατάλληλες για τα προβλήματα που θέτουν οι πολίτες. 

Στηρίζει «ΕΝΟΤΗΤΑ» με δήλωσή του ο Βαγγέλης Γονατάς

Σε ανακοίνωσή του τονίζει τα εξής:
Εκφράζω την υποστήριξή μου στο Λευτέρη Μαγιάκη και το συνδυασμό «Ενότητα, Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι ».
Μεγαλώσαμε και ζήσαμε στο δήμο που για ολόκληρες δεκαετίες  είχε το θλιβερό προνόμιο να αποτελέσει το  μοντέλο αυτού που οδήγησε σε αυτό που ζούμε σήμερα, φυσικά όχι μόνο ή κυρίως στο Μαρούσι.
Ζήσαμε την τοπική μεγάλη ιδέα του Ολυμπιακού Δήμου και στη συνέχεια των απόβλητων που άφησε  στο καταθλιπτικό σκηνικό της μνημονιακής Ελλάδας.
Την ίδια στιγμή στη μεγάλη γειτονιά του κόσμου, η μεγάλη αυτοκρατορία των ΗΠΑ και το ευρωπαϊκό τους υποκατάστημα, βάζουν νέες φωτιές στον πλανήτη. 
Η δεύτερη πατρίδα μου η Κούβα, η Βενεζουέλα, η Λατινική Αμερική και όλοι οι μαχόμενοι για την αξιοπρέπειά  λαοί,  μπαίνουν για άλλη μια φορά στο στόχαστρο της αυτοκρατορίας.

Ενθαρρυντική η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ»


Με πολύ μεγάλη επιτυχία & θερμότατο κλίμα η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού « ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ & ΕΡΓΟ για το ΜΑΡΟΥΣΙ», η οποί πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.
Την συγκέντρωση προλόγισε ο ομότιμος καθηγητής της Παντείου και σκηνοθέτης Γιάγκος Ανδρεάδης με θέμα «Μαρούσι και  Πολιτισμός».
Ακολούθησε η προεκλογική ομιλία του επικεφαλής του συνδυασμού & υποψήφιου Δημάρχου Λευτέρη Μαγιάκη ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους υποψηφίους του συνδυασμού και όλους τους φίλους και φίλες της παράταξης που για μια ακόμα φορά του έκαναν την τιμή να διεκδικήσει το αξιωμα του Δημάρχου στη πόλη μας,
εξέφρασε προς όλους τους παριστάμενους εκπροσώπους πολιτικών κομμάτων και κινήσεων που στηρίζουν το συνδυασμό τη βαθιά του ικανοποίηση για το σεβασμό που δείχνουν στην αυτονομία και ανεξαρτησία της παράταξης.Το ψηφοδέλτιο  απαρτίζεται από πολίτες  διαφόρων πολιτικών και ιδεολογικών προελεύσεων
Συμμετέχουν  επίσης και δύο αυτοδιοικητικές παρατάξεις. 
Το ΕΝΙΑΙΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ (ΕΝΑΜ) & ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΑΙΡΕΤΩΝ
Όπως τόνισε «αυτή η ενότητα είναι και το μεγαλύτερο κέρδος σε αυτή την προσπάθεια. Που θα μας επιτρέψει να αρθρώσουμε τεκμηριωμένο λόγο και δράση για τα προβλήματα .
Να αναδείξουμε το ρόλο του δημότη.
Σε αντιπαράθεση με την παραγοντοποίηση της τοπικής αυτοδιοίκησης
που γνωρίζουμε από πρώτο χέρι στο Μαρούσι.

Εξοπλισμένα με κάδους ανακύκλωσης & «Χαρτοφάγους», τα Εκλογικά Κέντρα της Βόρειας Αθήνας!

Με κάδους ανακύκλωσης χαρτιού και «Χαρτοφάγους» θα εξοπλίσει η Περιφερειακή Ενότητα Βορείου Τομέα Αθηνών,  εκλογικά κέντρα της Βόρειας Αθήνας, στο πλαίσιο του προγράμματος "Έλα στον Κύκλο μας - Ούτε ένα χαρτί πεταμένο"  της Περιφέρειας Αττικής και του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΣΔΝΑ)
«Η  «μάχη» των εκλογών δεν πρέπει να συμπαρασύρει κανέναν από την καθημερινή «μάχη» για την ανακύκλωση και την προστασία του περιβάλλοντος. 
Η κίνηση δεν είναι συμβολική αλλά ουσιαστική,  ενώ μετά το πέρας της διαδικασίας το προσωπικό του ΕΔΣΝΑ θα φροντίσει να συλλέξει προς ανακύκλωση το υλικό από τα εκλογικά κέντρα. 
Πρέπει το μήνυμα της ανακύκλωσης να είναι ηχηρό και σε αυτήν τη διαδικασία. 
Όλες αυτές οι τεράστιες ποσότητες χαρτιού που κάθε φορά μένουν στα εκλογικά κέντρα (ψηφοδέλτια κλπ), δεν είναι για πέταμα. 

Στις 8:00 μ.μ. στον Πεζόδρομο της Ερμού η κεντρική πολιτική ομιλία του Θ. Αμπατζόγλου

Η Κεντρική Πολιτική Ομιλία θα μεταδοθεί ζωντανά
                         (live streaming), από τις σελίδες του συνδυασμού

Στις 7:00 μ.μ. έξω από το Δημαρχείο Αμαρουσίου, η κεντρική προεκλογική ομιλία του Πάνου Βραχνού

Στις 8:00 μ.μ. στην πλατεία Ηρώων η κεντρική προεκλογική ομιλία του Γ. Νικολαράκου

Στις 8:30 μ.μ. στην Πλατεία Κασταλίας η κεντρική ομιλία του Κώστα Ρώτα

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Κεντρο-Δεξιάς

Τα πρωτοσέλιδα των κεντρώου Τύπου

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Τσιπρο - αριστεράς

Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Οι «Green Eye» το Σάββατο στις 10:00 μ.μ. στη «Babel»!!!

Πάνος Βραχνός:Την Κυριακή όλα αλλάζουν στο Μαρούσι, με καθαρή στρατηγική, καθαρή πρόταση, καθαρή γραμμή

Έιμαι έτοιμος να αναλάβω τα ηνία του δήμου Αμαρουσίου!
Λίγο πριν την αυλαία των εκλογών της Κυριακής 26ης Μαϊου ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πάνος Βραχνός, επικεφαλής του συνδυασμού «ΜΑΡΟΥΣΙ-ΚΑΘΑΡΗ ΓΡΑΜΜΗ» μιλσε στη «Νέα Σελίδα» .
Δήλωσε έτοιμος να αναλάβει τα ηνία του δήμου και αποφασισμένος να οδηγήσει το Μαρούσι στη νέα εποχή. Την Παρασκευή 24 του μήνα στις 7 το βράδυ έξω από το δημαρχείο Αμαρουσίου πραγματοποιείται η κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση.
«Είμαι αυτοδιοικητικός και παρών στον Δήμο Αμαρουσίου εδώ και δεκαπέντε χρόνια. 
Αγωνίζομαι για αυτήν την πόλη με πάθος, σεμνότητα. 
Δεν ξύπνησα ένα πρωί και είπα διεκδικώ τον Δήμο. 
Όλα αυτά τα χρόνια παλεύω για να γίνει αυτός ο Δήμος πρότυπο. 
Και όταν είδα πως αυτό το όραμά μου δεν το μοιράστηκαν άλλοι, ένιωσα ότι έπρεπε να πάρω την κατάσταση στα χέρια μου. Μου το ζητούσαν επίμονα οι ίδιοι οι πολίτες του Δήμου. 
Το θεώρησα καθήκον μου να παλέψω γι’ αυτά που πρέπει και να αλλάξω την εικόνα της πόλης. 
Είμαι έτοιμος και σίγουρος ότι όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε. 
Στις 26 Μαΐου όλα αλλάζουν στο Μαρούσι, με καθαρή στρατηγική, καθαρή πρόταση, καθαρή γραμμή

Στις 8:30 μ.μ. στον πεζόδρομο της Ερμού, η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Γ. Καραμέρου

Στις 7:30 μ.μ. στη «BABEL» η κεντρική προεκλογική ομιλία της Μ. Διακολιού

Στις 8:00 μ.μ. η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Νώντα Γαρδέλη

Στις 8:00 μ.μ. στην πλατεία Μικρασιατών η Κεντρική Προεκλογική Ομιλία της Δήμητρας Κεχαγιά

Τι θα επιλέξουμε στις εκλογές της Κυριακής για το Μαρούσι;


Ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά στους υποψηφίους δημάρχους & δημοτικούς συμβούλους του Αμαρουσίου.
Από το προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο & δη την ομάδα του απερχομένου Δημάρχου Γ. Πατούλη, «γεννήθηκαν» τρεις υποψήφιοι Δήμαρχοι και αντίστοιχοι συνδυασμοί: 
Του Παναγιώτη Βραχνού, του Επαμεινώνδα Γαρδέλη & του Κώστα Ρώτα. 
Ο Ε. Γαρδέλης έλαβε τελικώς & βαρύτιμον «προίκα», την σύζυγο του πρώην δημάρχου Μαρίνα Σταυράκη - Πατούλη, ως συνυποψήφια & – όπως φαίνεται σε όλη την επικοινωνιακή τους καμπάνια – από κοινού συνιδιοκτήτρια & ισότιμη με τον επικεφαλής του συνδυασμού.
Με τον Παναγιώτη Βραχνό συντάχθηκαν οι πρώην «Πατουλικοί»: 
Ν. Πέππας, Ε. Λέκκα - Καλαντζάκη και Α. Βελής. 

«Βαριά χαρτιά» θα έλεγε κανείς.
Ο «δαχτυλιδάτος» υποψήφιος της Ν.Δ. Θόδωρος Αμπατζόγλου πήρε τη μερίδα του λέοντος της ομάδας Πατούλη, με τους:
Δ. Σμυρνή, Β. Κάββαλο, Σ. Σταθούλη, Σ. Τσιπουράκη, Γ. Ζήκο, Ρ. Χαλιώτη, Ε. Κατσιγιάννη, Κ. Αντωνόπουλο, Π. Κόνιαρη, Μ. Παπαδόπουλο και Ε. Βλάχου-Σταματάκη. 
Οι «παλαιοί» & «δοκιμασμένοι» αντιστοιχούν στο 20% του ψηφοδελτίου Αμπατζόγλου. 
Καμιά έκπληξη!!!
Αριστερότερα κοιτώντας, βλέπουμε διάσπαση της παράταξης του Ε. Λευτέρη Μαγιάκη, με διαρροές προς τον «νέο» – εκ περιφερείας Δούρου προερχόμενο – Γιώργο Καραμέρο. 
Στην οτομοτρίς για Λιανοκλάδι επιβιβάσθηκαν Π. Κούκουζας, Δ. Κουτσουβέλης και Κ. Βλάχος. 
Δεν ξεχνάμε και την συμπαθή «αντάρτισσα» Μαίρη Διακολιού που ηγείται δικού της ψηφοδελτίου για τη δημαρχία, ενώ και ο κ. Μαγιάκης κατέρχεται επίσης, απτόητος, με ανανεωμένη σύνθεση και σταθερές απόψεις, ως υποψήφιος δήμαρχος.

Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Οψόμεθα…

Δεδομένο 1: Όταν ο Τσίπρας δεν λέει ψέματα λέει το αντίθετο από εκείνο που κάνει. 
Για παράδειγμα η πιο αναξιοπρεπής πράξη των τελευταίων δεκαετιών ήταν η φόρα παρτίδα και απολύτως ξετσίπωτη απόπειρα εξαγοράς συνειδήσεων με τη λεγόμενη 13η σύνταξη. 
Αυτό ο Τσίπρας το ονόμασε ωδή στην «αξιοπρέπεια των συνταξιούχων»!!
Συνειδήσεις που εξαγοράζονται υπήρχαν και θα υπάρχουν πάντα. 
Ο πέλεκυς όμως είναι πιο βαρύς για τον εκμαυλιστή, για εκείνον που τις εξαγοράζει, για εκείνον που παίζει με τον πόνο των «πολλών». 
Που μάλιστα ο ίδιος έχει προκαλέσει.
Δεδομένο 2. 
Ο «ψυκτιΚούλης» (κατά το προσφυές του διαδικτύου) κάνει ό,τι μπορεί για να μειώσει τη διαφορά του απ’ τις επιδόσεις της κυρίας Μεγαλοοικονόμου. 
Αξιοπερίεργο! 
Ήδη τα καπετανάτα (το σύνολο των οποίων αποτελεί τη Ν.Δ.) αλληλοσφάζονται για αλληλοκατηγορούνται για την επιβράδυνση του κεντροδεξιού βηματισμού.
Κάθε μέρα αναρωτιόμαστε τι «γκάφα» θα κάνει σήμερα ο Κούλης για να δώσει φιλί ζωής στον Τσίπρα. Περίεργον! 
Να πρόκειται περί αγνής περίπτωσης βλακείας ή οι Αμερικανοί δεν έχουν εγκαταλείψει ακόμα τον πρωθυπουργό και κάνουν τον Κούλη κράτει; 
Πάντως τα κουλά του Κούλη είναι ανεκδιήγητα και προοιωνίζονται διακυβέρνηση τύπου Τσίπρα.
Παρά ταύτα, πολλοί συμπολίτες μας επιμένουν να προβληματίζονται ποιόν καλύτερο χειρότερο να διαλέξουν. 
Αυτή άλλωστε είναι και η ουσία του δικομματισμού: να σε ξεσκίζει η κ. Μέρκελ ή η κ. Μέρκελ;

Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να εξαφανιστεί!!!


Όταν ο πρωθυπουργός και τα στελέχη του μιλάνε για αριστερά με πιάνουν τα γέλια. 
Ο ΣΥΡΙΖΑ χωρίς τον Τσίπρα δεν υπάρχει. Αυτή είναι και η μεγάλη διαφορά του 2015 με το σήμερα. Το 2015 ο κόσμος ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ ως το νέο που έρχεται να δώσει άλλη προοπτική στη χώρα. 
Ήταν ρεύμα. Σήμερα ο κόσμος που ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ ψηφίζει Τσίπρα. 
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει σαν πόλος έλξης. 
Δεν είναι τυχαίο που όλη η προεκλογική εκστρατεία του στηρίζεται αποκλειστικά στον πρωθυπουργό. 
Μόνο αυτός πουλάει.
Μια απλή ματιά στα άλλα κόμματα δείχνει την κατάντια της άλλοτε πρωταγωνιστικής ανανεωτικής αριστεράς στα γράμματα, τον πολιτισμό και τον έλλογο λόγο. 

Η ΝΔ, ακόμα κι αν αλλάξει αρχηγό αντιπροσωπεύει σταθερά το 30% minimum των ψηφοφόρων. 
Το ΠΑΣΟΚ, και χωρίς Φώφη έχει μια βάση μεταξύ 6% και 11% με το «εκσυγχρονιστικό» Ποτάμι. Έχει στελέχη πρώτης γραμμής. 
Το ΚΚΕ, είτε με Κουτσούμπα γραμματέα είτε με οποιονδήποτε εκλέξει το κόμμα έχει σταθερά μια βάση από 5,5% μέχρι 7%. 
Η Χρυσή Αυγή είτε με Μιχαλολιάκο, είτε με Κασιδιάρη, είτε με Λαγό είτε με οποιονδήποτε άλλο έχει ένα σώμα από 7%-10% φασίστες, που πηγαινοέρχονται στους χώρους της δεξιάς από όπου προέρχονται.
Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καταντήσει κόμμα Λεβέντη και Καμμένου. 
Ένα προσωποπαγές όργανο που στηρίζει την ύπαρξή του στη γοητεία που ασκεί ακόμα ο αρχηγός του σε ένα μεγάλο ποσοστό ψηφοφόρων. 
Ως αριστερό κόμμα είναι ανύπαρκτο. Δεν έχει βάση.