Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Προσφορά Αγάπης από την Β4 ΝΟ.Δ.Ε στην Χριστιανική Στέγη Κοριτσιού «Η ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ»

Με πρωτοβουλία της Υπευθύνου Γυναικών της Β4 ΝΟ.Δ.Ε. της κ. Ελένης Κωνσταντοπούλου
σε συνεργασία με τη Δημοτική Τ.Ο. Κηφισιάς και ιδιαίτερα με την κ. Πόλυ Αστερίου, Υπεύθυνη Γυναικών, καθώς και με μέλη του Επταμελούς της Β4 ΝΟ.Δ.Ε., παρουσία του Προέδρου κ. Δημ. Καρλαύτη, επισκέφθηκαν την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011 τη ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ «Η ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ», που βρίσκεται στη Νέα Κηφισιά, και πρόσφεραν τρόφιμα, δώρα, γλυκά κ.ά.
Τον Πρόεδρο και τις κυρίες υποδέχθηκε η Αντιπρόεδρος του Ιδρύματος κ. Θεοδώρα Μορφοπούλου, η οποία τους ενημέρωσε για τη λειτουργία του Ιδρύματος, καθώς και για το ιστορικό και κοινωνικό έργο που προσφέρει η Στέγη ως και τις ανάγκες του Ιδρύματος.
Στη συνέχεια ο Πρόεδρος κ. Δημ. Καρλαύτης τόνισε ότι είναι και προσωπική επιθυμία του Προέδρου του Κόμματος της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά η συνεχής επικοινωνία και συνεργασία με την κοινωνία και τα φιλανθρωπικά ιδρύματα, που πραγματικά προσφέρουν θεάρεστο έργο.
Η Αντιπρόεδρος του Ιδρύματος κ. Θεοδώρα Μορφοπούλου έφερε τα παιδιά και έψαλλαν τα κάλαντα και τα τραγούδια για την ελληνικότητα της Μακεδονίας μας.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής μας, η αντιπρόεδρος του Ιδρύματος μάς ξενάγησε στους χώρους διαμονής των παιδιών, που με έκπληξή μας διαπιστώσαμε τους πεντακάθαρους, ζεστούς και φιλόξενους χώρους των παιδιών.


Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Υπεύθυνη Γυναικείων Θεμάτων Ν.Δ. κ. Κατερίνα Παπακώστα, που με χαρά πρότεινε να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία και η βοήθεια
προς το Ίδρυμα με όποιον τρόπο έχει ανάγκη.
Παραβρέθηκαν επίσης η Γενική Γραμματέας Δημοτικής Τ.Ο. Κηφισιάς κ. Ελένη Καπασκέλη, η Υπεύθυνη Γυναικών Δημοτικής Τ.Ο. Πεύκης κ. Πηνελόπη Χαραλαμπάκη, η Υπεύθυνη Γυναικών Δημοτικής Τ.Ο. Ηρακλείου κ. Ελένη Φλώρου, η κ. Μάγδα Μπελεγράτη και η κ. Έβελιν Παπαδοπούλου από το 4μελές της Δημοτικής Τ.Ο. Αμαρουσίου, η κα Χατζηασλάνη Ελένη από το 4μελές την Δημ. Τ.Ο. Κηφισιάς, η κ. Μαρία Βενιζέλου - Κοντιζά, η κ. Λένα Μανούσου, η Γραμματέας της Β4 ΝΟ.Δ.Ε. κ. Μίνα Βλαχοπιώτη και η κ. Λίνα Αβραμπάκη, Στέλεχος Συνδικαλισμού της Ν.Δ.
Η πρωτοβουλία της Β4 ΝΟ.Δ.Ε. στέφθηκε με επιτυχία και με τη σειρά της η αντιπρόεδρος του Ιδρύματος τούς ευχαρίστησε θερμά, για τη σκέψη, την ευαισθησία και τη σημαντική προσφορά τους.

                                               ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο της Β4 ΝΟ.Δ.Ε. κ. Δημ. Καρλαύτη για την παρουσία του, αλλά και για την οικονομική του προσφορά στην εκδήλωση του τμήματος Γυναικών της Β4 ΝΟ.Δ.Ε. στη ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ «Η ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ», την κ. Κατερίνα Παπακώστα, υπεύθυνη Γυναικείων Θεμάτων της Ν.Δ., που παραβρέθηκε και πρόσφερε δώρα στα παιδιά, την υπεύθυνη Γυναικών Δημοτικής Τ.Ο Κηφισιάς κ. Πόλυ Αστερίου, που εργάσθηκε με ζήλο γι’ αυτήν την προσφορά Αγάπης, αλλά και όλες τις κυρίες, για τη συμπαράσταση και τη βοήθειά τους, καθώς και τις κυρίες, που βοήθησαν οικονομικά αλλά δεν μπόρεσαν να βρίσκονται κοντά μας.

Η Υπεύθυνη Γυναικών Β4 ΝΟ.Δ.Ε.
ΕΛΕΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου