Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

"ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ" αίτημα ...

 Eπιστολή - αίτημα προς  τον Πρόεδρο του Δ. Σ. Αμαρουσίου Νώντα Γαρδέλη για εγγραφή του θέματος των προβλημάτων των εργαζομένων του Δήμου Αμαρουσίου στην Η. Δ. της επόμενης συνεδρίασης του Δ. Σ. Αμαρουσίου, υπέβαλε η Αριστερή Ριζοσπαστική Δημοτικής Κίνηση Αμαρουσίου "ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ"
"Kε Πρόεδρε, όπως γνωρίζετε από τον Ιανουάριο του 2011 έως σήμερα εκατοντάδες εργαζόμενοι του Δήμου Αμαρουσίου έχουν απολυθεί στη βάση της εφαρμοζόμενης ανάλγητης – αντιλαϊκής πολιτικής που ακολουθείται από τις μνημονιακές κυβερνήσεις των εντολοδόχων του ΔΝΤ – ΕΕ – ΕΚΤ και υιοθετείται από τη Δημοτική Αρχή Αμαρουσίου, με αρνητικές επιπτώσεις και ανυπολόγιστες συνέπειες στις παρεχόμενες από το Δήμο Αμαρουσίου υπηρεσίες προς τους Δημότες του.
Πρόσφατα και ύστερα από το κλείσιμο του Οργανισμού εργασίας του Δήμου Αμαρουσίου 60 ακόμα εργαζόμενοι του Δήμου απολύθηκαν διευρύνοντας ακόμα περισσότερο τις στρατιές των ανέργων στην πόλη μας και πανελλήνια.
Θεωρώντας ότι η Δημοτική Αρχή θα έπρεπε να είναι στο πλευρό των εργαζομένων διεκδικώντας μαζί τους σταθερή και μόνιμη εργασία

 ενάντια στις αντιλαϊκές – αντεργατικές πολιτικές της κυβέρνησης, της ΕΕ και του ΔΝΤ που πλήττουν τους εργαζόμενους καταδικάζοντάς τους στην ανεργία και την εξαθλίωση, σας καλούμε να εγγράψετε στην Η. Δ. της επόμενης συνεδρίασης του Δ. Σ. Αμαρουσίου το θέμα των προβλημάτων των εργαζομένων του Δήμου Αμαρουσίου και των αντιδράσεων – κινητοποιήσεων που θα ακολουθήσει ο Δήμος Αμαρουσίου διεκδικώντας μαζί με τους εργαζόμενους του σταθερή και μόνιμη εργασία για όλους – καμία απόλυση εργαζομένων του Δήμου Αμαρουσίου – επαναπρόσληψη όλων των απολυμένων συμβασιούχων ή ΙΔΑΧ υπαλλήλων του Δήμου Αμαρουσίου και μονιμοποίησή τους χωρίς όρους και προϋποθέσεις, με βάση τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας της ΠΟΕ – ΟΤΑ".
Παρακαλούμε για δικές σας ενέργειες.

Για το ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ
Δ. Α. Πολυχρονιάδης
Αιρετός & ανακλητός εκπρόσωπος στο Δ. Σ. Αμαρουσίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου