Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Για την αμισθί & χωρίς δικαιώματα προσφορά εργαζομένων ...

Οι εκφραστές της κυβερνητικής πολιτικής, της στρατηγικής εξυπηρετώ το μεγάλο κεφάλαιο στο Μαρούσι, του πετσοκόβω λαϊκά δικαιώματα, απολύω εργαζόμενους, χαρατσώνω οριζόντια και κάθετα, υποβαθμίζω δημοτικές υπηρεσίες, ώστε ο ιδιώτης να 'ρθει να μας σώσει κ.λ.π. ξαναχτύπησαν.
Με εθελοντικά χάπενινγκ, εκπαιδεύουν και προετοιμάζουν τους εργαζόμενους που θα απομείνουν, μετά τις απολύσεις ( πάνω από 700 σ' ένα χρόνο, εκτός από τον συγγενή τους) στις υπηρεσίες του Δήμου Μαρουσιού, στην αμισθί και χωρίς δικαιώματα προσφορά , στην τσάμπα εργασία.
Ο νέος αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Εξωραϊσμού της πόλης Βασίλης Κόκκαλης έπιασε δουλειά, καθαρίζοντας την Κυριακή 29/2/2012 μαζί με τον δήμαρχο κ. Πατούλη(εκλεγμένο με την στήριξη της ΝΔ) το διάζωμα της Λ. Κηφισίας. Άραγε τι χρειάζονται τους εργαζόμενους αφού τα καταφέρνουν και χωρίς αυτούς!
Αύριο ας πάνε να θερμάνουν και τα σχολεία που την Τρίτη 31/1/2012 , από τις 11 το πρωί και μετά με θερμοκρασία 2 βαθμούς , έμειναν χωρίς θέρμανση!!!

ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΟΣΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου