Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Δ. Κλαπάκης: Στις 2 Φεβρουαρίου η "μεγαλύτερη Δίκη" για το Μαρούσι

1η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 6 Ιανουαρίου 2012

Μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις καταγγελίες αρμοδίων  Εισαγγελέων Εφετών για παρέμβαση στην ανεξάρτητη Δικαιοσύνη διεφθαρμένων πολιτικών πρόσωπων( προς  εξυπηρέτηση ιδιωτικών  συμφερόντων )  και την σύλληψη του Εφραίμ, την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012  στο Συμβούλιο της Επικρατείας  συζητείται η από το 2004 αίτηση ακύρωσης μας κατά της οικοδομικής άδειας του αυθαίρετου ΜΩΛΛ που προώθησε  προς εξυπηρέτηση ιδιώτη  (με την ανοχή μάλιστα όλων των κομμάτων) ο Βενιζέλος  στην  Βουλή.
Είχε προηγηθεί τον Φεβρουάριο του 2011 προσφυγή  μας στο Συμβούλιο της Επικρατείας (πάλι με αφορμή το αυθαίρετο ΜΩΛΛ) , με την όποια ζητούσαμε  ο πολίτης να μπορεί να  προσφεύγει απευθείας  κατά των νόμων που η διαπλοκή προωθεί στην Βουλή, και η απόφαση αυτή με θετική εισήγηση έχει σταλεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση για έγκριση. 
Παράλληλα στις  14  Φεβρουαρίου 2012  συζητιούνται  3 ακόμα προσφυγές στο ΣτΕ, για την λειτουργία των καταστημάτων του αυθαίρετου ΜΩΛΛ, τα οποία επειδή δεν μπορούσαν να προμηθευτούν  το σχετικό έγγραφο από την Πολεοδομία (όπως όλα τα μαγαζιά στην Ελλάδα), την πολιτεία αντικατέστησε ο… Ιδιώτης  μηχανικός του Λάτση !!!
Με την  ελπίδα ότι η Δικαιοσύνη  θα βγει επιτέλους από το σκοτεινό τούνελ (που προσπαθεί τώρα και χρόνια να την κρατάει κλεισμένη η διαπλοκή), συζητείται την  2α  Φεβρουαρίου 2012 η μεγαλύτερη Δίκη για το Μαρούσι  και κυρίως για  όλη την χώρα. 
Αφορά την  έκπτωση  της ομάδας Πατούλη, ο οποίος με χιλιάδες εκτός ΑΣΕΠ προσλήψεις

 (μεταξύ αυτών και των οικογενειών των Δημοτικών συμβούλων ) πελατειακών σχέσεων χωρίς να  έχει ούτε το ΙΚΑ να πληρώσει, στέλνοντας στην φυλακή άνθρωπο του - και ανανεώσεις συμβάσεων με σκοπό να επηρεάσει καθοριστικά  την  συνειδητή ψήφο των χιλιάδων οικογενειών δημοτών ψηφοφόρων. Αυτή η Δίκη με θετικό αποτέλεσμα θα στείλει μήνυμα σε όλους τους διεφθαρμένους και άχρηστους  πολιτικούς παράγοντες ότι η εκλογή τους  μέσω των  ρουσφετιών( μια αθλιότητα που έχει καταστρέψει  τώρα και 2 αιώνες ολόκληρη την χώρα) τελείωσε για πάντα.
Η έκπτωση αυτή της ομάδας Πατούλη θα είναι και μια απάντηση  και  ... στο χριστουγεννιάτικο έγκλημα της κοπής  των αιωνόβιων πεύκων στον χώρο Παναγόπουλου όπου ομοφώνα το Δημοτικό συμβούλιο είχε αποφασίσει με την 233/08 απόφαση του να γίνει πλατεία .-
Και  στην άρνηση της ομάδας Πατούλη να μην δηχθεί να χαρακτηρίσει κοινόχρηστος ο χώρος στο κέντρο για την διατήρηση της ιστορίας της πόλης από το 5.000 π.χ. Πριν 20 χρόνια, από το Μαρούσι ξεκίνησε η καταστροφή της χώρας , για να εξυπηρετηθούν ιδιωτικά συμφέροντα .Τώρα που Ελλάδα  βρίσκεται στα όρια της κατάρρευσης , με θετικές αποφάσεις  της Δικαιοσύνης ας ξεκινήσει από το Μαρούσι η  ανάστροφη του αρνητικού γενικού κλίματος.

Συνδυασμός "ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΑΡΟΥΣΙ"  - Δορύλαος  Κλαπάκης 

1η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 6 Ιανουαρίου 2012 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου