Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Η δηµοσκοπική εικόνα στην Περιφέρεια Αττικής

         Πρώτος με διαφορά, ο Γιώργος Πατούλης
Το 51,7% εκτιµά ότι νικητής θα είναι ο κ. Πατούλης, έναντι 12,7% που πιστεύει ότι θα επικρατήσει η νυν περιφερειάρχης και 6,6% που θεωρεί πιο πιθανή την επικράτηση του κ. Σγουρού
Μία εβδοµάδα πριν από τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών και η δηµοσκοπική εικόνα που έχει καταγραφεί στην Περιφέρεια Αττικής από την έναρξη σχεδόν της προεκλογικής εκστρατείας των υποψήφιων περιφερειαρχών έχει καταγράψει µικρές µόνο διακυµάνσεις. 
Την εικόνα αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει και η νέα έρευνα της Innovation Metrisis Poll, που πραγµατοποιήθηκε το διάστηµα 13-15 Μαΐου.
Η υποψηφιότητα του προέδρου της ΚΕ∆Ε και δηµάρχου Αµαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, διατηρείται σταθερά στην πρώτη θέση, ενώ η σηµερινή περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα ∆ούρου, θα παλέψει για τη δεύτερη θέση µε τον προκάτοχό της, Γιάννη Σγουρό, ξεκινώντας µε ένα µικρό αλλά σχετικά σταθερό προβάδισµα. 

Τα ψέμματα Σγουρού για το Δήμο Αμαρουσίου δεν έχουν ούτε τέλος, ούτε όριο!!!

Ο κ. Σγουρός ως Περιφερειάρχης Αττικής, δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ για τα ζητήματα του Δήμου Αμαρουσίου. 
Ελάχιστα έργα εκτελέστηκαν στη διάρκεια της θητείας του από την Περιφέρεια Αττικής στο Μαρούσι , κι αυτά ήταν αποτέλεσμα της επίμονης διεκδίκησης του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη.
Σήμερα, ως υποψήφιος Περιφερειάρχης, χρησιμοποιεί fake ειδήσεις και στοιχεία για το Δήμο Αμαρουσίου, με προφανή στόχο να πλήξει το κύρος και την αξιοπιστία του Δημάρχου της πόλης και υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής.
Όσα ψέματα και να πει, όσα fake στοιχεία και να παρουσιάσει, δεν πρόκειται να πετύχει το στόχο του. 
Η Αλήθεια πάντα κερδίζει. 
Το φως νικά πάντα το σκοτάδι.
Στα ψέματα του κ. Σγουρού απαντάμε με αλήθειες.
1.Δεν υπάρχει καμία κρυμμένη έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για το Δήμο Αμαρουσίου, στην οποία να υπάρχουν επιβαρυντικές αναφορές για το μοντέλο διαχείρισης του Δήμου. 
Ο Δήμος Αμαρουσίου ελέγχεται σε τακτική βάση από το Ελεγκτικό Συνέδριο, αλλά κι από ανεξάρτητους ελεγκτές και δεν έχει προκύψει κανένα πρόβλημα.
2.Δεν υπάρχει καμία έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, που να αφορά τα κληροδοτήματα του Δήμου Αμαρουσίου. 
Όσοι πληροφόρησαν τον κ. Σγουρό γι αυτό το ζήτημα, προφανώς τον ξεγέλασαν.

Κατά μέτωπο επίθεση στον Γ. Πατούλη από τον Γ. Σγουρό!

Αφερέγγυα η υποψηφιότητα Πατούλη για την Περιφέρεια Αττικής!
Με μια ανακοίνωση κόλαφο, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός κάνει λόγο για αφερέγγυα υποψηφιότητα του Γιώργου Πατούλη στην Περιφέρεια. 
Όπως αναφέρει, έχει σοβαρά προβλήματα στο Δήμο Αμαρουσίου, καθώς έχει σοβαρές καταγγελίες απλήρωτων και ανασφάλιστων επί 3ετία εργαζομένων.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Σγουρού:
«10+1 καυτά ερωτήματα για την οικονομική διαχείριση στον Δήμο
Σοβαρές καταγγελίες απλήρωτων και ανασφάλιστων επί 3ετία εργαζομένων. 
Πλήθος πολύ σοβαρών ερωτημάτων που δείχνουν ότι δεν υπάρχουν εχέγγυα αξιοπιστίας της υποψηφιότητας του κ. Πατούλη στην Περιφέρεια Αττικής, προκύπτουν μετά την πορισματική έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου που διενήργησε έλεγχο στα οικονομικά του Δήμου Αμαρουσίου.
Τα ερωτήματα αυτά συμπληρώνονται από καταγγελίες για ανασφάλιστους και απλήρωτους εργαζομένους επί 3ετία σε Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις, που ασφαλώς συνιστά ευθεία παραβίαση της εργατικής νομοθεσίας.
Πλέον ο κ. Πατούλης οφείλει να πάψει να κρύβεται και να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις στα ερωτήματα που έχουν τεθεί αλλεπάλληλες φορές :
●►Γιατί κρύβει την πρόσφατη έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για την οικονομική διαχείριση του δήμου του; Να μας πει τώρα, τι αναφέρει η έκθεση.
●►Τι κρύβει η έκθεση για τα κληροδοτήματα του Δήμου και τη διαχείρισή τους τα τελευταία 12 χρόνια της θητείας του στο Μαρούσι;
●►Γιατί ζητείται από το πόρισμα του Ελεγκτικού Συνεδρίου να πραγματοποιηθεί φυσική απογραφή για την επιβεβαίωση της ύπαρξής τους;
●►Γιατί δεν υπέβαλε ο Δήμος δηλώσεις στην εφορία εδώ και 10 χρόνια και αν καταβλήθηκαν όπως υποστηρίζει ο αντιδήμαρχος χρήματα, τότε γιατί δεν έφτασαν ποτέ στην εφορία;

Με περισσό θράσος η Ρένα Δούρου ... «Παρούσα» στις Περειφερειακές εκλογές!

Με το βίντεο για το Μάτι στο οποίο πρωταγωνιστεί η Περιφερειάρχης Αττικής, το θράσος της γίνεται πλέον παροιμιώδες. 
Ιδίως αν αναλογιστεί κανείς ότι φαίνεται να σκηνοθετήθηκε όχι από την ανάγκη της για αλήθεια, αλλά από μια ποταπή πολιτική στόχευση: να καταφέρει να φτάσει ως τη β' Κυριακή
Αρχικά ήταν μια «στραβή» στη βάρδιά της. 
Εκατόν τόσοι νεκροί που πήγαν και πέθαναν και στράβωσαν μια δουλειά. 
Μετά ήταν ότι την πολεμούσαν επειδή είναι γυναίκα. 
Την κατηγορούν για ανθρωποκτονία κατά συρροήν επειδή είναι γυναίκα. 
Τώρα ήρθε η ώρα του Θεού: 
«Το πότε θα ξεσπάσουν οι επόμενες φωτιές εξαρτάται από ανώτερες δυνάμεις», λέει και δείχνει ψηλά. 
Η πολιτικός. 
Η γυναίκα. 
Η θεούσα. Και πάντα θεατράλε, με το μάτι υγρό, με ένα δάκρυ που μόλις διστάζει να μεγαλώσει ώστε να κυλήσει στο μακιγιαρισμένο μάγουλο. 
Απίστευτο θράσος:
 η Δούρου με φόντο τα καμένα στο Μάτι μάς καλεί σε debate - ψυχανάλυση! Πατήστε εδώ Το σποτ με το οποίο η Ρένα Δούρου μας προσκαλεί να τής εκφράσουμε τον θυμό μας — και αυτή, ψυχοπονιάρα ούσα θα μας ακούσει, λέει, θα απαλύνει τον πόνο μας, θα μας απαντήσει— είναι ένα μνημείο πολιτικού θράσους, χαρακτηριστικό του κόμματος που την ανέδειξε. 
Η περιφερειάρχης Αττικής που όφειλε να διατάξει εκκένωση στο Μάτι, καθώς η καταστροφική φωτιά έπληττε δύο διαφορετικούς Δήμους, και δεν το έκανε, επικαλείται τον Θεό, την κλιματική αλλαγή, τα 40 χρόνια του παλαιού πολιτικού «καθεστώτος» και κάποιους αόρατους «τοξικούς» εχθρούς που:

Με παροιμιώδες θραSOS, η Ρενα Δούρου ανήρτησε βίντεο για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι!

Προ-Καλεί δε τον Γ. Πατούλη σε ντιμπέιτ  & «δεσμεύεται» 
να απαντήσει στις «πιο σκληρές ερωτήσεις» των πολιτών!
Απαντήσεις σε ερωτήματα πολιτών, ζωντανά μέσω Facebook, δηλώνει πως θα δώσει η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών 2019, ενώ καλεί σε ντιμπέιτ τον Γιώργο Πατούλη.
Σε σποτ που ανήρτησε στο YouTube και φέρει τον τίτλο 
«Ο Αγώνας για την Αλήθεια Ξεκινάει», η Ρένα Δούρου αναφέρεται στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, λέγοντας ότι έμεινε σιωπηλή σε όσες κατηγορίες άκουσε και τώρα καλεί τους πολίτες να της θέσουν τις «πιο σκληρές ερωτήσεις». 
Η επικοινωνία με τους πολίτες θα γίνει στις 21 Μαΐου, στις 6 το απόγευμα.
«Δεν σταματάω να αγωνίζομαι. Διαλέγω να παλέψω: να σας κοιτάξω στα μάτια και να απαντήσω στις πιο σκληρές σας ερωτήσεις. 
Μεγάλωσα μαθαίνοντας να μην ζητάω τίποτα και ποτέ, αλλά τώρα θέλω να ζητήσω κάτι: 
Εάν είστε θυμωμένοι, ελάτε να μου μιλήσετε για το θυμό σας. 
Θα σας απαντήσω μόνο με αλήθεια για οτιδήποτε σχετικό με την τραγωδία», αναφέρει η κ. Δούρου στο βίντεο.
Στο ίδιο βίντεο, η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής καταγγέλλει ότι πριν από περίπου έναν μήνα κάτοικοι από το Μάτι έλαβαν ένα τραγούδι σε «ένα αισχρό μήνυμα, που υποτίθεται ότι στάλθηκε από το προσωπικό μου τηλέφωνο». Επρόκειτο για το τραγούδι «Δώσε μου φωτιά» του Μητροπάνου, σύμφωνα πάντα με την κ. Δούρου.

«Θεσιθήρα & ανήθικο» χαρακτήρισε τον Πατούλη, η «πανταχού απούσα» Ρένα Δούρου!

Mια σκληρή αντιπαράθεση είχαν οι υποψήφιοι για την Περιφέρεια Αττικής, Ρένα Δούρου και Γιώργος Πατούλης στην εκπομπή Open Mind με την Έλκη Στάη.
Στις επιθέσεις του κυρίου Πατούλη, η Ρένα Δούρου εξέδωσε μια πολύ σκληρή ανακοίνωση ενατίον του σημερινού Δημάρχου Αμαρουσίου.
«Ο κ. Πατούλης, τονίζει η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου, πέταξε επιτέλους τη μάσκα & αποκαλύφθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN.
Είναι ο εντολέας και ταυτοχρόνως ο εκτελεστής σε όλη τη χυδαία υπόθεση-επίθεση πολιτικού πλιάτσικου και τυμβωρυχίας πάνω στη μνήμη και πάνω στα μνήματα των νεκρών της εθνικής τραγωδίας στο Μάτι.
Είναι ο εντολέας και ταυτοχρόνως ο εκτελεστής σε όλη τη χυδαία υπόθεση-επίθεση δολοφονίας χαρακτήρων των αντιπάλων.
Ο κ. Πατούλης είναι ο υποψήφιος της Ανατολικής Αττικής που έστειλε μαζικά SMS σε κατοίκους της Ανατ. Αττικής.
Ο κ. Πατούλης είναι το ανώνυμο, μισθωμένο troll στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που αναρτά και σχολιάζει με σεξιστικές ύβρεις και υπονοούμενα.
Ο κ. Πατούλης είναι ο επώνυμος υποψήφιος μπροστά από τους ανώνυμους συνεργάτες, οι οποίοι λειτουργούν – κατ’ εντολή και για λογαριασμό του – ως μαφία και υπόκοσμος της μαύρης προπαγάνδας.
Και αν έχει υποψηφίους, με όνομα και επώνυμο, οι οποίοι εναγκαλίζονται με τη Χρυσή Αυγή και τον Μιχαλολιάκο σε εκδηλώσεις τους, ή σέρνουν στην πλάτη πρωτόδικες καταδίκες για απάτες, ή κάνουν προκλητικές καμπάνιες-υπερπαραγωγές αξίας δεκάδων -μπορεί και παραπάνω- χιλιάδων ευρώ, με μαύρο χρήμα προφανώς καθώς υπάρχει πλαφόν, δεν θέλει κανείς να φανταστεί ποιοι είναι οι ανώνυμοι συνεργάτες!

Επίσκεψη Θεόδωρου Αμπατζόγλου στα «Ηπειρώτικα»

«Στο Μαρούσι της Νέας Εποχής όλες οι Γειτονιές θα αναπτυχθούν ισότιμα»
Επίσκεψη στα «Ηπειρώτικα» και ενημερωτική συνάντηση, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14 Μαϊου,  του επικεφαλής του Συνδυασμού «Μαρούσι Νέα Εποχή» Θεόδωρου Αμπατζόγλου και του συνόλου των υποψηφίων, με τους κατοίκους της περιοχής.
Συζητήθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν την περιοχή (Σχέδιο Πόλης, διευθέτηση ρέματος Σαπφούς , διανοίξεις οδών, παιδική χαρά, εκκλησία, πεζοδρόμια κ.α.)
Ο κ. Αμπατζόγλου αφού χαρακτήρισε τη περιοχή ως «αδικημένη» περιέγραψε τις βασικές αρχές του προγράμματος και τις προτεραιότητες για τη συγκεκριμένη περιοχή.

Η Διαχείριση των Αστικών Απορριμμάτων στο Δήμο Αμαρουσίου, 1η προτεραιότητα της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκετην Κυριακή 12 Μαΐου στο  περίπτερο της παράταξης  
«ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ & ΕΡΓΟ για το ΜΑΡΟΥΣΙ» επί της πλατείας Κασταλίας, η παρουσίαση του εκλογικού της προγράμματος που αφορά τη Διαχείριση των Απορριμμάτων στο Δήμο Αμαρουσίου.
Την εισήγηση έκανε η Χριστίνα Κιτσάκη, υποψήφια δημοτική σύμβουλος. 
Αναφέρθηκε στο ισχύον θεσμικό πλαίσιο και παρουσίασε στοιχεία για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στο Δήμο.
Όπως τόνισε τα ποσοστά ανακύκλωσης είναι πολύ μικρά (λίγο πάνω από το 5%), ενώ το τοπικό σχέδιο διαχείρισης απορριμμάτων του Δήμου που τέθηκε σε διαβούλευση το Φεβρουάριο του 2017 παραμένει στα χαρτιά.
Και αυτό παρά το γεγονός ότι ο Δήμος έχει ίδιους πόρους, που προέρχονται από τα δημοτικά τέλη, για να πραγματοποιήσει τις αναγκαίες επενδύσεις.
Τριτοκοσμική κατάσταση επικρατεί επίσης σε όλη την πόλη με τους πλημμυρισμένους κάδους, αλλά και στις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό καθαριότητας του Δήμου. 
Στους εργαζόμενους στην καθαριότητα επικρατεί ανασφάλεια λόγω των μη σταθερών θέσεων εργασίας.

Εκπαίδευση της ομάδας πυρασφάλειας του Δήμου Αμαρουσίου από τη Πυροσβεστική

Γ. Πατούλης: Η πρόληψη των κινδύνων αποτελεί το 1ο & κύριο μέλημά μας & 
για το σκοπό αυτό λαμβάνουμε όλα τα μέτρα που θωρακίζουν την πόλη μας
Στην εκπαίδευση σε θέματα πυρασφαλείας 15 εργαζομένων από την Πυροσβεστική Υπηρεσία προχώρησε ο Δήμος Αμαρουσίου, στο πλαίσιο προγράμματος του Υπουργείου Εσωτερικών, που υλοποιείται σε συνεργασία με το «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» και την Πυροσβεστική.
Ο Δήμος Αμαρουσίου ήταν από τους πρώτους Δήμους της χώρας που δήλωσαν τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα, με την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας να ανταποκρίνεται άμεσα στο κάλεσμα για την καλύτερη εκπαίδευση της ομάδας πυρασφάλειας και πυροπροστασίας σε διάφορες Δημοτικές εγκαταστάσεις.
Οι εργαζόμενοι εκπαιδεύτηκαν στις εγκαταστάσεις του 9ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αθηνών, συμμετέχοντας σε τριήμερο σεμινάριο και σε εξετάσεις Πιστοποίησης.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης δήλωσε σχετικά:

«Έξυπνο Parking»:Έργο 20 εκατ. ευρώ στους δήμους


Δημοσιεύθηκε η προκήρυξη του ανοιχτού διεθνούς ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την υλοποίηση του έργου του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, «Διαμόρφωση Στρατηγικής για τις έξυπνες πόλεις και υλοποίηση Εθνικού Συστήματος Διαχείρισης Στάθμευσης».
Το Εθνικό Σύστημα Διαχείρισης Στάθμευσης, έργο προϋπολογισμού 20 εκατ. ευρώ, θα εφαρμοστεί -σε πρώτη φάση - πιλοτικά σε 20.000 θέσεις στάθμευσης σε πόλεις ολόκληρης της χώρας, με πολλαπλά οφέλη για τους δήμους, τους κατοίκους, τα Άτομα με Αναπηρία και τους επαγγελματίες.
Τεχνολογικά, το έργο στηρίζεται σε καινοτόμες λύσεις που βασίζονται στο Διαδίκτυο των Πραγμάτων και περιλαμβάνει:
Αισθητήρες στάθμευσης που ελέγχουν τη θέση στάθμευσης και μπορούν να τοποθετηθούν στο οδόστρωμα ή το πεζοδρόμιο.

Ερευνα σύνταξης Προφίλ Υγείας της πόλης από το Δήμο Αμαρουσίου

Μέχρι 31 Μαΐου παρατείνεται η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής ως εθελοντής
Οι πολίτες που επιθυμούν να συμβάλουν με την ιδιότητα του εθελοντή-συνεντευκτή στη δειγματοληπτική επιστημονική έρευνα για τη σύνταξη Προφίλ Υγείας της πόλης από το Δήμο Αμαρουσίου, μπορούν έως την 31η Μαΐου 2019 να αποστείλουν σχετική δήλωση συμμετοχής στο mail: kkollia@maroussi.gr.
Ο Δήμος Αμαρουσίου, ως Πιστοποιημένο Μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Υγειών Πόλεων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας – Π.Ο.Υ., οφείλει σύμφωνα με τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, να προχωρήσει στην εκπόνηση του Προφίλ Υγείας του Δήμου.
Στο πλαίσιο της παραπάνω δέσμευσης, θα εφαρμόσει πολιτικές πρόληψης και δράσεις ενημέρωσης του πληθυσμού που καλύπτουν όλο το φάσμα των ηλικιών, καθώς και τις ευπαθείς ομάδες, με κύριο σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής.

Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Ο Αντώνης Μιτζέλος & οι «Εκείνος κι Εκείνος» αύριο στις 10:00 μ.μ. στη «Babel»!

Παράσταση αφήγησης την Κυριακή στις 12:00 μ.μ. στον Χώρο Τέχνης «Ιδιόμελο»

Πρώτο βήμα για να γίνει η Πεντέλη Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης!!!

Αρωγός στην προσπάθεια η Όλγα Κεφαλογιάννη!
Τη Δευτέρα 13 Μαίου πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Τέχνης, Τύπου & Πολιτισμού «ΑΜΑΡΥΣΙΑ» θεματική εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Ο Πολιτισμός καταλύτης ανάπτυξης και κοινωνικής ευημερίας» με ομιλήτριες την πρ. Υπουργό Πολιτισμού & Τομεάρχη Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας  κ. Όλγα Κεφαλογιάννη & την υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλο Βόρειου Τομέα Αθηνών με τη «Νέα Αρχή για την Αττική  Δρ Ελένη Δουνδουλάκη.
Στην εκδήλωση, εκ μέρους του συνδυασμού ΠΕΝΤΕΛΗ 2020, παρευρέθηκαν η πρ. Αντιδήμαρχος & Δημοτική Σύμβουλος κ. Μπούσουλα Άντα, οι  υποψήφιες Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Κωνσταντινίδου Χριστίνα και κα Βαρβιτσιώτη Σταματίνα.
Η κ. Όλγα Κεφαλογιάννη στην εισήγησή της τόνισε πως εάν στην χώρα μας υιοθετήσουμε πολιτικές για την ενίσχυση των πολιτισμικών και δημιουργικών βιομηχανιών και επενδύσουμε στην ανάπτυξη της έξυπνης οικονομίας στον τομέα του πολιτισμού, θα απογειωθεί η ποιότητα των υπηρεσιών, θα επανέλθουν στην επικαιρότητα σπάνια επαγγέλματα που χάνονται, θα δημιουργηθούν θέσεις εργασίας για νέους υψηλής εξειδίκευσης και η Ελλάδα θα είναι μέρος του παγκόσμιου γίγνεσθαι.

Με μέλη & φίλους του Συλλόγου Κρητών συναντήθηκε ο Θ. Αμπατζόγλου

Θεόδωρος Αμπατζόγλου: «Στηρίζουμε με πράξεις τους Πολιτιστικούς Συλλόγους στο Μαρούσι της Νέας Εποχής»
Με μέλη και φίλους του «Συλλόγου Κρητών του Αμαρουσίου», είχε συνάντηση χθες Πέμπτη 16 Μαΐου ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Μαρούσι Νέα Εποχή» Θεόδωρου Αμπατζόγλου 
Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν όλες οι προοπτικές ανάπτυξης του Συλλόγου Κρητών καθώς και των επιμέρους δραστηριοτήτων που θα τονώσουν το πολιτιστικό χαρακτήρα της πόλης του Αμαρουσίου.
Ο κ. Αμπατζόγλου μετά το πέρας της συνάντησης δήλωσε:
«Ο πολιτιστικός χαρακτήρας του Αμαρουσίου είναι πολύ ισχυρός. Ο Σύλλογος Κρητών συμβάλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη της πόλης μας με δράσεις και εκδηλώσεις που κρατούν ζωντανές τις παραδόσεις και φέρνουν πιο κοντά τους πολίτες όλων των ηλικιών αλλά και επισκέπτες.

Απόλυτη η ταύτιση θέσεων της ανεξάρτητης παράταξης «Είμαστε Μαρούσι» με το Δ.Σ. του ΓΣΑ

Συνάντηση με το Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου 1896 είχε σήμερα ο επικεφαλής, της ανεξάρτητης παράταξης «Είμαστε Μαρούσι» κ. Κώστας Ρώτας.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου δήλωσε μετά το πέρας της εποικοδομητικής συνάντησης ότι διαπιστώθηκε φάνηκε απόλυτη ταύτιση θέσεων του συνδυασμού με εκείνες του Δ.Σ. του ΓΣΑ
«Το μήνυμα, είπε ξεκάθαρο:
Πρέπει να υπάρχει η απόλυτη συνεργασία μεταξύ Δήμου και τοπικών αθλητικών σωματείων και ειδικά με τον πιο ιστορικό Σύλλογο.

Την Κυριακή στις 7:00 μ.μ. η εκδήλωση του Συνδυασμού «ΠΑΘΟΣ & ΛΥΣΕΙΣ για το ΜΑΡΟΥΣΙ»

Με πολλή χαρά σας προσκαλούμε την Κυριακή 19 Μαΐου στις 7:00 μ.μ. στην εκδήλωση του Συνδυασμού μας«ΠΑΘΟΣ & ΛΥΣΕΙΣγια το ΜΑΡΟΥΣΙ» στο εκλογικό μας κέντρο
(Δήμητρος 1, Μαρούσι),  για να μιλήσουμε για το Μαρούσι μας, παρέα με τον υποψήφιο δήμαρχό μας Γιάννη Νικολαράκο και κρητικά εδέσματα!

Παναγιώτης Βραχνός:«Ζήτημα τιμής & ατομικής ευθύνης η αναβάθμιση της πόλης μας»


«Η αναβάθμιση της πόλης είναι ζήτημα τιμής και ατομικής ευθύνης», δήλωσε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου με τον Συνδυασμό «ΜΑΡΟΥΣΙ - ΚΑΘΑΡΗ ΓΡΑΜΜΗ» κ.  Παναγιώτης Βραχνός, φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Κοινή Λογική» του  «Alert TV» με οικοδεσπότη τον Φώτη Καρύδα
Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για την επιτακτική βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων σε κάθε γειτονία αλλά και να επιλύσουμε τα βασικότερα προβλήματα του Δήμου μας:
α) Την άμεση #αναχρηματοδότηση των δανείων του, με τη μείωση επιτοκίων για την εξοικονόμηση περαιτέρω πόρων για έργα, 
β) Την ολοκλήρωση του πολεοδομικού σχεδιασμού και 
γ) Την άμεση οριοθέτηση του ρεύματος #Σαπφούς, που αποτελεί μεγάλη πληγή για το Μαρούσι μας.

«Νέος & ενεργός Δήμαρχος αφοσιωμένος μόνο στο Μαρούσι», δήλωσε ο Γ. Καραμέρος στον «Αντ1»!

Στον «ΑΝΤ1» και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη, μίλησε σε ενωτικό τόνο χθες πρωί Πέμπτης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Καραμέρος.  
Επισήμανε τα πολυσυλλεκτικά χαρακτηριστικά του συνδυασμού και την άρνηση αποδοχής χρισμάτων από τα κόμματα, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: 
«Από τον Οκτώβριο του 2018 έχουμε δηλώσει ότι θα διεκδικήσουμε τον Δήμο Αμαρουσίου στοχεύοντας στην επανεκκίνηση της πόλης με νέους ανθρώπους χωρίς κομματικά χρίσματα
Τα προβλήματα στην πόλη μας δεν έχουν χρώματα. 
Σεβόμαστε τα κόμματα ως φορείς της Δημοκρατίας. 
Ο κάθε Δημότης μπορεί να ψηφίσει στις Ευρωεκλογές όποιο κόμμα επιθυμεί αλλά για τον Δήμο Αμαρουσίου εμείς ζητάμε από τους συνδημότες μας να ψηφίσουν για την πόλη αφήνοντας τις κομματικές ταυτότητες στο συρτάρι. 
Να ψηφίσουν τον ικανότερο και πιο ενεργό άνθρωπο για νέο Δήμαρχο και ικανά στελέχη για δημοτικούς συμβούλους. 
Δεν μπορεί τα κόμματα να καπελώνουν την αυτοδιοίκηση. 
Εμείς έχουμε υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους από όλα τα κόμματα και ο συνδυασμός μας το βράδυ των εκλογών θα εμφανίζεται με λευκό χρώμα».
Σε σχετική ερώτηση για θέματα συνεργασίας την επόμενη των εκλογών...

«Αλλάζει τα δεδομένα» η παρουσία Γ. Πατούλη στη συγκέντρωση του συνδυασμού «Μαρούσι Μπορείς»


Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Αμαρουσίου,πραγματοποιήθηκε χθες η παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων & του προγράμματος του συνδυασμού «Μαρούσι Μπορείς», από τον επικεφαλής του Επαμεινώνδα Γαρδέλη.
Η παρουσία του Γιώργου Πατούλη στη συγκέντρωση, αλλάζει τα μέχρι σήμερα δεδομένα της εκλογικής αναμέτρησης στο Μαρούσι, αφού ερμηνεύεται ως άτυπη παράδοση του «δαχτυλιδιού διαδοχής» στον Γαρδέλη. 
Αξίζει να επισημάνουμε ότι το πρωί της Πέμπτης η Μαρίνα Πατούλη, υποψήφια με τον συνδυασμό «Μαρούσι Μπορείς», είχε βάλει φωτιά στο προεκλογικό σκηνικό δηλώνοντας σε τηλεοπτική της συνέντευξη: 
«Ο Γαρδέλης είναι η συνέχεια της διοίκησης Πατούλη στο Μαρούσι».

Η Δημοκρατική Παράταξη Συμπολιτών στις 7:30 μ.μ. έρχεται στο Κέντρο Στέρνα - Κτήμα Βορρέ

Αγαπητοί Μαρουσιώτισσες και Μαρουσιώτες η Δημοκρατική Παράταξη Συμπολιτών 
έρχεται να σας ακούσει μαζί με τη Μαίρη για το Μαρούσι, στο Κέντρο Στέρνα 
(Τσακάλωφ 30, Κτήμα Βορρέ, Μαρούσι) σήμερα Παρασκευή 17 Μαΐου 2019, στις 19:30.

Στις 9:00 μ.μ. ξεκινά στο «Σπύρος Λούης» το 2μερο Φεστιβάλ Χορού

Στις 10:00 μ.μ. το μουσικό σύνολο «ΕΠΤΑΗΧΟΝ» στη «BABEL»!

Η μουσική του Μίκη Θεοδωράκη στα μονοπάτια της ποίησης 

Από το «Doxa to Teo», στο ... «gamise ta»!!!

Κουβέντα με Πακιστανό ταξιτζή εν Ελλάδι!!!
Βγαίνω από το «Ελευθεριος Βενιζέλος»και παίρνω ταξί. 
Ο οδηγός Πακιστανός που ζει από το 1990 στην Ελλάδα. 
Πιάνω κουβέντα με την κλασσική ερώτηση: 
«Τί γίνεται; Πώς πάει;»"
«Να σας απαντήσω, μου λέι, με μια μικρή ιστορία: 
Όταν είχα πρωτοέρθει στην Ελλάδα, άκουγα μια φράση που μου άρεσε: 
«Doxa to Teo»!. 
Άρχισα λοιπόν να την λέω κι εγώ, όταν με ρωτάγανε «πώς πάει;». 

Στις 8:00 μ.μ. η εκδήλωση με θέμα το εξαιρετικό Ντοκιμαντέρ:«Αυλίδα, ιερός, ιστορικός τόπος & πικρές στιγμές της ιστορίας»

Αύριο στις 3:00 μ.μ. η Ημερίδα:«Ἡ Ὀρθοδοξία ἀπέναντι στή σύγχρονη ἄρνηση»

Αύριο στις 11:30 π.μ. η παρουσίαση του αφιερώματος: Οι Σφουγγαράδες της Καλύμνου

Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

«Είμαι έτοιμος να υπηρετήσω ουσιαστικά το Μαρούσι», δηλώνει ο Πάνος Βραχνός!

    Πάνος Βραχνός: Ο γιατρός. Ο επιστήμονας 
      Ο άνθρωπος της τοπικής Αυτοδιοίκησης 
       Ο αγωνιστής. Ο μάχιμος. Ο ιδεαλιστής 
Με πίστη δηλώνει ότι θα είναι ο νέος Δήμαρχος Αμαρουσίου.
«Στην τοπική Αυτοδιοίκηση οφείλεις να είσαι πάνω από το «εγώ» και τις φιλοδοξίες. 
Δεν έχει να κάνει με τη διεκδίκηση του τιμονιού της Δημαρχίας μόνο. 
Εχει να κάνει κυρίως με το ποιος είναι ο καταλληλότερος καπετάνιος για να μπορέσει να οδηγήσει με ασφάλεια στο νέο ταξίδι της νέας απογειωτικής εποχής το Μαρούσι. 
Θέλει πρώτα από όλα άνθρωπο που έχει βγει μέσα από την τοπική Αυτοδιοίκηση. 
Να έχει γνώση για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες του. 
Να είναι ένας από αυτούς και να είναι η φωνή τους. 
Θέλουν οι συμπολίτες του να είναι η φωνή τους. Αυτό μου λένε».
Σε ό,τι αφορά όμως στο περιβόητο… χρίσμα; Τι λέει ο ίδιος γι’ αυτό;
«Δεν υπάρχουν χρίσματα και άλλα τέτοια γλυκανάλατα στην τοπική Αυτοδιοίκηση», απαντά με νόημα.
Και συνεχίζει: «Κομματικά συμφέροντα δεν μπορούν να χωρέσουν όταν έχεις να αντιμετωπίσεις μία κατάσταση που την ξέρεις. Που έχεις καταστρώσει με ένα σοβαρό και έμπειρο επιτελείο ανθρώπων, συνεργατών πολύτιμων ένα στρατηγικό σχέδιο άμεσα υλοποιήσιμο την επόμενη κιόλας μέρα των εκλογών, της νίκης που ελπίζουμε ότι θα πετύχουμε. Με τη βοήθεια και την εμπιστοσύνη των πολιτών. Αυτοί δίνουν χρίσμα. Αυτοί δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης. 
Αυτοί μας αφορούν για την επόμενη μέρα στο Μαρούσι».

Θ.Αμπατζόγλου: «Προτεραιότητα για το Μαρούσι της Νέας Εποχής, η καθημερινότητα των πολιτών»

Επίσκεψη στo Πολύδροσο και ενημερωτική συνάντηση, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Μαϊου,  του επικεφαλής του Συνδυασμού «Μαρούσι Νέα Εποχή» Θεόδωρου Αμπατζόγλου και του συνόλου των υποψηφίων, με τους κατοίκους της περιοχής.
Συζητήθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν την περιοχή και αναλύθηκαν άξονες του προγράμματος του συνδυασμού που αφορούν σε κυκλοφοριακό, όμβρια ύδατα και αντιπλημμυρικά, σχέδιο πόλης και δημοτική αστυνομία.
Ο κ. Αμπατζόγλου μετά το πέρας των συναντήσεων με πολίτες της περιοχής Πολυδρόσου δήλωσε:

Μαίρη Διακολιού: Πολιτικός χαμαιλεοντισμός του κ. Γιώργου Καραμέρου, ή μήπως πολιτική εξαπάτηση;

Ο μέχρι πρόσφατα (λίγους μόλις μήνες) Αντιπεριφερειάρχης ΣΥΡΙΖΑ και στενός συνεργάτης της κ. Δούρου, κ. Καραμέρος, σήμερα, ως υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου, προσπαθεί να πείσει ότι είναι ακομμάτιστος.
Δυστυχώς για εκείνον, όμως, την θέση του αυτή την στηρίζουν μόνο οι δικές του εξαγγελίες, καθώς τα γεγονότα λένε άλλα:
1)Ο κ. Καραμέρος, ουδέποτε αντιτάχθηκε, έστω και με δήλωση, (πόσο μάλλον με έγκαιρη παραίτηση) στις πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ, αντίθετα τις στήριξε όλες, ως Αντιπεριφερειάρχης της κ. Δούρου και αμειβόταν για αυτό με τον μισθό του.
2)Ο κ. Καραμέρος, ήδη προ τριμήνου παρουσιάστηκε από την εφημερίδα ΑΥΓΗ ως ο υποψήφιος Δήμαρχος που προτείνεται από τον ΣΥΡΙΖΑ στο Μαρούσι.
3)Ο κ. Καραμέρος, ήρθε σε συνεννόηση με τον ΣΥΡΙΖΑ και ενέταξε στο ψηφοδέλτιό του τα πιο «λαμπερά» τοπικά του στελέχη, τους κ. Κούκουζα και Μπούρα και όχι μόνο.
4)Ο κ. Καραμέρος, έλαβε τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ κατόπιν απόφασης της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου, όπως το 2014 την είχε λάβει ο κ. Μαγιάκης.
5)Ο κ. Καραμέρος, μόλις πριν λίγες μέρες, ονοματίστηκε από επίσημη ανακοίνωση του Γ.Γρ. ΣΥΡΙΖΑ κ. Σκουρλέτη ως «εκλεκτός» του κόμματος στο Μαρούσι.
6)Ο κ. Καραμέρος χαιρετίζει εκδήλωση στις 14/5/2019 στο θέατρο «Διθύραμβος» στο Μαρούσι, με ακροατήριο όλα τα στελέχη της τοπικής ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και τον κ. Ζαχαριάδη, Δ/ντή της Κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του).

Με κατοίκους της περιοχής του Αγίου Θωμά είχε συνάντηση ο Κώστας Ρώτας

Συνάντηση με κατοίκους της περιοχής του Αγίου Θωμά, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, είχε χτες το απόγευμα, ο επικεφαλής του Συνδυασμού «ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΡΟΥΣΙ» κ.  Κώστας Ρώτας
«Δυστυχώς ακόμη και σήμερα μετά από τόσα χρόνια διαπιστώνουμε την εγκατάλειψη στην περιοχή και τη συνεχή επιβάρυνσή της από τις υπερτοπικές χρήσεις».
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου κατέθεσε συγκεκριμένες προτάσεις

Στις 7:30 μ.μ. η παρουσίαση προγραμματικών θέσεων του Νώντα Γαρδέλη

«Μαρούσι Αδέσμευτη Φωνή»:Στις 7:30 μ.μ. η εκδήλωση της Μ. Διακολιού στον Ιππικό Όμιλο Αμαρουσίου

Με δελτίο τύπου ο συνδυασμός «Μαρούσι Αδέσμευτη Φωνή» μας καλεί όλους στην εκδήλωση που διοργανώνει, το απόγευμαστον Ιππικό Όμιλο Αμαρουσίου.
                                                                            ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Αγαπητοί Μαρουσιώτισσες και Μαρουσιώτες η Δημοκρατική Παράταξη Συμπολιτών 
έρχεται να σας ακούσει μαζί με τη Μαίρη για το Μαρούσι, στον Ιππικό Όμιλο Αμαρουσίου (Παραδείσου 18, Μαρούσι) την Πέμπτη 16 Μαΐου 2019, στις 19:30.

Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Στις 8:00 μ.μ. η παρουσίαση του προγράμματος της «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ» για την Πεντέλη

Αυτό είναι το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Πεντέλης!

Το αγωνιστικό ψηφοδέλτιο για το Δήμο Πεντέλης
Το συγκροτούν 66 αγωνιστές, συνδικαλιστές του εργατικού - λαϊκού κινήματος, του συνταξιουχικού κινήματος, εργαζόμενοι, επαγγελματίες-αυτοαπασχολούμενοι, επιστήμονες, φοιτητές-σπουδαστές και νέοι, γυναίκες των λαϊκών στρωμάτων. 
Με αυτό το ψηφοδέλτιο έχουν πολλούς λόγους για να συμπορευτούν όλοι όσοι θέλουν να κάνουν την πραγματική διαφορά στο Δήμο Πεντέλης!
Υποψήφιος Δήμαρχος:Σπύρος Κωνσταντάς, 47 ετών, στέλεχος ΚΚΕ, πρόεδρος του Κλαδικού Σωματείου ΟΤΑ, οργανωτικός γραμματέας της εκτελεστικής επιτροπής ΠΟΕ-ΟΤΑ, μέλος του Δ.Σ. του σωματείου εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου, δημοτικός σύμβουλος Πεντέλης
              Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι από τα Μελίσσια
●► Αθανασοπούλου Αναστασία, 40 ετών, οικιακά, μητέρα 2 μικρών παιδιών απο τα οποία το ενα φοιτά στο 1ο Δημοτικό σχολείο μελισσίων
●► Αλεξανδράκης Στέφανος, συνταξιούχος Επαγγελματοβιοτέχνης- συνεργείο αυτοκινήτων, μέλος σωματείου συνταξιούχων ΟΑΕΕ
●► Ανδρουλάκη Άννα, φιλόλογος, εκπαιδευτικός δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης

Στις 8:00 μ.μ. η συγκέντρωση ΚΚΕ στο Μαρούσι

Στις 2:30 μ.μ. η συνεδρίαση του Δ.Σ της ΚΕΔΕ

Το σχέδιο νόμου «Εθνικό Σύστημα Πολιτικής Προστασίας» αναμένεται να βρεθεί στο επίκεντρο της συνεδρίασης του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 15 Μαΐου 2019 και ώρα 14:30 στα γραφεία της Ένωσης 
(Ακαδημίας 65 και Γενναδίου 8, 3ος όροφος), 
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης θα πραγματοποιηθεί και ο ορισμός εκπροσώπων της ΚΕΔΕ στην Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης Α.Ε. (Ε.Ε.Α.Α. Α.Ε.), που θα πραγματοποιηθεί στο Μαρούσι την 5η Ιουνίου 2019.

Στη 1:00 μ.μ. η συνεδρίαση της «Οικονομικής Επιτροπής Αμαρουσίου»

ΕIKOΣΙ (20) θέματα περιλαμβάνει η Ημερήσια Διάταξη της Τακτικής συνεδρίασης της «Οικονομικής Επιτροπής Αμαρουσίου» (14/2019) η οποία θα διεξαχθεί  την Τετάρτη 15 Μαΐου στη 1:00 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα (Β. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα), σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 στο Δημοτικό Κατάστημα (Β. Σοφίας 9 και Δ. Μόσχα.
* Θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις στα παρακάτω θέματα:
*Επικύρωση Πρακτικού
1. Συγκρότηση επιτροπής διενέργειας διαγωνισμού δημόσιας σύμβασης του άρθρου 221 του Ν.4412/2016 για το έργο: "Επισκευή συντήρηση σχολικών κτιρίων & αύλειων χώρων και λοιπές δράσεις στο Δήμο Αμαρουσίου" 2. Έγκριση πρακτικού αποσφράγισης και αξιολόγησης οικονομικών προσφορών που αφορούν στη διενέργεια Διαγωνισμού Δημόσιας Μελέτης του Ν.4412/2016 για τη μελέτη με τίτλο:
«Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) Δήμου Αμαρουσίου» και ανάδειξη προσωρινού αναδόχου
3. Έγκριση 2ου πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών συμμετοχής στον διαγωνισμό για την
ανάληψη του έργου: «Ανάπλαση Πλατείας Ηρώων Αμαρουσίου με Βιοκλιματικό Σχεδιασμό»
και κατακύρωση του ανωτέρω

Τρίτη 14 Μαΐου 2019

«Απεταξάμην… τον ΣΥΡΙΖΑ», λένε δεκάδες συνδυασμοί ανά την Ελλάδα!!!

Γυρίζουν την πλάτη στον ΣΥΡΙΖΑ δεκάδες υποψήφιοι δήμαρχοι 
Λένε «όχι» σε στήριξη από την Κουμουνδούρου
Κύμα διαψεύσεων προκάλεσε η χθεσινή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ με τους δημοτικούς συνδυασμούς που στηρίζει η Κουμουνδούρου ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών. 
Ο ένας μετά τον άλλον, οι υποψήφιοι δήμαρχοι αρνούνται τη στήριξη του κυβερνώντος κόμματος, είτε για λόγους τακτικής – δηλαδή η στόχευση στο αντι-ΣΥΡΙΖΑ ακροατήριο- είτε γιατί δεν θέλουν να ταυτιστούν με την Κουμουνδούρου.
Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ όμως ήρθε και σε πλήρη αντίθεση με τη λογική που επέλεξε η Κουμουνδούρου σε αυτές τις εκλογές, δηλαδή να μη δώσει χρίσματα σε υποψήφιους δημάρχους. 
Και αυτό ακριβώς στηλίτευσε και η Τοπική Οργάνωση του Λασιθίου, η οποία διαφώνησε με την κεντρική επιλογή του κυβερνώντος κόμματος:
«Στην ανακοίνωση [σ.σ. της Κουμουνδούρου] με σαφήνεια αναφέρεται ότι "ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ακολούθησε τη λογική των κομματικών χρισμάτων γιατί σέβεται και πιστεύει βαθιά στις αυθεντικές αυτοδιοικητικές διεργασίες που ενθαρρύνουν την συμμετοχή των πολιτών στις τοπικές υποθέσεις και οδηγούν στη διαμόρφωση αυτοδιοικητικών σχημάτων με συγκεκριμένες θέσεις και προγράμματα για τους δήμους και τις περιφέρειες", η ομαδική παρουσίαση διαφορετικών συνδυασμών, διαφορετικών τόπων σε μία λίστα δημιουργεί την εντύπωση "χρισμάτων" και κομματικής παρέμβασης. 
Αυτή η λογική δεν υπάρχει ούτε στον ΣΥΡΙΖΑ συνολικά ούτε στο Λασίθι ειδικότερα».