Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

«Μαρούσι Μπορείς»:Ο κ. Νώντας, η Μαρίνα & οι «Three and the Koukos Band», στην προεκλογική συγκέντρωση του Συνδυασμού!


Σε μια ζεστή, φιλική βραδιά εξελίχθηκε η προεκλογική συγκέντρωση που οργάνωσε ο συνδυασμός «ΜΑΡΟΥΣΙ ΜΠΟΡΕΙΣ» λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες της Κυριακής.
«Πλήθος» κόσμου, συγκεντρώθηκε στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού, επί της Βασ. Σοφίας,  όπως διαβάζουμε απο το λογαριασμό του υποψηφίου δημάρχου Επαμεινώνδα Γαρδέλη στο facebook... για να δηλώσει την στήριξή του του στο πρόσωπο του υποψηφίου Δημάρχου Αμαρουσίου. 
Ο κόσμος σύμφωνα με την ανάρτηση έλεγε:
Να «Ο δικός μας άνθρωπος, ο Νώντας»(όπως όλοι τον αποκαλούν!!!), επισημαίνοντας παράλληλα ότι  

για περισσότερες από δύο δεκαετίες βρίσκεται καθημερινά δίπλα τους & τα προβλήματά τους, υπηρετώντας με συνέπεια & αυταπάρνηση τον Δήμο Αμαρουσίου.
 Ωστόσο σύμφωνα με φωτορεπορταζ του ιστολογίου Βορείων Προαστίων «www.voreini.gr», στην κεντρική προεκλογική ομιλία του κυρ Νώντα & της σταρ Μαρίνας Σταυράκη - Πατούλη, το παρών έδωσαν μόνο τρεις & ο κούκος ή όπως θάλεγε & ο αείμνηστος Λουκιανός Κηλαηδόνης, το συγκρότημα του Μαρουσσιώτικου λαού  «Three and the Koukos Band»!
Στο μεταξύ σύμφωνα με το ίδιο ιστολόγιο & όχι μόνο, 
Ηδη «Κύκλοι της Ν.Δ. στο Μοσχάτο δήλωσαν ότι η όλη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τις μεθοδεύσεις της  κ. Πατούλη και το εμφανές πλέον μποϊκοτάζ της υποψηφιότητας Αμπατζόγλου από τον απερχόμενο δήμαρχο, προκαλεί το αίσθημα των ψηφοφόρων της ΝΔ».
 Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Μαρούσι πλέον συζητιέται ανοιχτά η πιθανότητα κρυφών συνεννοήσεων μεταξύ της ομάδας Πατούλη & του κ. Γ. Καραμέρου.  
Το σίγουρο είναι ότι ελάχιστοι εκ των υποψηφίων στο Μαρούσι εμφανίζονται ξεκάθαροι απέναντι στους πολίτες
Τα γεγονότα αυτά έκαναν τον ΣΥΡΙΖΑ & την «πανταχού απούσα» Ρένα Δούρου να βγουν από το καβούκι τους  & πλέον θρασύτατα (εκεί που διαφορά άγγιζε κοντά τις 20 μονάδες),  & να δηλώνουν ωμά ότι διεκδικούν πρωτιά στην Περιφέρεια Αττικής!
Ο γνωστός τοις πάσι ΣΥΡΙΖΟΦΡΩΝ «δημοσιογράφος» Γιάννης Στρατάκης, σημειώνει στο «www.nooz.gr»:
«...Ο κ. Πατούλης παρά το γεγονός οτι στηρίχθηκε από την ΝΔ για να διεκδικήσει την Περιφέρεια Αττικής, φαίνεται ωσάν να μην έχει ακόμα συμβιβαστεί με την ιδέα ότι δεν θα είναι αυτός υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, με αποτέλεσμα να δείχνει «ανυπακοή» στην επίσημη γραμμή της ΝΔ για στήριξη υποψηφίων δημάρχων στην Αττική, όπως επί παραδείγματι στο Δήμο Αμαρουσίου όπου ανέλαβε την πρωτοβουλία να παραστεί και να απευθύνει χαιρετισμό σε εκδήλωση του υποψηφίου δημάρχου Επαμεινώνδα Γαρδέλη, ο οποίος είναι απέναντι στον επίσημο υποψήφιο της ΝΔ. Βεβαίως ο λόγος του «αντάρτικου», είναι ότι η σύζυγος του κ. Πατούλη είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο συνδυασμό του κ. Γαρδέλη.
Στην ΝΔ πνέουν τα μένεα κατά του κ. Πατούλη καθώς θεωρούν ανεπίτρεπτο το γεγονός, ότι ενώ ο ίδιος είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης με το χρίσμα του κόμματος, εν τούτοις επιλέγει να στηρίζει υποψήφιο δήμαρχο και μάλιστα σε ένα μεγάλο δήμο της Αττικής που αντιμάχεται τον επίσημο γαλάζιο υποψήφιο.
 Όλα αυτά έχουν αντίκτυπο και στους ψηφοφόρους της περιφέρειας καθώς, πέραν των κομματικών ζητημάτων, τίθεται ένα σοβαρό ζήτημα που έχει να κάνει με το πώς ο κ. Πατούλης ιεραρχεί και διαχειρίζεται γενικότερα τα  πράγματα. 
Είναι λογικό λοιπόν να γίνεται η σύγκριση ανάμεσα στην Ρένα Δούρου και στον Γιώργο Πατούλη, ενώ επιπλέον στις τηλεοπτικές τους αναμετρήσεις η κ. Δούρου και ανεξάρτητα από κομματικές συμπάθειες και αντιπάθειες της αναγνωρίζεται η άριστη γνώση των ζητημάτων της περιφέρειας, η συγκρότηση που διαθέτει, ο δυναμισμός και η ακεραιότητα της, καθώς όλα αυτά τα χρόνια που ήταν επικεφαλής της Περιφέρειας,  όχι μόνο δεν ακούστηκε το παραμικρό για την διαχείριση των οικονομικών πόρων, αλλά απεναντίας ακόμα και κομματικοί της αντίπαλοι αναγνωρίσουν την χρηστή άσκηση των καθηκόντων της.Δεν είναι λοιπόν καθόλου απίθανο η κ. Δούρου να καλύψει την μικρή διαφορά που την χωρίζει από τον κ. Πατούλη και να περάσει μπροστά και μάλιστα με διαφορά»!!!
                                            € ●► « » ◄ ▼▲  $  €  $  ●►  ▲▼◄ « » ●► € € 
Σε ότι αφορά  αυτην καθ΄ αυτήν την ομιλία του Νώντα Γαρδέλη τόνισε μεταξύ άλλων:
Οι νέοι σε ηλικία ψηφοφόροι αποτελούν ένα προσωπικό στοίχημα για τον επικεφαλής του συνδυασμού «ΜΑΡΟΥΣΙ ΜΠΟΡΕΙΣ», υποψήφιο Δήμαρχο Αμαρουσίου, Επαμεινώνδα Γαρδέλη.

«Προτάσσοντας τη συμμετοχή και τη συνεργασία, καλούμε όλους του νέους Μαρουσιώτες, τους 17άρηδες που έχουν για πρώτη φορά δικαίωμα ψήφου στις εκλογές της 26ης Μαϊου αλλά και τους μεγαλύτερους που απογοητευμένοι από την πολιτική προτιμούν την αποχή, να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες την Κυριακή και να μας στηρίξουν, για να αποκτήσουν τη δική τους φωνή στον Δήμο Αμαρουσίου»,είπε ο κ. Γαρδέλης.
Αναφορικά με τις άμεσες προτεραιότητες του «ΜΑΡΟΥΣΙ ΜΠΟΡΕΙΣ», γνωστοποίησε ότι είναι, η δημιουργία Δημοτικού Συμβουλίου Εθελοντών ηλικίας μέχρι 25 χρονών, μέσω του οποίου οι νέοι θα έχουν τη δυνατότητα να αυτο-οργανώνονται, να λαμβάνουν αποφάσεις για την πόλη που θέλουν και να επιβλέπουν την υλοποίηση τους, μακριά από κόμματα και ιδεολογίες.
Παράλληλα, το πρόγραμμα του συνδυασμού περιλαμβάνει μια σειρά παρεμβάσεων που στόχο έχουν να προσφέρουν στη νέα γενιά διεξόδους δημιουργικής εκτόνωσης σε ένα ασφαλές περιβάλλον μέσα από:
●►Τη δημιουργία νέων αθλητικών εγκαταστάσεων και τη βελτίωση των υφιστάμενων, με «υιοθεσίες» Δημόσιων Χώρων και Πρασίνου, από ιδρύματα και ιδιώτες.
●►Την προσφορά περισσότερων χώρων ελεύθερης δραστηριότητας.
●►Τον φωτισμό δρόμων και πλατειών, με λαμπτήρες LED αυξημένης φωτεινότητας, που θα αποτρέπουν από παράνομες δραστηριότητες, αφού στο φως δεν χωράνε «σκοτεινές» πράξεις.                                                   €  € ●► « » ◄ ▼▲  $  €  $  ●►  ▲▼◄   ●► € € 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου